Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla helal olsun ne diyim 2021 ne ya.Ben 5. sezonda sıkılmaya başlıyorum.
    Colmandante

Yorum

• Trabzonspor beklediğimden de iyi çıktı 08'de.Oylesıne kadro kurdum 2-3 mac yaptım fenerı ve besıktası yendım devam ettım sampıyon oldum hemde transfer yapmadan...

Jefferson
      Jabi
      Keçeli
      Risp
      Tolga(Erdinç)
      Yattara
      Gökdeniz
      Ceyhun
      Serkan
      Umut
      Ersen

bu kadro ıle sampıyon oldum uefa da gruplardan cıktım sanssız sekılde elendım...

2.sene Stefano Fiore'yi aldım 34 yasında olmasına ragmen eskı gunlerı yad etmek ıcın ucurdu sol kanadı...

Ersen cok ıyı oynuyor Target Man yapınca,saydırıyor leblebı gıbı...Albayrak oyunda da pıntı ılk sene nası sampıyon oldum ben bıle bılmıyorum 2. sene para ıstedım ne hıkmetse verdıler...
      Gökdeniz'in sozlesme bıtımıne 2 ay kaldı hala kımse ıstemıyor nasıl bır olaydır aklım almadı sampıyonlar lıgınde 2. tura cıkmama ragmen hala teklıf yok

Trabzonspor'un en ıyı oldugu oyun dıye bılırım Fm03-04'ten sonra

Simdiki Kadrom

Tolga
      Serkan
      Forster
      Sidnei
      Eduardo
      Yattara
      Fiore
      Gökdeniz
      Pisculichi
      Tekke
      Deivid
      En son Burak tarafından düzenlendi; 20.11.2007, 15:09.
      Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
      Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İlerleyen zamanlarda dediğin gibi oyunun kafasına göre oyuncu çıkarması normal zaten onu söylemek istemedim. Football Manager 2007'de altyapımızda Gökhan Çelebi,Süleyman vs gibi gerçekle bağdaşmayan oyuncular vardı ve bu oyuncular oyunun başında bizim altyapımızda görünüyorlardı..Bu yeni versiyonda da altyapımızda gerçekle alakası olmayan oyuncular oyunun başında mevcut mu?
        Yanlisin var herhalde abi Gökhan Celebi diye futbolcu var Paf takimda. Yada en azindan vardi hala varmi bilmiyorum. Oyundaki gibi ST degil de defans oynuyor o baska.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          @ Misina

Ben hiç 2021'e kadar ilerlemedim. Şu andaki futbolculardan kimse var mı? Mesela yukarıdaki Rize-United maçındaki Obi Mikel bugünki Obi Mikel'mi?
          şuan 2022 deyim.o oyuncuyu yani obi mikeli aradım bulamadım sanırım emekli oldu.
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Arkadaslar FM'in bu sürümü icinde Database yapalim mi?
            2007'nin Database'inde ben sahsen 1-2 hafta anca oynadim sonra sikildim. Istek olursa yeni Database yapabiliriz. Gelenek haline gelmis olur.

Yapilacaksa daha planli ve projeli yapalim bence. Fikir ve önerileri bekliyorum eger kullanmak isteyen varsa.
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• olabilir bence bu seferkinde insanların gerçek fotoğraflarınıda koyalım ...

Yorum

• ....................Tolga.......................

Jabi...............Risp......Emre Karaman.....Ergün Teber

................Wagner...........Serkan........

Özer.............................................. ..........Yenal

...........Ali Öztürk.................Ali Güzeldal.......

Oyunu yeni açtım ideal kadrom şu anda böyle Gökdeniz,Ceyhun,Yattara, yedeklerdeUmut'u kadro dışı bıraktım

Celoyu,Keçeliyi bedavaya bıraktım..Hasan'ı,Musayı,Ersen'i sattım...

Takım rayına oturunca iyi olacağını düşünüyorum şuan oyuncularım birbirini tanıma sürecindeler ve yeni antrenman programlarına alışmaya çalışıyorlar

Yorum

....................Tolga.......................

Jabi...............Risp......Emre Karaman.....Ergün Teber

................Wagner...........Serkan........

Özer.............................................. ..........Yenal

...........Ali Öztürk.................Ali Güzeldal.......

Oyunu yeni açtım ideal kadrom şu anda böyle Gökdeniz,Ceyhun,Yattara, yedeklerdeUmut'u kadro dışı bıraktım

Celoyu,Keçeliyi bedavaya bıraktım..Hasan'ı,Musayı,Ersen'i sattım...

Takım rayına oturunca iyi olacağını düşünüyorum şuan oyuncularım birbirini tanıma sürecindeler ve yeni antrenman programlarına alışmaya çalışıyorlar

e hadi hayırlı olsun , başarılar sana

(UEFA)

Yorum

• Teşekkürler Takımdan gelecek adına umutluyum. 2-3 sene şampiyonluk beklemiyorum uzun vaadede projelerim var

Yorum

• FM 2008 de defansa Breno adlı oyuncuyu tavsiye ederim stoper mevkiinde oynuyor 18 yaşında ve wonderkid oluyor.sol beke carlinhos u alabilirsiniz...
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        olabilir bence bu seferkinde insanların gerçek fotoğraflarınıda koyalım ...
                        Bence direk bir takim yapip siradan bir lige atmayalim bu sefer.
                        Güzel ve zevkli bir takim olsun. Fotograf isini daha önce hic denememistim ama yapabilirim diye tahmin ediyorum. Tecrübesi olan arkadaslar yardimci olabilir el ele verip cok daha güzel bir takim yapabiliriz.
                        Önerileri bekliyorum.

Not: DB'yi kullanacak 7-8 kisi cikmazsa yapmayacagim. Cünkü gercekten zaman ve ugras isteyen bir is ve ilgi gösterilmezse bosuna yapmis olmak istemem.
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Teşekkürler Takımdan gelecek adına umutluyum. 2-3 sene şampiyonluk beklemiyorum uzun vaadede projelerim var

Erdem kupalara ambarGo koyacağım diyosun yani

darısı Trabzonspor'umuzun başına

(UEFA)

Yorum

• Arkadaşlar Oyunu İnternet Üzerinden Mi Oynuyorsunuz ?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bence direk bir takim yapip siradan bir lige atmayalim bu sefer.
                              Güzel ve zevkli bir takim olsun. Fotograf isini daha önce hic denememistim ama yapabilirim diye tahmin ediyorum. Tecrübesi olan arkadaslar yardimci olabilir el ele verip cok daha güzel bir takim yapabiliriz.
                              Önerileri bekliyorum.

Not: DB'yi kullanacak 7-8 kisi cikmazsa yapmayacagim. Cünkü gercekten zaman ve ugras isteyen bir is ve ilgi gösterilmezse bosuna yapmis olmak istemem.
                              BMN DB mi yapıyoruz yine?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BMN DB mi yapıyoruz yine?
                                ilgi olursa evet...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X