Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehmm tebrikler iyi iş çıkarmışın kulüp en zengin kulüpler arasına girmiştir heralde bayağı transfer yaparsın
a takımada 6 tane transfer yaptım.bonservis bedelllerine ödediğim toplam para 39 milyon dolar civarında....
bu yilki bütçem 274 milyon dolar...Nuriş Trabzonspor dünya kulübü yapamadı ama ben yaptımTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ya bu türkçe versiyonu ben bulamamıştım,adı ne bunun tam olarak ?Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''
- Alıntı
Yorum
-
patch falan varmi turkce yapmak icin? Ve yararli yararsiz olcusunu anlamiyorum ben? Yetistirmek icin ozel bir sey yaptin mi? @ Marcelo saol, espanyola karsi ben grup maclarinda oynadim... 1-1 yaptim biraz zor oluyor ilk yari jefferson kurtardi beni, 2 nci yari verdim morali :-) costu takim zor kurtuldular elimden..Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFiyat ta super61...mil
fm 2006...türkçe yamasıo içinde vardı zatenTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet özellikle o fiyata satmak istedim 55 milyon dolarlık teklif geldi 61 milyon+sonraki satıştan %30 pay alma şartıyla anlaştık...
fm 2006...türkçe yamasıo içinde vardı zatenSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2007 de bulamadim o oyuncuyuTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
- Alıntı
Yorum
-
siyanda nkasa adında bir güney afrikalı oyuncu var.2006 da vardı 2007 de de varsa kaçırma.fakat kalitesi 2006 daki gibimi olur bilemem oyuncuyu bul ve gözlemcinenden yorum al olumlu şeyler söylerseler kaçırma17 yaşında olması lazım.şiddetle almanı tavsiye ederim...ben fatih tekke yi sattıktan sonra nkasa yı aldım gol surunu yaşamadımTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
- Alıntı
Yorum
-
Oyuncularimdan hangisini satacagimi nerden anlayabilecegim??? Yetenekli mi , gelecek vaat edyor mu diye? Paraya ihtiyacim var daO oyuncu yu bi arayayim
saol.. Ismini dogru yazdigindan emin misin? bulunamiyor..
---
syabonga nkosi (oyle bise olmasin? 25 yasinda ofansif ortasaha)En son Erkan tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 20:10.Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
Yorum