tam 2 sezon dur ligde kupa sampiyon trabzonspor sampiyom var benim rekorumu kiran hayde bmn fm ye
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Arkadaslar FM 2008'in demosu sonunda cikti. Ben suan indiriyorum. Oyunu asagidaki linkten indirebilirsiniz.
Üstte nekop arkadasimiz bilgileri vermis zaten.
Strawberry versiyonu 523 mb Vanilla versiyonu ise 103 mb.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlmanca dili varmi 2008 in?
Vanilla yi indiremiyorum? Linkte bir hatami var?
Az önce bende denedim sigames'in sayfasina ulasamiyorum. Daha sonra denersen belki calisir.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
strawberryi indirdim. Fakat ingilizceye alismadigim icin oyun sarmiyor. Almanca neden cikmazki? Gecen senede yoktu almadim 2007 yi. Simdi 2008 de olmazsa FM 2006 ya devam...Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
- Alıntı
Yorum
-
CM 2007....
2007 UHEFA Şampiyonu Trabzonspor
2008 Türkiye Lig Şampiyonu Trabzonspor
çok zevkli oluyor beee...off Allahım offf
he bi de Tuncay Şanlıyı mutlaka alın derim,biraz pahalı ama gol makinası oluyor!
bir de defansta ''ufukhanı'' ve ''mesut pekeni'' mutlaka oynatın ,mesut peken sanırım alt yapıda ,alın A takıma koyun defansa...ufukhanı liverpoll istedi vermedim !En son denizgrsy tarafından düzenlendi; 30.09.2007, 19:56.Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.resim-yukle.com/img01/14/140946berk2.JPG
SSlere bakın beyler bizim oyuncular çok gerçekçi yapılmış.Geçen oyunda jeff ve ömer rıza biraz abartılıydı..Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEskiden böyle oyunların hastasıydık , şimdi ağız tadıyla oynayacak vakit yok . Vakit geçmiyorsa en iyi çözümdür. Bir açıp kapatmak 4 saat
Çok küçük yaşlardan beri bir çok menajerlik oyunun sıkı takipçisiyimdir ama bir kaç yıldır eskisi gibi bakmaz oldum . Zaten bütün database'ler , oyuncu profilleri büyük ölçüde değişmiş.
Ancak en az fm/cm kadar iz bırakan diğer oyun s o s . elimizin yeni yeni joystick tutmaya başladığı yıllarda tam bir çılgınlıktı. sınırlı özellikler sınırlı menüler ve sınırlı grafikler bir çocuğun hayalleriyle birleşince ortaya müthiş bir şey çıkıyordu.
Geçen bir arkadaşım bu oyunu bilgisayarında oynayabildiğinden bahsetmişti ( sonradan çıkan çakma cd versiyonlar değil , 92-93 tam özellikli amiga versiyonlarını ) Bu konu hakkında bir şeyler bilen var mı ?
Sanırım bahsettiğiniz oyun SWOS yani "Sensible World Of Soccer" kısaca Sensible Soccer diye bilinir.Amiga zamanından kalma bir oyundur.PC'de oynayabilmek için emulator kullanmalısınız.Internette WINUAE aratın.Bütün eski Amiga oyunlarını oynayabilirsiniz...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak byunus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle! oyunu oynayabilmek için ayarları yine mi ing yapmamız lazım ?(((((((
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
FM2008'de maç öncesi ve sonrası team-talk yapacağımız zaman assistant manager'a danışabiliyoruz...Düşünüyorum da gerçek hayatta nasıl olabilir bu durum...Mesela takımın berbat oynadığı bir maçtan sonra "Oğlum ben bunlara söyleyecek bir söz bulamıyorum,ne diyeyim ben bunlara şimdi,ha,ne diyeyim!.."
Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
Yorum