Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• denizlispor paf takımından 16 yaşındayken 600 bin dolar yetiştirme tazminatı ödeyerek aldığım kaleciyi barcelonaya 61 milyon dolara sattım

Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• hmm tebrikler iyi iş çıkarmışın kulüp en zengin kulüpler arasına girmiştir heralde bayağı transfer yaparsın
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hmm tebrikler iyi iş çıkarmışın kulüp en zengin kulüpler arasına girmiştir heralde bayağı transfer yaparsın
        transfere ihtiyacım yok.16-17 yaşında potansiyeli olan gençleri çok çok ucuza alıyorum.içlerinde çok faydalı olanları takıma monte ediyorum diğerlerinide büyük paralara satıyorum.transfer yaparken kulübün kakasından para çıkmıyor.bu sezon başı 6 oyuncuyu sattım bu oyunculardan 143 milyon dolarlık gelir elde ettim.15 e yakın 16-20 yaş arası genç oyuncu aldım altyapıda çeşitli kategorilerde oynuyorlar.toplam maliyetleri 3.5 4 milyon dolar civarı...

a takımada 6 tane transfer yaptım.bonservis bedelllerine ödediğim toplam para 39 milyon dolar civarında....

bu yilki bütçem 274 milyon dolar...Nuriş Trabzonspor dünya kulübü yapamadı ama ben yaptım

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          denizlispor paf takımından 16 yaşındayken 600 bin dolar yetiştirme tazminatı ödeyerek aldığım kaleciyi barcelonaya 61 milyon dolara sattım

ya bu türkçe versiyonu ben bulamamıştım,adı ne bunun tam olarak ?
          Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
          ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

• patch falan varmi turkce yapmak icin? Ve yararli yararsiz olcusunu anlamiyorum ben? Yetistirmek icin ozel bir sey yaptin mi? @ Marcelo saol, espanyola karsi ben grup maclarinda oynadim... 1-1 yaptim biraz zor oluyor ilk yari jefferson kurtardi beni, 2 nci yari verdim morali :-) costu takim zor kurtuldular elimden..
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Fiyat ta super 61...mil
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fiyat ta super 61...mil
                evet özellikle o fiyata satmak istedim 55 milyon dolarlık teklif geldi 61 milyon+sonraki satıştan %30 pay alma şartıyla anlaştık...

fm 2006...türkçe yamasıo içinde vardı zaten

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet özellikle o fiyata satmak istedim 55 milyon dolarlık teklif geldi 61 milyon+sonraki satıştan %30 pay alma şartıyla anlaştık...

fm 2006...türkçe yamasıo içinde vardı zaten
                  2007 de bulamadim o oyuncuyu
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• arkadaş yıl olarak 2019'dan gittigi için o futbolcu oyunun kendi datasından çıkan bi oyuncu yane sallama her oyunda çıkmaz...herkesin oyununda farklı oyuncular çıkar

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      2007 de bulamadim o oyuncuyu
                      renktaşım sürümler birbirini tutmuyor.mesela fm 2006 da umut bulut sıradan 3.lig topçusu kalitesinde....kaldıki şuan 2019 yılındayım o oyuncu sanırım 2012 yılında profösyönel oluyor...sen kaç yılındasın?

Yorum

• ha tmm anladim ben 2007 deyim daha, yeni basladim ..
                        Saldırın Seferoğulları
                        Bordo Mavi . Net

Yorum

• siyanda nkasa adında bir güney afrikalı oyuncu var.2006 da vardı 2007 de de varsa kaçırma.fakat kalitesi 2006 daki gibimi olur bilemem oyuncuyu bul ve gözlemcinenden yorum al olumlu şeyler söylerseler kaçırma17 yaşında olması lazım.şiddetle almanı tavsiye ederim...ben fatih tekke yi sattıktan sonra nkasa yı aldım gol surunu yaşamadım

Yorum

• Oyuncularimdan hangisini satacagimi nerden anlayabilecegim??? Yetenekli mi , gelecek vaat edyor mu diye? Paraya ihtiyacim var da O oyuncu yu bi arayayim saol.. Ismini dogru yazdigindan emin misin? bulunamiyor..

---
                            syabonga nkosi (oyle bise olmasin? 25 yasinda ofansif ortasaha)
                            En son Erkan tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 20:10.
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• gelecek vaat eden oyuncular?
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• fmtr gibi sitelere girin orda yüzlerce gelecek vaadeden oyuncular war ama başkasının bulduğu oyuncuyu almak bana güzel gelmiyo kendim araştırıp buluyorum ben...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X