Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sol kanat için Diego Stuart, 8M civarı alabilirsin,aman hakkını verir.
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• 2 gün önce FM 2007 ye Trabzonspor ile başladım 32 maç 67 puan ile liderlikteyim en yakın takipçim 61 puan ile fb antalya ve gs ile son iki maçım kaldı.Oyunda özellikle Jefferson mükemmel diyebiliriz.4-2-2-2 şeklinde oynuyorum.Savunmada Celaleddin-Stepanov-Eller(çağdaş)-f.akyel ortada marcelinho-hüseyin-sol açık gökdeniz(musampa) sağ açık(yattara-mehmet yozgatlı) ileride ersen ve umut. Jeffersonu 12 milyon a santos a sattım, eller-djokaj ı göndermeyi planlıyorum.Yabancı kontenjanını boşaltırsam Araujo(dc) anlaşma sağladım(savunmada problemi olanlara tavsiye ederim).orta alanda marcelinho çok iyi oynadı ama fiyatı da iyiyken 32 yaşında satayım diyorum tavsiye ettiğiniz biri var mı ? umut 20 gol attı fiyatı bir anda 5 milyon a çıktı.sol açığa sportingden nani yi paranız varsa kesin alın derim 10 yıl sol kanadı düşünmezsiniz. Tomas jun hakkında kararımı veremedim bilgisi olan varsa kalsın mı gitsinmi diye paylaşırsa sevinirim
      En son agahozlu tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 12:14.
      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• sherman cardenas ı almalısın ...

Yorum

• cardenas bende bir işe yaramadı...Erkenden Lucas ve Marcelo'yu alırsanız 2 sene içinde çok pahalıya satarak zengin olabilirsiniz.
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• off biraktim oyunu birdaha baslayamadim...
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu oyun yılın futbolcusunu neye göre seçiyor anlamadım,rekor kırarak gol kralı olmuş,en çok asist yapmış,en fazla maçın adamı seçilmiş,en yüksek ortalama rating'e sahip adamım ilk 3'e bile giremedi,sezon boyunca benim defans adamlarım kadar gol atan bir forvet yılın futbolcusu seçildi ...
              evet bu sık sık banada oluyor.ligin tozunu atan takım ben oluyorum fakat sıradan bir takım oyuncusu yılın futbolcusu seçiliyor
              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ilk sezonumda hem yilin td si oldum, hem yabanci td oldum yilin (cok tuhaf ama neyse) .... baya da bi yilin oyunculari cikti takimimdan ..
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ilk sezonumda hem yilin td si oldum, hem yabanci td oldum yilin (cok tuhaf ama neyse) .... baya da bi yilin oyunculari cikti takimimdan ..
                  O isi bende anlamadim. Yilin Menejeri ve Yilin Yabanci Menejeri hep ayni oluyor. Editörden baktim ayarlar dogru
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O isi bende anlamadim. Yilin Menejeri ve Yilin Yabanci Menejeri hep ayni oluyor. Editörden baktim ayarlar dogru
                    Of topic, o oyunculari imzana koyman olmamis fatih tekke isminin yaninda bi acaip durmus...Eto o falan yazsaydin daha iyi olurdu
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Finalleri bitirip ben de Fm2005'e başladım.Şu Thijs falan var...İlk transferim:Guarin...Adam canavar ya

Yorum

• arkadaşlar sizlere teşekkür ederim bana çok resimler kazandırdınız. hepinize iyi akşamlar dilemek hüzre byta arkadaşlar ben şuna sinirleniyorum bir türlü avatar yazıyorum çıkmıo çok şikayetçiyim arkadaşlar sizlerden trabzonsporla ilgili avatar sitesi yollıyabilir misiniz rica ediyorum.

Yorum

• süper kupa finalinde barcelonayı elimden kaçırdım..ilk yarı 3-0, maç sonucu 3-2...

Yorum

• koçum hüseyin bee
                            ben de barcayla 7. sezona başladım 6da 6 şampiyonluk bi de ingiltere milli takımına başladım

Yorum

• selim oyunu hayırlısıyla elime geçirdim ama ayarlayamadım yardım pls...

bmn database yi nereye atıyoduk ...

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                selim oyunu hayırlısıyla elime geçirdim ama ayarlayamadım yardım pls...

bmn database yi nereye atıyoduk ...
                                C:\Program Files\Sports Interactive\Football Manager 2007\data\db

bunun içine atıyosun..bu arada oyunun 7.0.2 di mi??

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X