Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük konusmayayim ama büyük ihtimalle Pazar günü aksama dogru Database'i yayinlarim.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Büyük konusmayayim ama büyük ihtimalle Pazar günü aksama dogru Database'i yayinlarim.
      Bekliyoruz. Eksik bir şey varsa söyle, yardımcı olalım.

Yorum

• Ad Soyad: Fatih Ay
        Dogum Tarihi / Dogum Yeri: 13.08.1988-İstanbul
        Kullandigi Ayak:Either
        Mevki:GK
        En belirgin 2 özelligi: One ones-Handling
        Favori Takimlar:Trabzonspor-Paris Saint Germain
        Favori Kisiler:Peter Schmeichel-Rogerio Ceni
        Forma No:12

Yorum

• 2. kalecimizde geldi cok güclü bir takim olacagiz gibi görünüyor

İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bekliyoruz. Eksik bir şey varsa söyle, yardımcı olalım.
          Yaptigin listeye numaralari ekle karisiklik olmasin diyecektim onu da zaten yapmissin. Sagol simdilik bir sorun yok. Ama okul oldugundan agir agir ilerliyorum. Cuma günü rahatlarim herhalde Pazar'a da biter insallah. Zaten yanilmiyorsam sadece futbolculari eklemek kaldi.
          Bu arada takimi TFF 2. Lige DISKIspor'un yerine ekledim. Ayrica Trabzonspor'un pilot kulübüyüz.
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

2. kalecimizde geldi cok güclü bir takim olacagiz gibi görünüyor

Yaptigin listeye numaralari ekle karisiklik olmasin diyecektim onu da zaten yapmissin. Sagol simdilik bir sorun yok. Ama okul oldugundan agir agir ilerliyorum. Cuma günü rahatlarim herhalde Pazar'a da biter insallah. Zaten yanilmiyorsam sadece futbolculari eklemek kaldi.
            Bu arada takimi TFF 2. Lige DISKIspor'un yerine ekledim. Ayrica Trabzonspor'un pilot kulübüyüz.
            desene hepimiz hayalimiz olan Trabzonsporda oynama hayaline oyunda olsa yaklaşma şansımız olucak
            Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
            As Roma
            Francesco Totti "10"
            Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              desene hepimiz hayalimiz olan Trabzonsporda oynama hayaline oyunda olsa yaklaşma şansımız olucak
              Sanmiyorum 2. Lig'de olacagimizdan PA'lari en fazla 135 civari olarak düsündüm ama Türkiye'de alt ligleri biraz inceledikten sonra bakacagim tekrar

Az önce FM 2008'i acayim bir bakayim nasil bir seymis dedim (FM 2007'den kopamadim daha ). Fakat (galiba 8.0.1'i yükledigimden) CD'yi koyun tekrar deneyin diyor. Murat_G'nin linklerini gönderdigi FM'i kullaniyorum. Bunun bir caresi varmi? Yoksa kendi hazirladigim yamayi da oynayamayacagim
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ey BMN ahallisi, doktor yok mu aranızda? Bir doktorumuz eksik kaldı.

Yorum

• Bütün sevdiğim numaralar dolmuş

Bende 87'yi giyeyim
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

Az önce FM 2008'i acayim bir bakayim nasil bir seymis dedim (FM 2007'den kopamadim daha ). Fakat (galiba 8.0.1'i yükledigimden) CD'yi koyun tekrar deneyin diyor. Murat_G'nin linklerini gönderdigi FM'i kullaniyorum. Bunun bir caresi varmi? Yoksa kendi hazirladigim yamayi da oynayamayacagim
                    Bende de aynı sorun var. Yok mu çaresini bilen?

Yorum

• database i 8.0.0 da kur çünkü 8.0.1 in crack i mevcut deil o yüzden yamayı yükleyince crack yapacak bişey olmadığından oyun açılmıor o yüzden 8.0.0 oynamak zorundayız

Yorum

• bende 8.0.1 var oynayamam mı?hoş nasıl oynanıyo bilmiyorum ki database ne demek falan?
                        neysee benim sadece adım bulunsun.ben kendim oynayayım
                        HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• arkadaşlar elimizdeki oyunlar kopya olduğu için 8.1 yaması çalışmayacaktır bilginize
                          Bordomavi.net

Yorum

• Calismayacagini biliyorum. Belki bir caresi vardir dedim
                            Madem öyle sil bastan yapip 8.0.0'de yeniden basliyorum.
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 801 crack arıyorum.. buldummu ö.m den ulaşırım sizlere..

Yorum

• Benim aklimdan cikan 5 tane yazili varmis Onlara calismam lazim. Murat_G arkadasimizda crack ariyormus. DB calismalarina 3-4 gün ara veriyorum. Crack bulunursa su an yapim asamasinda olan DB'den devam edecegim yoksa 800'da yeniden baslayacagim.
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X