Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cm ne zaman iyi bir oyun olmuş ki bu sefer Fm'yi geçecekmiş? Ayrılıktan sonra Fm her zaman Cm'yi perişan etti ve yine edecektir. Gelmiş geçmiş en mükemmel menejerlik oyunudur Fm..
    Adaş benim çevremde ne kadar tanıdığım varsa FM'ye lanet okuyor..

Cm gibisi gelmedi

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Adaş benim çevremde ne kadar tanıdığım varsa FM'ye lanet okuyor..

Cm gibisi gelmedi
      aynen cm0304 ustune tanımam..

sola futbolcu arayanlar internacionaldeki alexi kesinlikle alsın..forvete keirrison yada bazen chevanton transfer listesinde oluyor onu alsınlar..ayrıca oyuna basladıgnızda ilk işiniz eduardo costayı bedava almak olsun sezon sonu 6 7 milyon euroya satılabilir bir futbolcu sezon sonu satıp caraicoyu alın

........... slyva(serdar kubilge)
      ferhat cokmus.....giray...song......caglar

.................costa...caraico...............

yattara...................................baris memis

.......................alex....................... ...

......................chevanton(keirrison)

7 yabancı oluyor ama kesinlikle biri sakat olur ona gore ayar yaparsınız

caraico 2.8 milyon
      costa free transfer
      alex 4 milyon
      caglar 400 bin
      chevanton yada keirrison 2.5 milyon(chevanton transfer lkistesinde yoksa keirrison alınmalı
      toplam maliyet 9.7m
      satılcaklar:tolga 7.5 milyon
      tayfun cora 1.8 milyon
      hasan 500 bin erdinc 100 bin adnan 250 bin jabi 800bin

kalan parayla kerem seras ı almanızı oneriyorum gelecegin en iyisi olcak kapasitede

Yorum

• İlk olarak trabzonlucocuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynen cm0304 ustune tanımam..

sola futbolcu arayanlar internacionaldeki alexi kesinlikle alsın..forvete keirrison yada bazen chevanton transfer listesinde oluyor onu alsınlar..ayrıca oyuna basladıgnızda ilk işiniz eduardo costayı bedava almak olsun sezon sonu 6 7 milyon euroya satılabilir bir futbolcu sezon sonu satıp caraicoyu alın

........... slyva(serdar kubilge)
        ferhat cokmus.....giray...song......caglar

.................costa...caraico...............

yattara...................................baris memis

.......................alex....................... ...

......................chevanton(keirrison)

7 yabancı oluyor ama kesinlikle biri sakat olur ona gore ayar yaparsınız

caraico 2.8 milyon
        costa free transfer
        alex 4 milyon
        caglar 400 bin
        chevanton yada keirrison 2.5 milyon(chevanton transfer lkistesinde yoksa keirrison alınmalı
        toplam maliyet 9.7m
        satılcaklar:tolga 7.5 milyon
        tayfun cora 1.8 milyon
        hasan 500 bin erdinc 100 bin adnan 250 bin jabi 800bin

kalan parayla kerem seras ı almanızı oneriyorum gelecegin en iyisi olcak kapasitede
        Ben şu anda 2. sezona başladım ve Alex'e tam 12 milyon euro istediler , alamadım .

Costa'yı ilk sezonda bedavaya almıştım ama nedense hiç oynayamadı bu sezon 1.8 m euroya sattım Brezilya'ya .

Şu anda sol kanatta ilk seneden kalma 34'lük Fiore oynuyor yedeği de Barış .

Yorum

• İlk defa bir fm serisine ısındım ve oyuna devam ettim

Oyun hakkında ki görüşlerim...Çok zorlaştırmışlar...Her dakika birisi sakatlanıyor,3 kişi kırmızı kart yiyor,30 şut çekiryorsun 25'i kalede bir tane gol yok..

Sadece İbrahim Akın'ı Fatih tekke'yi aldım...İkiside 2 ay sakatlandı...

Bütün herkesin üstüne gelmesine rağmen 3.yüm..

Hadi hayırlısı..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• yeni sezona başladım ferhat,hasan,tolga,ergin,erdinç,adnan'ı direk sattım.Ferhat'a 1,9 milyon verdiler süper fiyat Mehmet Topuz'u alacağım inşallah.Appiah'ta yakında imzalarsa sevineceğim 40 tane teklif yaptım hala gelmiyor.
            .

Yorum

• Ben ikinci sezon başında Mehmet Topuz'u 2M Euro'ya aldım.Yanına Canobbio 1.9M Euro ve Sezer Öztürk 120K Euro.Ferhat'ı benden de herkes istiyor ama satmadım,çünkü nerdeyse her bölgede oynayabiliyor ve her maç vasatın üzerinde,zaten kadroyu assistant managere yaptırırsanız genellikle Ferhat'ı kadroya alıyor.

Giray muhteşem,4M Euro'ya Porto'ya sattım.

Eğer transfer bütçeniz olduğu halde haftalıkları ödeyemediğiniz için futbolcuyla anlaşamıyorsanız,ve futbolcu satarak da bu miktarı düşüremiyorsanız "adjust budget" ile transfer paranızın bir kısmını haftalık ödemelere kaydırabilirsiniz.

Bir de,ilk sezon şampiyon olunca bile transfer bütçeniz yerlerde sürünüyor,oysa kulübün parası çok..Hemen kulüpten transfere para ayırmasını talep edin,6M Euro civarı para aktardılar bende.
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben ikinci sezon başında Mehmet Topuz'u 2M Euro'ya aldım.Yanına Canobbio 1.9M Euro ve Sezer Öztürk 120K Euro.Ferhat'ı benden de herkes istiyor ama satmadım,çünkü nerdeyse her bölgede oynayabiliyor ve her maç vasatın üzerinde,zaten kadroyu assistant managere yaptırırsanız genellikle Ferhat'ı kadroya alıyor.

Giray muhteşem,4M Euro'ya Porto'ya sattım.

Eğer transfer bütçeniz olduğu halde haftalıkları ödeyemediğiniz için futbolcuyla anlaşamıyorsanız,ve futbolcu satarak da bu miktarı düşüremiyorsanız "adjust budget" ile transfer paranızın bir kısmını haftalık ödemelere kaydırabilirsiniz.

Bir de,ilk sezon şampiyon olunca bile transfer bütçeniz yerlerde sürünüyor,oysa kulübün parası çok..Hemen kulüpten transfere para ayırmasını talep edin,6M Euro civarı para aktardılar bende.
                Ferhat'ı bende de herkes istiyordu Fener'e 2 m euroya sattım .

Giray gerçekten çok iyi oyunda bir çok teklif geldi ama satmadım .

İlk sezonumda şampiyon olmama rağmen 2. sezonumda 2 milyon euro verdiler, bütçe(transfer değil normal) 13 milyon euro bende ekstra maaş istedim vermediler .
                2. sezondayım sol kanada bir tane doğru dürüst adam bulamadım hala 34'lük Stefano Fiore oynuyor .Şu an 2 puan farkla liderim (14.hafta)

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ferhat'ı bende de herkes istiyordu Fener'e 2 m euroya sattım .

Giray gerçekten çok iyi oyunda bir çok teklif geldi ama satmadım .

İlk sezonumda şampiyon olmama rağmen 2. sezonumda 2 milyon euro verdiler, bütçe(transfer değil normal) 13 milyon euro bende ekstra maaş istedim vermediler .
                  2. sezondayım sol kanada bir tane doğru dürüst adam bulamadım hala 34'lük Stefano Fiore oynuyor .Şu an 2 puan farkla liderim (14.hafta)
                  Sol kanat sorunu aynı gerçek hayattaki gibi oyunda da var.Hele ilk sezon çok zorluyor bu eksiklik.Manisa'dan Sezer alınıp Barış Memiş'le dönüşümlü oynatılabilir,ya da Serkan sağda Yattara solda denenebilir.Ama en iyisi Fiore'yi alıp orda oynatmak,ara sıra da Barış.İkinci sezonda Canobbio'yu alarak sol kanat sorununu çözdüm ben.Ona para yetmezse Ankaraspor'dan Bilal olabilir.Zaten Mehmet Topuz da her iki kanatta da oynayabildiğinden rahatlıkla kadro kurabiliyorum artık.

Yönetimden transfere daha fazla para ayırmasını iste,kabul edeceklerdir mutlaka.
                  En son TheCrow tarafından düzenlendi; 31.12.2008, 14:52.
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Vay be Fm tutkunlarına bakın

Bunca şey yazılmış ama gülsem mi ağlasam mı

Göksu nun arada sırada A takımda oynaması ne garip çelişkidir Oysa potansiyeli Fm oyununa göre adinin adisi bir futbolcu seviyesinde

Ya Kerem Seras'ın çok iyi futbolcu olduğunu söyleyen arkadaşa ne demeli

Gelelim benim oyunuma

Bir kere takımın transfer bütçesinin olmaması çok zorluyor insanı ama her şeyin çaresi var oyun bünyesi içerisinde

Tolga Zengin ne gariptir ki epeyce rağbet görüyor. Kulüplere öner işlemiyle Tolga dan 15-20 milyon dolar bir para kazanmanız mümkün Bu ilk sezonun ardından Song içinde söz konusu Hatta 2. sezonun ardından Giray içinde aynı şekilde para kazanabilirsiniz

Takımdaki yabancıları fuzuli yapmışlar. Bir tek Yattara idare eder. Onuda iyi para veren olursa tutmam takımda İlk sezonun başında 8 milyon dolara sattım

Gökhan Ünal ve Umut Bulut felaket. Ne kadar iyi olursalar olsunlar özellikle Gökhan gol atamıyor. Kolaycada satılamıyor

Yorum

• Evet, Gökhan konusuna katılıyorum.

Adamı oynatamadım bir türlü, atamıyor adam. Umut nispeten daha iyi. Ama 9.0.1 patch'inin sakatlık hatası yüzünden ikisini de doğru dürüst oynatamıyor insan. Neyse ki 9.0.2 çıktı ama onda da daha yeni oyun kurmadım.

Sol kanat eksiği bomba gibi. Hemen patlıyor elinde insanın.

Yattara iyidir, çokça çizgiye iniyor orta kesiyor. Uzun boylu, kafa vurabilen bir forvet bu oyunda Trabzonspor'da iş yapar bence, Yattara takımda olduğu sürece.

Tolga konusu ayrı bir komedi zaten. Hiç girmiyorum. Bu tür komediler ve bombalara alışana kadar da FM oynamayacağım gibi.
                      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Gökhan bende ilk sezonda 20 golle gol kralı oldu .

@TheCrow

Canobbio'yu istedim ama 7 milyon euro istiyorlar(gerçek fiyatı 4 milyon euro) bende o kadar para yok bir de 29 yaşında adam veremem 7 milyon euro .

Neyse oraya Barış'ı monte etmeliyim .

Yorum

• İlk sezon sol kanat istiyorsanız Arabistan ve Katar takımlarının kadrolarını yoklayın bonservis bedeli neyse o paraya alabiliyorsunuz

Rafael Sobis i tavsiye ederim. Yalnız ilk sezon Trabzonspora gelmiyor sezon sonunda teklif yapın gelir. 1-2 yıl oynatın 30-40 milyon dolar para kazandırır size...

Yorum

• colman'a bol bol vur dedim 17 gol attı çoğu ceza sahası dışından..
                            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlk sezon sol kanat istiyorsanız Arabistan ve Katar takımlarının kadrolarını yoklayın bonservis bedeli neyse o paraya alabiliyorsunuz

Rafael Sobis i tavsiye ederim. Yalnız ilk sezon Trabzonspora gelmiyor sezon sonunda teklif yapın gelir. 1-2 yıl oynatın 30-40 milyon dolar para kazandırır size...
                              Sobis'i 3'ü peşin 3.25 ise 24 ayda olmak üzere 6.25 milyon euroya aldım .

Devre arası takıma katılacak , bütün paramı yatırdım Sobis'e .

Umarım bahsettiğiniz rakamları kazanabilirim Sobis'ten .

Maddi anlamda büyük sıkıntılarımız var .

Yorum

• Brüls hakkında bilgi verebilecek olan varmı...

Sezon sonu için...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X