Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende FM07 oyununu yükledim..İlk önerileriniz nelerdir
    siyanda nkasa 18 yaşında güney afrikalı gelecek vaad eden bir yabancı fatih tekke ayrıldıktan sonra fatihi aratmadı fakat 2010 dan sonra büyük patlama yapıyor şuan ben 2020 yılındayım biraz yaşlandı ama halen çok verimli
    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      @samsunlu_suayıp

kardeş buyur netten indirebilirsin

hem 70 mb hemen iner ama bölge ve dil seçeneklerinden dili ingilizce yapmayı unutma çalışmaz yoksa

@samets61
      7.2 yi internetten indiriyosun ama korsan oyunlarda çalışmıyor direk yükledinmi onun çözümü var ama sana yarın atarım o yamayla çözümünü
      allah senden razı olsunn abi cd nerden alabilrim acaba
      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• tüm oyun cd cilerinden bulabilirsin Şuayip.Ama neden Cd aradığını anlayamadım.Arkadaş oyunun linkini vermiş sana işte...
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tüm oyun cd cilerinden bulabilirsin Şuayip.Ama neden Cd aradığını anlayamadım.Arkadaş oyunun linkini vermiş sana işte...
          ya arkadaşlar yokmu şu oyunun bağımlısı bir arkadaşımız tanışalım tartışalım şunlarla birazz yok muu aloo????

Yorum

• heyyyy fm oynayanlar size diyorummm yok mu benden daha tutkun birisi yaa muhabbet edelim

Yorum

• hoca imzana yazdığın 35 maç üstüste yenilmeme rekorunu ben 36 maçla atletico madridle yaptım ama ben de şampiyon olamadım

Yorum

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hoca imzana yazdığın 35 maç üstüste yenilmeme rekorunu ben 36 maçla atletico madridle yaptım ama ben de şampiyon olamadım
                ya çok ilginç deilmi 35 maç üstüste yenilmiosuın şamp. olamıosun allah allah yaaa

Yorum

• benimki bi sezonun ortasından diğer sezonun ilk yarısının sonuna kadar falandı ama bu sezon şampiyon oluyorum son 4 hafta 4 puan farkla liderim

Yorum

• walla şuanda bende korsan kullanıorum ( korsana karşıyım o ayrı )
                    ve 7.0.2 yi crack ledim sorun kalmadı.

ama trabzonspor a ayar oluyorum medyanın tahmini hep şampiyon olmasına rağmen takım bi türlü başarılı olamıyor.bide sezon sonu gayseri şampiyon olunca iice sinirlendim kapattım pc yi

Yorum

• İlk olarak trabrock tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hoca imzana yazdığın 35 maç üstüste yenilmeme rekorunu ben 36 maçla atletico madridle yaptım ama ben de şampiyon olamadım
                      İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ya çok ilginç deilmi 35 maç üstüste yenilmiosuın şamp. olamıosun allah allah yaaa
                      Böyle şeyler mümkün tabiki rakibinizden daha fazla berabere kaldıysanız bunun olma ihtimali çok yüsek.Ben (tüm maclarda) Manchester United ile 44 mac üstüste ligdede 48 mac üstüste galibiyet rekoru kırmıstım o iki sezonda Ruud Van Nistelrooy toplam 93 gol atmıstı İki sezonda şampiyon olmustum tabii...

2012ye dogru gelindiginde kopup gtmistim lig bittiginde 35 puan farkla ilan etmiştim
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• edit....
                        En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 19:56.
                        İşte BMN!*

Yorum

• edit....
                          En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 24.05.2007, 19:57.
                          İşte BMN!*

Yorum

• ya ben fm yukledim ama oyuna bir turlu başayamıyom
                            Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• ya tebrikler 35 puan fark ne dielim yani ...

Yorum

• SAmpiyonluk yarisi cok heycanli 10+ mac daha var, BJK 1inci Trabzonspor 2nci Gese 3 puanfarki cok az
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X