Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Amatör liglerden aldigim Braintree takimini Premier lig'e cikardiktan sonra basarili bir ilk sezon geciriyorum.
    Lig baslayinca 34 Milyon euro para aldim televizyon geliri olarak ve bu parayla, üstüne alt ligden aldigim ve Wonderkid olan Haufe'yi satarak (22 Milyon euro) Marquinhos, Teixeira, Willians ve Nilmar gibi önemli oyuncular aldim.
    Transfer listesine koyulmus olan Faubert'i West Ham'dan 8 milyona alip bir devre oynatip Manchester'a tam 29 milyon euroya sattim.
    O parayla hemen hala rus liginde olan Akinfeev'i aldim.
    Cok para verdim ama sonuna kadar degiyor.
    Biraz zor ama kurdugum bu güzel kadro ile uefa'Ya gitmeye calisacagim.
    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Arkadaşlar 9.0.3 patch ini nerede bulabilirim ?

Yaz tatiline girdik , artık bir kariyere başlayalım .

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Brüls'ü hiç tutma bence.Ben çoğu oyucuların Pa ve Ca'larına bakıp alıyorum.Bir regenler var bir regenler.Bir tane kaleci buldum 17 yaşında.194 Pa'sı var.Lakap taktım."Şenol Güneş"

17 yaşında tüm maçlarda forma giyiyor.
        Kardeşim o zaman oyunun ne zevki kalıyor. 2 sezon sonra o adamlar dehşet oyuncular olur almadık kupa kalmaz. Önemli olan gerçekteki gibi ben bu nedenle oyuncuların özelliklerini gizlemeyi bile açıyorum. Çok daha güzel oluyor.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Bende yeni bir maceraya atıldım.

Leed Utd. ile 3. Ligden aldığım takımı 2 yıl içinde Premier Lige yükseltmek istiyorum.

İlk hazırlık maçında Guiseley diye bi takımı 10-0 yendim.

Fm'deki en farklı skorum galiba bu.
          En son Onur Keskin tarafından düzenlendi; 27.05.2009, 01:35.

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar 9.0.3 patch ini nerede bulabilirim ?

Yaz tatiline girdik , artık bir kariyere başlayalım .
            Buyur ;

+ http://rapidshare.com/files/23759833...009_V3_KEY.rar.
            En son Kadir tarafından düzenlendi; 27.05.2009, 01:37.

Yorum

• witsel-carlos vela - omar esperza tavsiye ederim
              Zuğaşi Berepe
              Çoban Express

Yorum

• Bu arada Karadenizspor'la yeni bir fırtına başladım .

Bugün sahada yapamadığımızı sanal sahada yapacağım

Yorum

• Bursaspor'a 3-1 Yenildik .

Bazı Takımları Çok Abartmışlar .

Yorum

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Oyun içinde yeni bir kullanıcı açtım .Fakat istediğim takımı vermiyor. Ya o an oynadığım takımın ligini ya ülke takımı ya da işssiz başla seçenekleri çıkyor.İstediğim takımı nasıl alabilirim?
                    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kardeşim o zaman oyunun ne zevki kalıyor. 2 sezon sonra o adamlar dehşet oyuncular olur almadık kupa kalmaz. Önemli olan gerçekteki gibi ben bu nedenle oyuncuların özelliklerini gizlemeyi bile açıyorum. Çok daha güzel oluyor.
                      Sen öyle oynayacaksan oyna.
                      Arkadaşım reelde oyuncuyu almadan önce gözlemcilere sormuyormusun.O da bunun gibi bir şey.Hile değil bir şey değil.
                      En son Atakan tarafından düzenlendi; 27.05.2009, 22:05.
                      Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursaspor'a 3-1 Yenildik .

Bazı Takımları Çok Abartmışlar .
                        Samet o ondan değil..

Oyun bazı maçlarda illa yenileceksin diyor..İlla..

Ben sonuncu Haccettepeye kaybettim..Oyunu farklı kaydettim,sırf nerde hata yaptım diyerek hacettepe maçını farklı taktiklerle tam 7 defa oynadım..Bir kere galip gelemedim..
                        En son ÖmerFarukYılmaz tarafından düzenlendi; 27.05.2009, 22:51.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Arkadaşlar bir sorum olacak. Oyun içinde yeni bir kullanıcı açtım .Fakat istediğim takımı vermiyor. Ya o an oynadığım takımın ligini ya ülke takımı ya da işssiz başla seçenekleri çıkyor.İstediğim takımı nasıl alabilirim?
                          Oyun ilk kurulurken sadece oynadığın ligi seçtiysen,yeni kullanıcı ekleyince başka ülkeden takım seçemezsin.
                          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Samet o ondan değil..

Oyun bazı maçlarda illa yenileceksin diyor..İlla..

Ben sonuncu Haccettepeye kaybettim..Oyunu farklı kaydettim,sırf nerde hata yaptım diyerek hacettepe maçını farklı taktiklerle tam 7 defa oynadım..Bir kere galip gelemedim..
                            Evet bu olay kesin var.Yani oyunun içinde bir senaryo var,bazı maçları kazanma olasılığınız çok çok düşük,ancak inat edip defalarca save-load yaparak 30 maç sonra kazanabilirsiniz.Yani maçtan önce skor belli değil,ama o maçı kazanma ihtimaliniz yüzde 5 filan.Ne kadar load ederseniz edin,ya maçın başında bir oyuncunuz kırmızı kart görüyor,ya rakip penaltı kazanıyor,ya en iyi adamlarınız sakatlanıyor,hele 3 oyuncu değiştirdiyseniz anında sakatlık oluyor ve eksik kalıyorsunuz,vs,vs.Böyle maçlara rastlarsanız ve save-load etmeyi düşünüyorsanız (ben tavsiye etmem,oyunun bütün zevki kaçıyor,ama oyun da bazen bizim tadımızı kaçırıyor) anormal bir taktikle oynayın,komple hücum veya komple defans gibi,çoğu zaman işe yarıyor,bir şekilde oyun bize tuzak hazırlarken gafil avlanıyor sanırım

Yorum

• Şu sayfaları okuyorum, oyunu oynayasım geliyor.

Bilgisayarın kaldırmadığı aklıma geliyor, hüzünleniyorum
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Bir de şimdi aklıma geldi,oyunun çok ilginç bir özelliği var:Gerçek hayatta 23 Nisan tarihi ile oyundaki 23 Nisan tarihi çakışırsa,kulübünüz çok büyük bir miktar parayı transfer için emrinize verdiğini bildiren bir mesaj gönderiyor,100 Milyon Euro gibi...Siz tam sevinirken de "Lan yok olm şaka yaptık,ne gezer bizde o kadar para,sen de sazan gibi hemen atladın ha,alem adamsın vesselam" mealinde bir mesaj daha geliyor

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X