Sol kanat için Diego Stuart, 8M civarı alabilirsin,aman hakkını verir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
2 gün önce FM 2007 ye Trabzonspor ile başladım 32 maç 67 puan ile liderlikteyim en yakın takipçim 61 puan ile fb antalya ve gs ile son iki maçım kaldı.Oyunda özellikle Jefferson mükemmel diyebiliriz.4-2-2-2 şeklinde oynuyorum.Savunmada Celaleddin-Stepanov-Eller(çağdaş)-f.akyel ortada marcelinho-hüseyin-sol açık gökdeniz(musampa) sağ açık(yattara-mehmet yozgatlı) ileride ersen ve umut. Jeffersonu 12 milyon a santos a sattım, eller-djokaj ı göndermeyi planlıyorum.Yabancı kontenjanını boşaltırsam Araujo(dc) anlaşma sağladım(savunmada problemi olanlara tavsiye ederim).orta alanda marcelinho çok iyi oynadı ama fiyatı da iyiyken 32 yaşında satayım diyorum tavsiye ettiğiniz biri var mı ? umut 20 gol attı fiyatı bir anda 5 milyon a çıktı.sol açığa sportingden nani yi paranız varsa kesin alın derim 10 yıl sol kanadı düşünmezsiniz. Tomas jun hakkında kararımı veremedim bilgisi olan varsa kalsın mı gitsinmi diye paylaşırsa sevinirimEn son agahozlu tarafından düzenlendi; 25.06.2007, 12:14."Dünyada bir yerdeyim ben"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu oyun yılın futbolcusunu neye göre seçiyor anlamadım,rekor kırarak gol kralı olmuş,en çok asist yapmış,en fazla maçın adamı seçilmiş,en yüksek ortalama rating'e sahip adamım ilk 3'e bile giremedi,sezon boyunca benim defans adamlarım kadar gol atan bir forvet yılın futbolcusu seçildi ...Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleilk sezonumda hem yilin td si oldum, hem yabanci td oldum yilin (cok tuhaf ama neyse) .... baya da bi yilin oyunculari cikti takimimdan..
Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO isi bende anlamadim. Yilin Menejeri ve Yilin Yabanci Menejeri hep ayni oluyor. Editörden baktim ayarlar dogruSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
arkadaşlar sizlere teşekkür ederim bana çok resimler kazandırdınız. hepinize iyi akşamlar dilemek hüzre byta arkadaşlar ben şuna sinirleniyorum bir türlü avatar yazıyorum çıkmıo çok şikayetçiyim arkadaşlar sizlerden trabzonsporla ilgili avatar sitesi yollıyabilir misiniz rica ediyorum.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselim oyunu hayırlısıyla elime geçirdim ama ayarlayamadım yardım pls...
bmn database yi nereye atıyoduk ...
bunun içine atıyosun..bu arada oyunun 7.0.2 di mi??
- Alıntı
Yorum
Yorum