Ben nasil arastiracagimi falan bilmiyorum... (anlamiyorum)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Bendeki sorun ingilizce olmasi, kucuk detail(ama onemli ) atliyorum... Yabanci kontenjanim doldu... Neyapmam lagzim ? Yabanci oyuncularim da birbirinden degerli..? Eller/stepanov/jefferson/yattara/musampa/symek/Marcello ? ? Birisini kesmem lagzim ama hepsi de super oynuyor... Ulusoyy yardim et
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBendeki sorun ingilizce olmasi, kucuk detail(ama onemli ) atliyorum... Yabanci kontenjanim doldu... Neyapmam lagzim ? Yabanci oyuncularim da birbirinden degerli..? Eller/stepanov/jefferson/yattara/musampa/symek/Marcello ? ? Birisini kesmem lagzim ama hepsi de super oynuyor... Ulusoyy yardim et
- Alıntı
Yorum
-
ok, Jun iyi diyordular?
Wederson 2.5 milyona alabiliyormusum (bi program buldum)
Download Link : http://rapidshare.com/files/9901689/FM_Genie_Scout_2007.rar.html
Scout sayesinde istediğiniz türden, yetenekten, potansiyelden, fiyattan vb. oyuncu bulabilirsiniz. Artık FM de oyuncu bulmak daha kolay.
Kullanımı
1 . Programı istediğiniz bir yere çıkartın(arşivden).
2 . Sonra programı açın ve sırasıyla File>Load Game ye tıklayın.
3 . Sonra Belgelerim>Sports Interactive>Football Manager 2007>Games>"Kayıtlı Oyununuzun Adı" nı seçip Aç a tıklayın.
4 . Oyununuz Scout a yüklendikten sonra :
Oyuncu aramak için Search>Player Search
Personel aramak için (doktor, asistan menejer...) Search>Staff Search
Takım aramak için Search>Team Search ü seçin.
5 . Daha sonra gelen ekranlara aradığınız oyuncudan bulunmasını istediğiniz özellikleri girin ve aratın.
(cok soru soruyorum kusura bakmayinAma nasil turkce yapabilirim?? )
(Ve cabuk/yuksek fiyata nasil oyuncu satilir? , soyle yapmayi dusunuyorum... Marcelinho ve Musampa yi satacagim, marcenin yerine gokdeniz, musampanin yerine de murat ocak cok iyi oyniyor orda), sonra yeni oyuncu araayisina girecegim..
En son Erkan tarafından düzenlendi; 09.05.2007, 17:59.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleok, Jun iyi diyordular?7-7-7-7-7-7-7
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleok, Jun iyi diyordular?keyif adamı ..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleok, Jun iyi diyordular?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak aimar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefm 2007 de jun'un ilginc bir ozelligi var. editorde rasgele bakarken gordum favori takimi sparta prag nefret ettigi takim trabzon ve besiktas. zaten kiradan dodukten sonrada bir sure sonra buyuk takimlara gitmek istedigini soyluyor ama degeri 5 M olmasina ragmen 2 M'a zor alici bulabiliyorum. su ana kadar trabzonu calistirdigim hicbir oyunda ilk sezon sampiyon olamadim ama sonraki sezonlarda da kimseye birakmadim. ilk sezon mutlaka takimi temizlemekle geciyor. Bende artik porto'yu calistiriyorum. muthis altyapi var yabanci siniri yok.koreye?!
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
arkadaşlar
sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan 30 yaşini aşmamış yerli oyunculara devre arası imza attırın.yeni sezon başlamadan iyi paralara satarsınızTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar
sözleşmeleri sezon sonu bitecek olan 30 yaşini aşmamış yerli oyunculara devre arası imza attırın.yeni sezon başlamadan iyi paralara satarsınızTrabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatiliyorum suanda sezon yeni basladi. 6-7 futbolcuya imza attirmistim. Tabi hepsini gercek bonservis bedeline gönderemedim ama genede yaklasik 9 milyon Sterlin kattim bütceye
7 milyon dolar bütçe ile aldığım Trabzonsporun şuan ki bütçesi 378 milyon dolarTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
Yorum