daha sarmıyo ya hep aynı şeyler
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer yapmak tam manasıyla beceri işi aldığın futbolcu çok kaliteli birisi çıkınca ve senden daha iyi takımlar onu isteyince sende büyük paralara o adamı satınca transferden anlıosundur....
Yani sadece beceri isi degilTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeş kaçıncı sezondasın avrupada başarı war mı ...
..
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha 1 sezon oynadim , sampiyon oldum... UEFA kupasinda zorlu grubumu gectim, AJAX , Espanyol, Benfica, AEK Sonra tottenham la eslestim ilk mac 1-0 kaybettim ikinci mac 1-0 kazandim penaltilarla elendim... Tottenham hem Uefayi hem de Premier ligi kazandi..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin ...? takımda en iyilerden birisi anam anam bi vuruşlar yapıo kimse inanamaz yani arada bir adamın üstüne basıom bakalım hüseyinmi diye harbiden hüseyin miş o vuruomş toplara inanılır gibi değil ....
Onun yuuzunden Fortis ten elendim..Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben onu hic oynatmadim ki cok sakatlarim oldugu zaman oynattim ... marcelinho yu da kesmeye basladim.. cok kart yiyor.. kirmizi Satacam satilmiyor
- Alıntı
Yorum
-
Abromovich ve Aziz Yıldırım eğer sen yıldız bir oyuncu transfer etmezsen kendileri takıma uygun gördükleri bir yıldızı bol para verip alıyorlar . Gerçek hayat gibi yaniBizim için tüm kalpler " BORDO " ; tüm gözler " MAVİ " dir !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehiç sorma yaaa adam satmak ne kadar zor bişi yaaa bu yönetim haklı galibaa , ya zar zor marce yi kayseriye 1m avroya sattım diğer hepsi elimde nabıcaz bilmiomSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak SeVeNTeeN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbromovich ve Aziz Yıldırım eğer sen yıldız bir oyuncu transfer etmezsen kendileri takıma uygun gördükleri bir yıldızı bol para verip alıyorlar . Gerçek hayat gibi yaniTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyok ya burda akıllı insanlar takılıo feneri seçmez kimse dimi yanılmıorum ????Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
Yorum