Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben CM oynuyorum. 2009 u indirdim bayağı güzel. 3 sene üstüste şampiynluk. Bir uefa kupası. ama şampiyonlar liginde lanet olası barcelona yakıyor beni
    O barça benim en iyi dönemimde, gelene 5 gidene 4 attığım dönemde (Bu arada tüm derbileri 3 ve üstü farkla kazanmıştım) 7 attı bana deplasmanda. Avni Aker'de 1-1 bitti
    Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
    İşte BMN!*

Yorum

• Ben İlk Sene 4. Oldum . Sakatlıklar İle Çok Boğustuk . Colman İlk Maçta Skatlandı Ve 2 Ay Oynamadı .
      2. Sene Başında Çağlar , Özer , Mehmet Topuz , Ve Djokic ( Santrafor ) Takviyesi İle Başladım .

Colman'ı Ajax'a , Umut Bulut FenerBahçe'ye Hüseyin'de Anderlect' de .

Uefa ' da Gurplara Kalmayı Başardım . Grubumda Aek ,Marsilya Ve Udinese Var .

Aek ile Trabzonda 1-1 Kaldım .
      2009'da Karadenizde BankAsyada . Bi Ara Oyunu Kaydedip Karadenizsporu Aldım 2.Ligde Ama Çok Zor Papy Ve Brülsü'de Aldım . Bruls İstatistik Olarak Berbat Gidiyor .Papy Takımın En iyi Oyuncusu .
      Canım Sıkıldımı Trabzonspor ile Devam Ediyorum Trabzondan Sıkıldımmı Karadenizden

Yorum

• 9.0.3 resmi yamasıyla tekrar oyuna bağlanmaya başladım.Maç motoru bir hayli geliştirilmiş.Oyun aslında bu haliyle piyasaya sürülmeliydi.Neyse sonunda doğruyu bulup, düzeltmeleri güzel..

Football Manager'li saatler tekrar beni bekler..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• ben huseyini defansin gobeginde oynatiyorum ilk senede fatih tekkeyi ucuza alabiliyorsunuz.chileden villenueva diye adam aliyorum sola sagda yattara ilk sende takim zaten sampiyon oluyor.ama en zevkli tarafi transfer donemi bedavaya cok adam aliyorum ya herkesin elinden kapiyorum cok para veriyorum haftalik sonra satiyorum hemen..

Yorum

• Tony Yaşlandı Eskisi gibi değil.İyi bir kaleci Lazım bana.

Takımda bir uyuşukluk var bu sezon.En dandirik takıma bile puan kaybediyorum.15.hafta itibariyle Liderden 7 puan geriye düştüm.

İkinci yarı yapacağım takviyelerle toparlanacağım inşallah.
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• 2017 yılına kadar hiç şampiyon olamamıştım, son 3 sezondur üstüste TR Kupasını almıştım. 2017 yılının Mayısında ise, Hem 4. kez TR Kupası şamiyonu, hem lig şapiyonu, hem UEFA Kupası şampiyonu, hem de 2 Eylul'de Süper kupa şampiyonu oldum. Bunun yanında Ağustos ayında Türkiye Süper Kupasını da kazandım. 1 sezonda 5 kupa aldım yani, süperdi
              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• bana bu oyunun türkçe yamasını bulabilecek var mı bede ki ing ce ....
                Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Bende bir sorun var.

Oyunu yükledim. Sonra patchi yükledim. Crack de tamam. Oyun açılmıyor. Görev yöneticisinde çalışıyor görünüyor ama oyun açılmıyor.
                  A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Hallettim sorunu. İnadımdan sınavıma çalışamadım. Hadi hayırlısı.. Sınavdan sonra başlarım oynamaya. Oyuncu tavsiyelerinizi seve seve okumak isterim.
                    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Oyun 3. yamasıyla oyuna benzemiş,pek çok hata düzeltilmiş...

Oyunun seyrini değiştirecek oyuncular :

Marquinhos,Keirrison,Guilherme,Saivet
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Oyun 3. yamasıyla oyuna benzemiş,pek çok hata düzeltilmiş...

evet yamaları indirebilecegimiz türkçe vs kaynak var mı yaa....
                        Medya tarafından üç büyüklerin taraftarı olmanın empoze edildiği bir ülkede, bu sportif emperyalizme direnip, kendi şehrimin takımına sahip çıkmanın onurunu ve gurunu yaşıyorum.

Yorum

• Faty Papy . .

Geleceği Süper İlk Senesinde Bile Rahat Oynuyor 11 de

Alanzinho 2.Senesinde Daha İyi Oluyor .

Barış Süper , Çağlar ve Özer Direk Oynuyor . Mükemmel Katkıları Var .

Brüls En az 2 Sene Daha Mvv de Kalmalı , Geldimi Katkısı Pek Fazla Olmuyor .

Karadenize Bile Gönderdim 10 Maç 1 Gol .

Yorum

• İlk olarak Fatih Yücel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            evet yamaları indirebilecegimiz türkçe vs kaynak var mı yaa....
                            Bu konuları hiç bilmiyorum maalesef...Önceden çok sayıda site vardı ,fifacmtr gibi,ama sonradan hepsi bu tarz linklerini kaldırdılar.
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Oyun 3. yamasıyla oyuna benzemiş,pek çok hata düzeltilmiş...

İlk sezonumda keirrison'u almak istedim ama ne kadar para verdiysem de klübü kabul etmedi
                              19*20

Yorum

• İlk olarak Çetin Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk sezonumda keirrison'u almak istedim ama ne kadar para verdiysem de klübü kabul etmedi
                                İlk Senesinde Almak Gerçekten Çok Zor Bide Fiyatı En Az 9.750 Olarak Ayarlıyolar . Ama Sana İyi Bir Forvet Önerebilirim ;
                                Robert Lewandowski

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X