Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben oyunu oynadıktan sonra ve kayıt yaptıktan sonra çıkmıyorum.Hemen yeni bir menejer eklereyerek Manchester City'nin tüm parasını alıyorum.Sonra kaydetmeden çıkıyorum.Can sıkıntısı.
    Més Que Un Club

Yorum

• sneijder'in biraderini aldım şimdi gelecek var bu çocukta..
      "53"

Yorum

• ya bi ben oynayamadim su oyunu ona sinir oluyom

Yorum

• Ben takimdaki oyuncuyu baska takimlarin oneremiyorum sadece all human clubs secenegi cikiyor.Cozumunu bilen varmi?
          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak BDiler61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben takimdaki oyuncuyu baska takimlarin oneremiyorum sadece all human clubs secenegi cikiyor.Cozumunu bilen varmi?
            öyle öneriliyor zaten, tek başına seçip önerme sadece ilgilenen kulüp varsa oluyor ya da hiç olmuyor tam emin değilim..

yani all human clubs die önerdiğinde gidiyor öneri o garantii
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• 1 kisiden fazla kisi oynuyorsa all human clubs diyince onlari ekliyor.Onceki versiyonlarda onerilebiliordu bunda bir turlu yapamadim .
              SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
              CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Ben takimdaki oyuncuyu baska takimlarin oneremiyorum sadece all human clubs secenegi cikiyor.Cozumunu bilen varmi?
                Ben rahatça öneriyorum tüm takımlara,ekstra bir şey yapmaya gerek yok,"offer to clubs" sonra OK...Ama orjinal oyun değilse bir sürü sıkıntısı var,orjinal değilse olabilir.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

İzleyenlere direkt önerin gidiyor ok diyince, Bir de kafasına göre ihtiyacı olan klüplere öneriyor...
                  "53"

Yorum

• Türkiye Kupası Finali

İşte Bunu Seviyorum
                    En son Misina tarafından düzenlendi; 12.04.2009, 15:24.
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Kaleci Volkan kendi kalesine nasıl gol atmışsa artık)
                      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Ben artık şampiyonluk olayını aştım,6 sene üst üste.Şimdi ligdeki yetenek vadeden gençleri toplayıp hepsini Karadenizspor'a kiralık gönderdim,yanlarına da 30 yaşını geçmiş 1-2 yıldız gönderdim,hedefim seneye Karadenizspor'un da Süper Lig'de mücadele etmesi.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaleci Volkan kendi kalesine nasıl gol atmışsa artık)

Direkten dönen top çarpıp gol oldu
                          En son Misina tarafından düzenlendi; 09.04.2009, 19:41.
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Takım dolu dizgin yoluna devam ediyor. Brezilyalı defans Leo'yu aldım, bir sene sonra 2 katına sattım. 25 milyondan. Jem Karacan ve Selçuk çok iyi ikili oldular orta sahada. Alex Teixeira ve Kadlec forvette döktürüyor. Geçen sene Kadlec 30 üstü gol attı, bu sene Alex 25'de bir o kadar da Kadlec'de var. Kanatlarda Yattara, Razvan Ochirosii, Yattara, Barış, Göksu ve Gökdenizi aynı zamanda da Saivet'i zaman zaman kullanıyorum. Egemen ve giray stoperde, Cale sol bek, sag kanatta da Brezilya U21'den Bustamante var. Razvan'ı bu sene sonu satıp yerine daha genç ve yetenekli birini almayı planlıyorum.

4 sene üst üste ligi ve kupayı aldım, 1 kere Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadım. Bu sene averajla 4. oldum grupta Ajax Uefa'ya gitti
                            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                            İşte BMN!*

Yorum

• Belkide yeri burası değil ama en uygun başlık bu...
                              Sensible Soccer 96-97 diye bir menejerlik oyunu vardı...
                              Nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Belkide yeri burası değil ama en uygun başlık bu...
                                Sensible Soccer 96-97 diye bir menejerlik oyunu vardı...
                                Nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olabilecek biri var mı?
                                "gametap" arat googleda...Olmazsa Amiga emülatörleri kurman lazım,o biraz meşakkatli iş.O da olmadı bir Amiga500 al,disketi var bende veririm sana

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X