Büyük konusmayayim ama büyük ihtimalle Pazar günü aksama dogru Database'i yayinlarim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük konusmayayim ama büyük ihtimalle Pazar günü aksama dogru Database'i yayinlarim.Eksik bir şey varsa söyle, yardımcı olalım.
- Alıntı
Yorum
-
Ad Soyad: Fatih Ay
Dogum Tarihi / Dogum Yeri: 13.08.1988-İstanbul
Kullandigi Ayak:Either
Mevki:GK
En belirgin 2 özelligi: One ones-Handling
Favori Takimlar:Trabzonspor-Paris Saint Germain
Favori Kisiler:Peter Schmeichel-Rogerio Ceni
Forma No:12
- Alıntı
Yorum
-
2. kalecimizde geldi cok güclü bir takim olacagiz gibi görünüyor
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekliyoruz.Eksik bir şey varsa söyle, yardımcı olalım.
Bu arada takimi TFF 2. Lige DISKIspor'un yerine ekledim. Ayrica Trabzonspor'un pilot kulübüyüz.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. kalecimizde geldi cok güclü bir takim olacagiz gibi görünüyor
Yaptigin listeye numaralari ekle karisiklik olmasin diyecektim onu da zaten yapmissin. Sagol simdilik bir sorun yok. Ama okul oldugundan agir agir ilerliyorum. Cuma günü rahatlarim herhalde Pazar'a da biter insallah. Zaten yanilmiyorsam sadece futbolculari eklemek kaldi.
Bu arada takimi TFF 2. Lige DISKIspor'un yerine ekledim. Ayrica Trabzonspor'un pilot kulübüyüz.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledesene hepimiz hayalimiz olan Trabzonsporda oynama hayaline oyunda olsa yaklaşma şansımız olucak
Az önce FM 2008'i acayim bir bakayim nasil bir seymis dedim (FM 2007'den kopamadim daha). Fakat (galiba 8.0.1'i yükledigimden) CD'yi koyun tekrar deneyin diyor. Murat_G'nin linklerini gönderdigi FM'i kullaniyorum. Bunun bir caresi varmi? Yoksa kendi hazirladigim yamayi da oynayamayacagim
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
Bütün sevdiğim numaralar dolmuş
Bende 87'yi giyeyim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAz önce FM 2008'i acayim bir bakayim nasil bir seymis dedim (FM 2007'den kopamadim daha). Fakat (galiba 8.0.1'i yükledigimden) CD'yi koyun tekrar deneyin diyor. Murat_G'nin linklerini gönderdigi FM'i kullaniyorum. Bunun bir caresi varmi? Yoksa kendi hazirladigim yamayi da oynayamayacagim
- Alıntı
Yorum
-
bende 8.0.1 var oynayamam mı?hoş nasıl oynanıyo bilmiyorum ki database ne demek falan?
neysee benim sadece adım bulunsun.ben kendim oynayayımHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
- Alıntı
Yorum
-
Benim aklimdan cikan 5 tane yazili varmisOnlara calismam lazim. Murat_G arkadasimizda crack ariyormus. DB calismalarina 3-4 gün ara veriyorum. Crack bulunursa su an yapim asamasinda olan DB'den devam edecegim yoksa 800'da yeniden baslayacagim.
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
Yorum