Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 17 gün kaldi.
    Heyecanla bekliyoruz.
    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Benim bilgisayar kaldırmaz yüksek ihtimal
      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beklentilerim
        Türkiye liginde yıldız seviyesinde:G.Ünal,Song,Selçuk,Egemen
        Potansiyel yıldızlar:Cale,Colman,Isaac,Ceyhun,Onur,Barış
        Kalbur üstüerkan,Umut,Hüseyin

1 sol açık alıp işi götürebiliriz.Bide Yattara çıkcakm acaba katar takımı 2008 de 1 tane oyuncusu vardı oda kiralık zarate bende çıkmıodu oyuncuları
        Current Abilityler baz alınarak:
        Türkiye liginde yıldız seviyesinde:Tony Sylva,Umut Bulut,Yattara,Song,Selçuk,Egemen
        Türkiye
        Türkiye ligi için yeterli kaliteli oyuncular:Cale,Hüseyin,Colman,Ceyhun,Giray,Serkan Balcı,Cora, Gökhan Ünal
        Vasatın altı:Barış Memiş,Ferhat,Adnan

Potential Abilitylere göre:

Potansiyel Türkiye Ligi yıldızları:Cale,Colman,Ceyhun,Onur,Memiş,Giray
        Potansiyel Worldwide yıldızlar:Isaac

Tabiki tahminlerimize nazaran yıldız sayımız bir hayli az olacaktır yeni oyunda da.Muhtemelen yıldız dediklerimiz idare eder özelliklerde olacakken, diğerleri kolpacanlıklarına devam edecek.

Sağlık olsun, hayali güzel.
        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Artık çıksada oynasak bir an önce.. yeni oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça 2008 i oynamak içimden gelmiyo ..
          BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• Ne zaman çıkıyo kesin tarih nedir.
            Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne zaman çıkıyo kesin tarih nedir.
              Net çıkış tarihi: 14 Kasım..

Kesinleşmemiş sistem gereksinimleri açıklandı:

İşletim Sistemi:

* Windows XP/Vista

İşlemci

* XP : 1.4GHz veya daha hızlı
              * Vista : 2.0GHz veya daha hızlı

*Önerilen İşlemci: Intel Pentium 4, Intel Core Duo/Quad, AMD Athlon

Bellek / Hafıza

* XP : 512MB RAM
              * Vista : 1.0GB RAM

Disk Alanı

* 2 GB

DVD-Sürücü

* 4x Hızlı

Ekran Kartı

* 128MB**

Directx

* Sürüm 9.0c (oyunla beraber gelecek)
              ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• 14 ekim değil,14 Kasım'da piyasaya çıkacak.Ayrıca "Steam" üzerinden digital download 2 gün öncesinden mümkün olacak.Benim Steam üyeliğim var ama yine de kutulu almayı tercih ederim.
                Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ne zaman çıkıyo kesin tarih nedir.
                  31 Ekim diye biliyorum.
                  "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                  "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                  Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• Resmi sitesinde 14 Kasım diyor.

Yorum

• Sabırsızlıkla bekliyorum, 2008 baydı artık.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        14 ekim değil,14 Kasım'da piyasaya çıkacak.Ayrıca "Steam" üzerinden digital download 2 gün öncesinden mümkün olacak.Benim Steam üyeliğim var ama yine de kutulu almayı tercih ederim.
                        Kaan abi sen al banada verirsin

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaan abi sen al banada verirsin
                          Ne demek kardeş,cd siz oynuyorsa kurayım veririm sana cd yi.

Yorum

Ne demek kardeş,cd siz oynuyorsa kurayım veririm sana cd yi.
                            Bana Ocak-Şubat gibi lazım malum öğrencilik var

Sen test et onayla 2008 den çok farklıysa bakarız çaresine

Yorum

• Ya bu 3d olayı iyi olacak gibi ama seyirci olmaması çok kötü,düşünsenize Milan-Barcelona CL finali oynuyorsunuz,tribün görüntüsü yok sadece ses var...Adam şöyle flamalı bayraklı seyirci animasyonu koyardı be.Hem maç başlayınca "tribünlerde yer yer boşluklar var" demek istiyorum,ya da "maça seyircinin ilgisi muhteşem" demek istiyorum

Engin fm ci adam ders mers dinlemez,gerekirse sınıfta kalır Şaka maka az dersimizi yemedi bu oyun da...

Yorum

Ya bu 3d olayı iyi olacak gibi ama seyirci olmaması çok kötü,düşünsenize Milan-Barcelona CL faiali oynuyorsunuz,tribün görüntüsü yok sadece ses var...Adam şöyle flamalı bayraklı seyirci animasyonu koyardı be.Hem maç başlayınca "tribünlerde yer yer boşluklar var" demek istiyorum,ya da "maça seyircinin ilgisi muhteşem" demek istiyorum
                                Seyirci animasyonu elbette olabilirdi ve güzelde olurdu ama acaba bu bahsettiğimiz animasyon eklentisi ortalama bir bilgisayarda oyunu çalıştırırken problem yaratırmıydı bilmiyorum. Benim Trabzonda emektar bilgisayarım 2008 i bile yavaş çalıştırıyor Laptop imdadıma yetişiyor bu durumda

Ben bu oyunda öyle büyük takımla oynamayı filan sevmem. Büyük takımı herkes oynatır. Alıyordum Araklıspor,Arsinspor gibi takımları Transfer bütçesi sıfır Takımda paraya satabileceğin futbolcu sayısı sıfır İlk yıl çok sıkıcı geçiyor ama sonra oyun mükemmel sarıyor İşte bu durumda bu takımların stadyumlarındaki kapasiteyi fazla arttıramıyorsun. Bırak stadyumu süper ligdeyken takımın Profesyonellikten yarı profesyonele düştüğünü gördüm

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X