Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha sarmıyo ya hep aynı şeyler
    TRABZONSPOR
    https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      transfer yapmak tam manasıyla beceri işi aldığın futbolcu çok kaliteli birisi çıkınca ve senden daha iyi takımlar onu isteyince sende büyük paralara o adamı satınca transferden anlıosundur....
      Öyle. Ama biraz da sans isi. Mesela ben 10 milyonluk bir transfer yapmistim. Adam takima bir türlü alisamadi. Maclari ortalama 6.5'le oynuyordu. Yada Rizespor'un altyapisindan birisini aldim alternatif olsun diye adam takimin en formda oyuncusu suan

Yani sadece beceri isi degil
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

kardeş kaçıncı sezondasın avrupada başarı war mı ...
        daha 1 sezon oynadim , sampiyon oldum... UEFA kupasinda zorlu grubumu gectim, AJAX , Espanyol, Benfica, AEK Sonra tottenham la eslestim ilk mac 1-0 kaybettim ikinci mac 1-0 kazandim penaltilarla elendim... Tottenham hem Uefayi hem de Premier ligi kazandi..
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          daha 1 sezon oynadim , sampiyon oldum... UEFA kupasinda zorlu grubumu gectim, AJAX , Espanyol, Benfica, AEK Sonra tottenham la eslestim ilk mac 1-0 kaybettim ikinci mac 1-0 kazandim penaltilarla elendim... Tottenham hem Uefayi hem de Premier ligi kazandi..
          sen benden daha başarılsın o zaman ben ilk sezonumda fortiste finalde fenere 3-2 kaybettim , ligi şampion olarak kazandım , uefada ise gruplara kaldım ama gruplarda 4. oldum şu an 2. sezondayım en büyük aday yine benim ama hedefim avrupada bişeyler yapmak lig kesmio artık

Yorum

• Fortisi hic sorma , BJK ya da sansiz bi sekilde kaybettim (penaltilardan nedir cektigim ya) ayni olay... ilk mac yenildim 2 nci mac yendim penaltilar... (huseyin)
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• hüseyin ...? takımda en iyilerden birisi anam anam bi vuruşlar yapıo kimse inanamaz yani arada bir adamın üstüne basıom bakalım hüseyinmi diye harbiden hüseyin miş o vuruomş toplara inanılır gibi değil ....

Yorum

hüseyin ...? takımda en iyilerden birisi anam anam bi vuruşlar yapıo kimse inanamaz yani arada bir adamın üstüne basıom bakalım hüseyinmi diye harbiden hüseyin miş o vuruomş toplara inanılır gibi değil ....

Onun yuuzunden Fortis ten elendim..
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• bende belkide onun sayesinde şampion oldum işe bak ....

Yorum

• ben onu hic oynatmadim ki cok sakatlarim oldugu zaman oynattim ... marcelinho yu da kesmeye basladim.. cok kart yiyor.. kirmizi Satacam satilmiyor
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben onu hic oynatmadim ki cok sakatlarim oldugu zaman oynattim ... marcelinho yu da kesmeye basladim.. cok kart yiyor.. kirmizi Satacam satilmiyor
                      hiç sorma yaaa adam satmak ne kadar zor bişi yaaa bu yönetim haklı galibaa , ya zar zor marce yi kayseriye 1m avroya sattım diğer hepsi elimde nabıcaz bilmiom

Yorum

• Abromovich ve Aziz Yıldırım eğer sen yıldız bir oyuncu transfer etmezsen kendileri takıma uygun gördükleri bir yıldızı bol para verip alıyorlar . Gerçek hayat gibi yani
                        Bizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !

Yorum

hiç sorma yaaa adam satmak ne kadar zor bişi yaaa bu yönetim haklı galibaa , ya zar zor marce yi kayseriye 1m avroya sattım diğer hepsi elimde nabıcaz bilmiom
                          bende oyuncu alirken hak verdim... Zor is...
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak SeVeNTeeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abromovich ve Aziz Yıldırım eğer sen yıldız bir oyuncu transfer etmezsen kendileri takıma uygun gördükleri bir yıldızı bol para verip alıyorlar . Gerçek hayat gibi yani
                            Sen nerden biliyosun yoksa Fenerle mi oynuyorsun
                            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• yok ya burda akıllı insanlar takılıo feneri seçmez kimse dimi yanılmıorum ????

Yorum

yok ya burda akıllı insanlar takılıo feneri seçmez kimse dimi yanılmıorum ????
                                kumeye dusurmek icin secilebilir
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X