Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• FM 2009 Türkçe yama isteyenler buraya tıklayıp indirebilirler..

Ayrıca sitede logo, forma, yüz paketleride mevcut oyunu güzelleştirmek için..
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk sene kadroya katkı yapmadan şampiyon olabiliyorsun.Ben bir tek Appiah almıştım.O da afazla oynamadı.
      Kalede sorunumuz yok.Sylva, Tolga ve Onur yetiyor.Stoperde Egemen, Song ve Giray yetiryor.Song'u devre arası satabilirsiniz.Giray yetiyor.Beklerde sorun var ama sakatlık olmassa ki bende olmamıştı, rahat geçmişti.Forvet için Umut, Gökhan ve Isaac yetiyor.Ortasahada olağanüstü bir performans Alanzinho'dan geliyor.Yattara sonradan bayağı açılıyor.Ortasahada ben Selçuk, Appiah ve Colman arasında seçim yapıyorum.Ve şampiyonsunuz.

Bu söylediklerim 9.0.3 tabanı üstünedir ve ilk sezon içindir.Transfer fazla lazım değil.Tabikide doğru taktikle doğru yolda oluyorsunuz.Zaten transfer parası 0'dı.
      Més Que Un Club

Yorum

• Keirrison pahalı,ancak 3. sezonunuzda filan rahat alabilirsiniz.Onun yerine ilk sezon Eugene Selezynov alın,boğa gibi adam,2M Euro civarı alınabilir.Orta saha için de Willians Santana mükemmel.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Şuan Liverpool'da 1.sezonumdayım.İşler çok iyi gidiyor.Devre arasında Brezilya U20'de fırtınalar estiren Keirrison'u aldım.Torres ile çok iyi anlaşacaklarını düşünüyorum.Lig sonunda etkileyici istatistikleri vs koyarım..
          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Herkes Keirrison diyor,ama ben ikisini de aldım,kesinlikle Marquinhos daha iyi,10 M Euro'ya aldım,35 M Euro'ya Villareal'e sattım,ordan da Real Madrid'e gitti.Hiç bir sitede de adına rastlamadım,kendim buldum.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Herkes Keirrison diyor,ama ben ikisini de aldım,kesinlikle Marquinhos daha iyi,10 M Euro'ya aldım,35 M Euro'ya Villareal'e sattım,ordan da Real Madrid'e gitti.Hiç bir sitede de adına rastlamadım,kendim buldum.
              Bu konuda yorum yapamam çünkü oyuna 9.0.3 ile tekrar başladım ve ikisini de deneme fırsatım olmadı.Keirrison'u şimdi inceliyorum, Marquinhos'u da belki bu kariyerimde belkide başka bir kariyerimde deneyeceğim mutlaka..

@TheCrow: Sağlam bir sağ bek önerilerinizi bekliyorum..

Yorum

• Ben bi türlü yeni oyunlara alışamadım.Hala CM03-04 ve Railroad Tycoon II oynarım
                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Oyun bayagi zevk vermeye basladi.
                  Issiz olarak basladigim yari profesyonel bir takimi üc sezonda Blue Square South'da lider olarak Blue Square Premier'e. Orda kötü bir baslangic yapip sonradan müthis bir cikis yakalayarak playoff ile Coca Cola League 2'ye. Orda da ikinci olarak Coca Cola Leage 1'e yükselttim.
                  Bonservissiz olarak yetenekli ve genc oyuncular aldim ve ilk hedefim Premier lige cikmak.
                  Ingiltere'de lig siralamasi söyle.
                  Premier League
                  Coca Cola Championship
                  Coca Cola League 1
                  Coca Cola League 2
                  Blue Square Premier
                  Blue Square South/North
                  "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Keirrison pahalı,ancak 3. sezonunuzda filan rahat alabilirsiniz.Onun yerine ilk sezon Eugene Selezynov alın,boğa gibi adam,2M Euro civarı alınabilir.Orta saha için de Willians Santana mükemmel.
                    Seleznyov İnsan Değil

4-5 Tane 20 si Var

Yorum

• Ben Bunu Anlamadım Ya Biri Anlatırsa Sevinicem
                      #50 Jackson Avelino Coelho
                      #7Miroslaw Szymkowiak
                      #61 İbrahima Yattara

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu konuda yorum yapamam çünkü oyuna 9.0.3 ile tekrar başladım ve ikisini de deneme fırsatım olmadı.Keirrison'u şimdi inceliyorum, Marquinhos'u da belki bu kariyerimde belkide başka bir kariyerimde deneyeceğim mutlaka..

@TheCrow: Sağlam bir sağ bek önerilerinizi bekliyorum..
                        Cuellar...Sağlam ama aldıktan sonra Avrupa kulüpleri yakasını bırakmadı bir türlü,satmayınca husursuzlandı,formu düştü...Ama 2 sezon bomba gibi oynadı.

Yorum

• İlk olarak Samet6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Seleznyov İnsan Değil

4-5 Tane 20 si Var
                          Ayrıca uzun yıllar hiç formdan düşmeden makine gibi gol atıyor,fiziksel olarak çok kuvvetli.Forvet olarak Guilherme de çok iyidir.Defansif orta saha olarak Ramires'i tavsiye edebilirim.

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Oyun bayagi zevk vermeye basladi.
                            Issiz olarak basladigim yari profesyonel bir takimi üc sezonda Blue Square South'da lider olarak Blue Square Premier'e. Orda kötü bir baslangic yapip sonradan müthis bir cikis yakalayarak playoff ile Coca Cola League 2'ye. Orda da ikinci olarak Coca Cola Leage 1'e yükselttim.
                            Bonservissiz olarak yetenekli ve genc oyuncular aldim ve ilk hedefim Premier lige cikmak.
                            Ingiltere'de lig siralamasi söyle.
                            Premier League
                            Coca Cola Championship
                            Coca Cola League 1
                            Coca Cola League 2
                            Blue Square Premier
                            Blue Square South/North
                            kaç sene oldu şimdiye kadar? gerçekten tebrik ederim,alt ligden başlamak baya bir sabır ister..ben en fazla 2.ligden başlayabildim

birşey sorucam,ingiltere liglerinde transferde AB statüsü varmı? yada bütün transferler için izinmi almak gerekiyo? ben premier ligde oynarken ne zaman transfer yapsam özel izin almam gerekiyodu ve bazen alamıyodum fm 2008de..

Yorum

Ayrıca uzun yıllar hiç formdan düşmeden makine gibi gol atıyor,fiziksel olarak çok kuvvetli.Forvet olarak Guilherme de çok iyidir.Defansif orta saha olarak Ramires'i tavsiye edebilirim.
                              Evet Seleznyov Tam Türkiye Ligine Göre .

Defansif Orta Saha Olarak Ramires Evet Gerçekten Çok Yetenekli .

Sao Paoulo'da Hernanes Var Mükemmel Yetenek .

Ben Defansif Orta Saha Olarak Papy'i Yetiştiriyorum

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kaç sene oldu şimdiye kadar? gerçekten tebrik ederim,alt ligden başlamak baya bir sabır ister..ben en fazla 2.ligden başlayabildim

birşey sorucam,ingiltere liglerinde transferde AB statüsü varmı? yada bütün transferler için izinmi almak gerekiyo? ben premier ligde oynarken ne zaman transfer yapsam özel izin almam gerekiyodu ve bazen alamıyodum fm 2008de..
                                Su an 2011/2012 sezonundayim.
                                Ilk devre bitmek üzere ve League 1 icin playoff umutlarim devam ediyor.

Work Permit yani calisma izni gerekiyor Ab disindaki oyunculara.
                                Onun da kistasi zannedersem ülkesinin oynadigi son milli maclarin %40'inda oynamis olmasi gerekiyor.
                                Tam detayiyla bilmesem de bazi oyuncular icin özel izin de alinabiliyor.
                                Pek hosuma gitmeyen bir durum.
                                Brezilya'dan neredeyse hic oyuncu alamiyorum.
                                Almanya liginde baslamak en iyisi.
                                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X