Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Çok enteresan bir görüntü oluştu oynadığım bir maçta.Korner kullanıyoruz,bizden Drogba ile birlikte rakipten tam 6 futbolcu topa yükselmek için aynı noktaya koştu,ekranda 7 oyuncu aynı piksellerde üst üste geldi,yani sanki tek futbolcu görüntüsünde 7 si topa yükseldi,sonra sadece kafayı vuran Drogba ayakta kaldı,6 rakip oyuncu yine aynı piksellerde yere düştü,ve aynı noktadan kalkarak sağa sola kaçıştılar,sanki saha ortasında bir delikten adam fışkırmış gibi oldu.Çok komik bir görüntüydü,hakem Drogba'nın faul yaptığına hükmettiYelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen CM oynuyorum. 2009 u indirdim bayağı güzel. 3 sene üstüste şampiynluk. Bir uefa kupası. ama şampiyonlar liginde lanet olası barcelona yakıyor beni''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
Oyuna bir de sifirdan baslamak esas zevkli kismi isin.
Issiz olarak basladim ve Ingiltere Ligi'nde oynanabilen en düsük lig olan Bluesquare South ligindeki Braintree Storm takiminda ise basladim.
Ilk olarak bonservisi elinde olan oyunculari takima kattim ve ilk sene sampiyon olarak bir üst lige ciktim.
Simdi üst ligdeyim ve lig cok zorlu.
Ilk sezon hedefim düsmemek ve kupalarda gidebildigim kadar gitmek.
Önümüzdeki sezon da ilk 5'e girip playofflara kalmayi deneyecegim."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelkide yeri burası değil ama en uygun başlık bu...
Sensible Soccer 96-97 diye bir menejerlik oyunu vardı...
Nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
işi biliyosun amaBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oyunu nerden indirebilirim
Not Türkceye yada Almanca Olsun Ingilizcem Oktur
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende sordum ama cevap alamadim halen mahmut
- Alıntı
Yorum
Yorum