Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biri profilimi koyabilir mi buraya
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Selim seni Trabzonspor'la Beşiktaş istiyor.
      Vay be
      Saldir Besiktas'im ooooleeey Töbe töbe.
      Üzgün olmadigim sürece satma beni ozaman.
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu oyun fantazi futbol gibi bişimi yoksa baya oyunu kurup kontrolün sizde olduğu bi oyun mu acaba?
        Kurulan CD'li oyunlardan. Hersey kendi kontrolümüzde. Tabi ara sira kontrolü kaybedip kovuldugum da olmadi degil
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• hmmm bende bi kurayım bu oyunu ozaman
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• ben de 3 maç yaptım sebata kaybettim.2-1.golü de ben attım,yabancı da değil kaydettim öyle.şansızlık türkiye kupasında da sebat geldi bana.

oyunda yaşadığım belli başlı sıkıntılar:her hafta ortalamaa 3 sakat verdim.transfer olayı olmadığından bu sıkıntı yaratıyor.malum yabancı alamıyoruz.yerli alsam da kadrodakilerden daha iyi değiller.altanı aldım rizeden deneme olsun diye seçtirmedi.zaten yerlilerden iyi birini de alsam bize gelmez 2.lig takımıyız diye.
            diğer bir sıkıntı da çoğu arkadaş mevkisini resmen GK/D/M/AM/F RLC şeklinde ayarlamış.böyle olunca oyuncu seçmesi çok zor oluyor. AMRLC tarzında deli gibi oyuncu var.ama fazla stoper yok.bir de hem sol bek hem forvet oynayan oyuncuyla ilk defa burda karşılaştım.

samet berber adlı arkadaşı 11de oynatmama rağmen antremanlardan kaçmaya başladı.kovacam vallaha ona göre
            agah ile selamiyi de kiralık olarak 1.lig kulüplerine verdim.teklif gelince kıramadım dedim süper lig deneyimi alsınlar

bu arada miraç abi ve berat abi en etkili isimler gel gör ki sakatlar arasına katılmakta pek gecikmediler.durum şimdilik budur.
            HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hmmm bende bi kurayım bu oyunu ozaman
              Ama dikkat et bagimlilik yapiyor Mesela ben 1 gün oynamayinca elim ayagim titriyor
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• SON DAKİKA!

Bordomavi Net takımının yıldız oyuncusu Dragut(Turgut Altun)'a İspanya'nın ünlü kulübü Atletico Madrid talip oldu. İspanyol kulübünün teklifini beğenmeyen menajer Mehmet Fırat, fiyatın daha yükseğe çıkmasını talep etti. Pazarlıklar sürüyor...

Yorum

• Yahu gol atamıyorum.
                  Ziya benim beynimede işlemiş.
                  Takımdaki oyuncuların yerleri daha oturmadı bile o kadar maç yaptım. Sakat ve cezalı oyuncum gani anlayacağınız.
                  Berat'ta olmasa halimiz duman olacak. Zaten bende sakatlandım 6 ay yokum
                  Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                  İşte BMN!*

Yorum

• Ben Daha Fm 2008 i yükleyemedim Pc de ki bazı sorunlardan dolayı hafta sonuna kadar inşallah herşey halledilip bunuda indircem.Benden bi haber yaa.Benim mevkide çok adam olduğu söyleniyor.Kadroya girmekde zorlanıyorum galiba:Pp
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yahu gol atamıyorum.
                      Ziya benim beynimede işlemiş.
                      Takımdaki oyuncuların yerleri daha oturmadı bile o kadar maç yaptım. Sakat ve cezalı oyuncum gani anlayacağınız.
                      Berat'ta olmasa halimiz duman olacak. Zaten bende sakatlandım 6 ay yokum
                      ziya kimin aklına işlemediki

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• mehmet ellerine sağlık mukemmel olmuş

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• beyler bugun türkçesinide aldım mukemmel olcak

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Çok güzel yapmışsın, emeğine sağlık

Yanlız benim numarayı 87 yerine 20 yapmışsın

İlk incelemerim doğrultusunda Berat Abi takımın en iyi oyuncusu görünüyor
                            www.twitter.com/SDanismaz
                            Gugudali..
                            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok güzel yapmışsın, emeğine sağlık

Yanlız benim numarayı 87 yerine 20 yapmışsın

İlk incelemerim doğrultusunda Berat Abi takımın en iyi oyuncusu görünüyor
                              Numara pek önemli degil, sezon öncesi degistirilebilmesi lazim.
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bende öyle yaptım zaten
                                www.twitter.com/SDanismaz
                                Gugudali..
                                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X