İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@samsunlu_suayıp
kardeş buyur netten indirebilirsin
hem 70 mb hemen iner ama bölge ve dil seçeneklerinden dili ingilizce yapmayı unutma çalışmaz yoksa
@samets61
7.2 yi internetten indiriyosun ama korsan oyunlarda çalışmıyor direk yükledinmi onun çözümü var ama sana yarın atarım o yamayla çözümünüKiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületüm oyun cd cilerinden bulabilirsin Şuayip.Ama neden Cd aradığını anlayamadım.Arkadaş oyunun linkini vermiş sana işte...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca imzana yazdığın 35 maç üstüste yenilmeme rekorunu ben 36 maçla atletico madridle yaptım ama ben de şampiyon olamadım
- Alıntı
Yorum
-
walla şuanda bende korsan kullanıorum ( korsana karşıyım o ayrı)
ve 7.0.2 yi crack ledim sorun kalmadı.
ama trabzonspor a ayar oluyorum medyanın tahmini hep şampiyon olmasına rağmen takım bi türlü başarılı olamıyor.bide sezon sonu gayseri şampiyon olunca iice sinirlendim kapattım pc yi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehoca imzana yazdığın 35 maç üstüste yenilmeme rekorunu ben 36 maçla atletico madridle yaptım ama ben de şampiyon olamadımİlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya çok ilginç deilmi 35 maç üstüste yenilmiosuın şamp. olamıosun allah allah yaaa
İki sezonda şampiyon olmustum tabii...
2012ye dogru gelindiginde kopup gtmistim lig bittiginde 35 puan farkla ilan etmiştimTrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
edit....
En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 19:56.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
-
edit....En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 19:57.Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
Yorum