Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seyirci animasyonu elbette olabilirdi ve güzelde olurdu ama acaba bu bahsettiğimiz animasyon eklentisi ortalama bir bilgisayarda oyunu çalıştırırken problem yaratırmıydı bilmiyorum. Benim Trabzonda emektar bilgisayarım 2008 i bile yavaş çalıştırıyor Laptop imdadıma yetişiyor bu durumda

Ben bu oyunda öyle büyük takımla oynamayı filan sevmem. Büyük takımı herkes oynatır. Alıyordum Araklıspor,Arsinspor gibi takımları Transfer bütçesi sıfır Takımda paraya satabileceğin futbolcu sayısı sıfır İlk yıl çok sıkıcı geçiyor ama sonra oyun mükemmel sarıyor İşte bu durumda bu takımların stadyumlarındaki kapasiteyi fazla arttıramıyorsun. Bırak stadyumu süper ligdeyken takımın Profesyonellikten yarı profesyonele düştüğünü gördüm
    Sen de bendensin Engin Fakat ben İtalya seriB takımlarını tercih ediyorum.Orası bana daha zevkli geliyor.Takımı SeriA ya çıkarttıktan sonra mutlaka başka bir kulupten teklif alıyorum
    Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen de bendensin Engin Fakat ben İtalya seriB takımlarını tercih ediyorum.Orası bana daha zevkli geliyor.Takımı SeriA ya çıkarttıktan sonra mutlaka başka bir kulupten teklif alıyorum
      Teklif meklif hikaye ben satıp gitmem takımımı

O kadar genç futbolcu alıyorum tam işin kaymağını yiyeceğim gidermiyim hiç

İtalya liglerini hiç tercih etmiyorum. Avrupa liglerindeki yabancı kısıtlaması beni illet ediyor. Aslında bu iş için Alman, Belçika ve Hollanda ligi mükemmel. Kısıtlama filan yok Takım doluyor 18-20 yaş arası genç yeteneklerle

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ya bu 3d olayı iyi olacak gibi ama seyirci olmaması çok kötü,düşünsenize Milan-Barcelona CL finali oynuyorsunuz,tribün görüntüsü yok sadece ses var...Adam şöyle flamalı bayraklı seyirci animasyonu koyardı be.Hem maç başlayınca "tribünlerde yer yer boşluklar var" demek istiyorum,ya da "maça seyircinin ilgisi muhteşem" demek istiyorum
        Seyirci grafiği kullanmıyor olmalarının kendilerince haklı sebepleri olduğuna eminim..

Zira gene benzer haklı sebepler ile yıllar boyunca izometrik maç görüntüsü altında hareket eden düğmeleri izledik

Ama o düğmeye benzeyen futbolcuların en önemli özelliği inanılmaz bir yapay zekaya sahip olmalarıydı..

Yoksa Fifa Manager' daki gibi grafik olarak gösterişli ama yapay zeka olarak sıfırın altında bir oyun da sunabilirlerdi , yapmadılar. Beklediler ve şimdi bu devrimi gerçekleştirdiler. Umarım eski maç motorunu aramayız

Seyirci bilgileri oyunda şu ana dek çok gerçekçiydi. Takımın durumuna ve stadın kapasitesine göre küsüratına kadar seyirci istatistiği veriliyor ve maça da sound olarak birebir yansıyordu..

Bunu görsele taşıdıkları anda aynı gerçekliği de verebilmeleri gerekir ki bu o kadar da kolay iş değil..

En azından şimdilik değil. İki üç sezona kalmaz onu da becerirler eminim
        "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Soner şaşırtıyorsun beni

Seni FM yi yapan şirketi acımasızca eleştirecek birisi olarak hayal ediyordum

Sende değişim var

Defansif futbol senide hakimiyetine almış

Yorum

• Engin, Sigames bu işin uzmanıdır

CM' yi efsane yapan da bunlar zaten..

Oysa ki şimdiki CM' nin haline bir bak. Artık FM efsane oldu.

Adamların prensibi mükemmel..

"Bir şeyi yapacaksak hakkını tam anlamıyla verebilmeliyiz" diyorlar resmen..

İsteselerdi on yıl önce de Fifa' nın menajerlik oyunundaki gibi bir maç motou koyarlardı ve milleti 3 çeşit gole mahkum ederlerdi ama yapmadılar ve beklediler..

İlla ki birilerini yerden yere vuracaksam al sana EA Games

Daha ne diyeyim adamlara
            En son Great White tarafından düzenlendi; 24.10.2008, 20:28.

GW

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teklif meklif hikaye ben satıp gitmem takımımı

O kadar genç futbolcu alıyorum tam işin kaymağını yiyeceğim gidermiyim hiç

İtalya liglerini hiç tercih etmiyorum. Avrupa liglerindeki yabancı kısıtlaması beni illet ediyor. Aslında bu iş için Alman, Belçika ve Hollanda ligi mükemmel. Kısıtlama filan yok Takım doluyor 18-20 yaş arası genç yeteneklerle
              Amacımız kısıtlı imkanlarla en iyisini yapmak değilmiyi
              Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Engin, Sigames bu işin uzmanıdır

Adamların prensibi mükemmel..

"Biz şeyi yapacaksak hakkını berebilmeliyiz" diyorlar resmen..

İsteselerdi on yıl önce de Fifa' nın menajerlik oyunundaki gibi bir maç motou koyarlardı ve milleti 3 çeşit gole mahkum ederlerdi ama yapmadılar ve beklediler..

İlla ki birilerini yerden yere vuracaksam al sana EA Games

Daha ne diyeyim adamlara
                Niye goller farklı mı bu oyunda çok

Ceza sahasına yakın bir yerden vur olsun gol

Sen sürün rakip ceza sahasında istersen maçı orada oyna bir gol atama

Elin oğlu maç boyunca saçma sapan bir şut çeksin o da gol olsun

En gıcık olduğum durumsa 25 hafta gol atamamış maçlarda ortalama puanı 6.00 bile olmayan denyonun gelip bana 26. haftada gol atması

Yorum

• İlk olarak Harun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Amacımız kısıtlı imkanlarla en iyisini yapmak değilmiyi
                  Kısıtlı imkan ama orada da elin kolun bağlanıyor

Paran yok zaten buluyorsun kırk yılda bir bir futbolcu o da statüye takılıyor

Türk liginde de kısıtlama var ona razıyım

Yorum

• Engin, sen hangi oyundan bahsediyorsun yahu?

FM' den bahsediyorsan şöyle söyleyeyim:

Türkcell Süper Lig' de kaç çeşit gol oluyorsa fazlası var eksiği yoktur eminim

Yahu adamların kalecisi son dakikada ileriye çıkıp bana kafa ile gol bile attı

Sen en son kaç sezon önce gördün Türkiye' de böyle bir gol

GW

Yorum

• Fm de bariz şekilde bir bilgisayarı kayırma durumu var.Yani sizin şut istatistikleriniz 17/23 rakibin ise 1/2 olup sizi 1-0 yendiği maç sayısı çok fazladır.Hemen kalecisine bakarsınız ki,adam çuvalın teki,sepetle gol yemiş ligde form durumu da 5-4-4-6-6-5- ve son olarak sizin maç 10 'dur.Yahu benim laptop kırmışlığım vardır fm yüzünden

Seyirci animasyonu dediğim dalgalanan iki renk bayrak ile azcık kıpırdanan yuvarlak kafalar,yani illa 3d için değil 2d için de çok kolay yapılabilirdi.Şimdi bile futbol oynayan adamların animasyonunu yapılmışken seyirci yapılamamış olamaz,bilerek yapılmamıştır.
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Oyy oy. O tek şutu olup yendikleri maçlar yüzünden az monitörü havaya kaldırmadım

Yok zengin olsam atıp kırıcam da olmuyor işte
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyy oy. O tek şutu olup yendikleri maçlar yüzünden az monitörü havaya kaldırmadım

Yok zengin olsam atıp kırıcam da olmuyor işte
                          Sonra yavaşça yerine koydun Ben de genelde öyle yapıyordum,ta ki üst üste 5. maç aynı şey olana kadar...Kendimi kaybetmişim

Yorum

• Sizin forvetlerde iş yoksa oyuna ne çamur atıyorsunuz yahu

Ben Salamanca ile tarih yazdım bee.. Adamlar heykelimi diktiler şehir merkezine

M. United ile CL Yarı finalinde deplasmanda 1-0 kazandığım maçta adamlar kaleme 20 nin üzerinde şut şekmişlerdi ama benim 3 şutumdan biri gol olmuştu, ona kalırsa

Seyirci animasyonlarını tabii ki bilerek yapmadılar..

Adam gibi yapacaklardır ileride; eminim

GW

Yorum

• Finishing'i 18 olan adamın 8 şut çekip gol atamamasını ben bu oyunda gördüm Soner abi. Billy Sharp. Öyle uzaktan şutlar da değil.

Oyunda aldığım bütün kaleciler de istisnasız kova çıkıyorlar. Nasıl beceriyorsam gidip bir sürü Jefferson buluyorum Brezilya'dan

Ama acayip kanat ve defans oyuncusu bulurum. Milan'a, Barcelona'ya az stoper göndermedim
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• Yok zaten forvetle alakası yok dediğim olayın,bazı maçlar oynanmadan sonucu büyük oranda belli oluyor,bazen de oyun o sonucu gerçekleştirmek için ya senin forvetin bütün şutları dışarı vuruyor,ya da rakip kaleciyi geçemiyorsun,veya enteresan bir kırmızı kart görüyorsun.Oynayan herkese mutlaka olmuştur,kritik bir maçta 3. oyuncuyu değiştirdiğiniz an mutlaka bir oyuncunuz sakatlanmıştır,bu olay da çok sık olur.

Aklıma gelmişken,maç sonu istatistiklerinde dikkat ettiniz mi bilmem,anormal sayıda taç atışı gösterir,sadece o kadar taç atılsa 90 dk dolar zaten.

Bu 2009 u alacaz ama,bunu adam etmek için bin tane patch beklememiz gerekebilir,hazırlıklı olmak lazım.
                                En son TheCrow tarafından düzenlendi; 25.10.2008, 00:07.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X