Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben nasil arastiracagimi falan bilmiyorum... (anlamiyorum)
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• takımın gözlemcileri araştırıyo zate sen kendi başına araştırmak istiyosan örneğin gir arjantin ligi takımlarından birine oradaki takımların oyuncularına bak
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Bendeki sorun ingilizce olmasi, kucuk detail(ama onemli ) atliyorum... Yabanci kontenjanim doldu... Neyapmam lagzim ? Yabanci oyuncularim da birbirinden degerli.. ? Eller/stepanov/jefferson/yattara/musampa/symek/Marcello ? ? Birisini kesmem lagzim ama hepsi de super oynuyor... Ulusoyy yardim et
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bendeki sorun ingilizce olmasi, kucuk detail(ama onemli ) atliyorum... Yabanci kontenjanim doldu... Neyapmam lagzim ? Yabanci oyuncularim da birbirinden degerli.. ? Eller/stepanov/jefferson/yattara/musampa/symek/Marcello ? ? Birisini kesmem lagzim ama hepsi de super oynuyor... Ulusoyy yardim et
          Türkçe yap.yabancı Kontenjanını kaldırmak istiyosan FM Data Editore gir ordan kaldır ama orjinanlikten uzak olur bence yapma bide Marcelinho yaşlanıyo onu sat,Syzmekide sat Wedersonu al 1-2 sene sonra T.C vatandaşı oluyo

Yorum

• szymek marce musampa yı sat gökdeniz'İ sola çek 1 yabancı alma hakkın olur böylece ayrıca sene sonu gelen djokaj ve jun u sepetlemelisin
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• ok, Jun iyi diyordular?

Wederson 2.5 milyona alabiliyormusum (bi program buldum )

Download Link : http://rapidshare.com/files/9901689/FM_Genie_Scout_2007.rar.html

Scout sayesinde istediğiniz türden, yetenekten, potansiyelden, fiyattan vb. oyuncu bulabilirsiniz. Artık FM de oyuncu bulmak daha kolay.

Kullanımı
              1 . Programı istediğiniz bir yere çıkartın(arşivden).
              2 . Sonra programı açın ve sırasıyla File>Load Game ye tıklayın.
              3 . Sonra Belgelerim>Sports Interactive>Football Manager 2007>Games>"Kayıtlı Oyununuzun Adı" nı seçip Aç a tıklayın.
              4 . Oyununuz Scout a yüklendikten sonra :
              Oyuncu aramak için Search>Player Search
              Personel aramak için (doktor, asistan menejer...) Search>Staff Search
              Takım aramak için Search>Team Search ü seçin.
              5 . Daha sonra gelen ekranlara aradığınız oyuncudan bulunmasını istediğiniz özellikleri girin ve aratın.

(cok soru soruyorum kusura bakmayin Ama nasil turkce yapabilirim?? )

(Ve cabuk/yuksek fiyata nasil oyuncu satilir? , soyle yapmayi dusunuyorum... Marcelinho ve Musampa yi satacagim, marcenin yerine gokdeniz, musampanin yerine de murat ocak cok iyi oyniyor orda), sonra yeni oyuncu araayisina girecegim ..
              En son Erkan tarafından düzenlendi; 09.05.2007, 17:59.
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

ok, Jun iyi diyordular?
                yok yaw kazmanın teki derhal elden çıkar cesar delgado,aguoda,vela gibi forvetler dururken onun lafı bile olmaz
                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

ok, Jun iyi diyordular?
                  Eğer FM06'dan bahsediyorsan Jun gayet iyi satma.
                  keyif adamı ..

Yorum

• FM07 geldi mi satarim ozaman
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

ok, Jun iyi diyordular?
                      fm 2007 de jun'un ilginc bir ozelligi var. editorde rasgele bakarken gordum favori takimi sparta prag nefret ettigi takim trabzon ve besiktas. zaten kiradan dodukten sonrada bir sure sonra buyuk takimlara gitmek istedigini soyluyor ama degeri 5 M olmasina ragmen 2 M'a zor alici bulabiliyorum. su ana kadar trabzonu calistirdigim hicbir oyunda ilk sezon sampiyon olamadim ama sonraki sezonlarda da kimseye birakmadim. ilk sezon mutlaka takimi temizlemekle geciyor. Bende artik porto'yu calistiriyorum. muthis altyapi var yabanci siniri yok.

Yorum

• İlk olarak aimar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        fm 2007 de jun'un ilginc bir ozelligi var. editorde rasgele bakarken gordum favori takimi sparta prag nefret ettigi takim trabzon ve besiktas. zaten kiradan dodukten sonrada bir sure sonra buyuk takimlara gitmek istedigini soyluyor ama degeri 5 M olmasina ragmen 2 M'a zor alici bulabiliyorum. su ana kadar trabzonu calistirdigim hicbir oyunda ilk sezon sampiyon olamadim ama sonraki sezonlarda da kimseye birakmadim. ilk sezon mutlaka takimi temizlemekle geciyor. Bende artik porto'yu calistiriyorum. muthis altyapi var yabanci siniri yok.
                        Trabzonspordan nefret ediyorsa onu surgune yollamak lagzim koreye?!
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• atletico madridle 2. sezondayım ilk sezonu kovulmak üzereyken üstüste kazandığım 10küsür maç sayesinde 6. bitirdim
                          2. sezonda son 2 haftaya girilirken 2 puan farkla barcelonanın gerisinde 2.yim
                          barcelona deportivo deplasmanına çıkıyor

Yorum

• arkadaşlar

sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan 30 yaşini aşmamış yerli oyunculara devre arası imza attırın.yeni sezon başlamadan iyi paralara satarsınız
                            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar

sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan 30 yaşini aşmamış yerli oyunculara devre arası imza attırın.yeni sezon başlamadan iyi paralara satarsınız
                              katiliyorum suanda sezon yeni basladi. 6-7 futbolcuya imza attirmistim. Tabi hepsini gercek bonservis bedeline gönderemedim ama genede yaklasik 9 milyon Sterlin kattim bütceye
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                katiliyorum suanda sezon yeni basladi. 6-7 futbolcuya imza attirmistim. Tabi hepsini gercek bonservis bedeline gönderemedim ama genede yaklasik 9 milyon Sterlin kattim bütceye
                                evet ben çok iyi olmayan bir sürü topçuya imza attırıyorum sonra bedavaya aldığımı iyi paralara satıyorum....

7 milyon dolar bütçe ile aldığım Trabzonsporun şuan ki bütçesi 378 milyon dolar
                                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X