İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
sadece aşk bizimkisi
- Alıntı
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Başkana laf edenlere yarım sezon football manager oynatmak lazım
Para yok , oyuncu gelmiyor. İki adam aldım transfer bütçesi sıfır oldu.
Her Trabzonspor taraftarı FM oynamalı . Oyunda bile ne kadar zor bu işler görmeli.
- Alıntı
Yorum
-
bu fm'ye oyuncuların yetenek ve potansiyel yetenek değerlerini kim veriyorsa net Trabzonspor düşmanı bi lavuk! kaç senedir acaip ayarım bu işe.
uğurcan'ın potansiyeli 145 gözüküyor ama altay'ın 155 !
abdüş 149!
ayrıca bizim alt yapı yine leş atıyor!
Trabzonspor FM 2020 Players Review, Profiles, Spor Toto Süper Lig, potential wonderkids, Trabzonspor football manager 2020 best players order by rating, Trabzonspor fm20 attributes, current ability (ca), potential ability (pa), stats, ratings, salary, traits.
yine akşam akşam çıldırttı i.nelersadece aşk bizimkisi
- Alıntı
Yorum
-
Bu sene Trabzonspor oyuncuları çok çok kötü. Magazinel haberlere göre yetenekleri ayarlıyorlar sanırım. Trabzondan ne çıkar ki mantığı hakim gibi görünüyor. Şampiyonluk oranı yüksek olan takımların genç futbolcularını yüksek yetenek puanıyla süsleyip, Trabzonspor gibi ligde ne yapacağı belli olmayan takımların futbolcularını düşük bırakıyorlar. Sonuçta futbol sadece yeteneğe göre oynanmıyor, bunun için şampiyon olup olamamanın birçok farklı faktörü var ve football manager sene öncesinde hangi kulüp favoriyse onun oyuncularının puanlarını daha yüksek yapıyor.
- Alıntı
Yorum
-
Aslinda bizimkileri normal yaptilar gibi ama diger torpilli takimlari sisirdiler,, sknti orda... ama bende durumlar iyi, bol bol kirâlik adam aldim...
Stopere önerim Atalanta'daki Roger Ibanez, 2 yil kirâla yaslan arkanaTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
-
Mevcut oyunculardan ziyade kulübün alt yapı seviyesi düşük bence. Gs'den baya baya regenler çıkarken bizden ortalama oyuncular çıkıyor bende hep. Altınordu ve Bursa'yı anlıyorum ama Gs geçmiş yılların ekmeğini ye ye bitiremedi. FM20'de durum ne bilmiyorum umarım düzelmiştir.( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20’de Lille kariyeri yapacağım sanırım. Hedef Yusuf’u 60+ milyona satmak.
Yusufu da forvet arkasında her rolde denedik çok tutarsız bir performansı var.
Kanat forvetler çok sıkıntılı.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
En sevdiğim 11
Çok genç yaşta vefat etmiş efsane. Üzüldüm.DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Dünya Abdülkadir'i top oynuyor sanıyor.
- Alıntı
Yorum
-
Yeni güncellemede yine bizim topçular hakettiği değeri alamamış galiba.
Profil olarak Uğurcan daha iyi ama nasıl daha fazla yeşili Altay almış anlamadım. Altay bu sezon oynamaya başladı resmen. Seneye Buffon'a çevirecekler adamı.
Şuraya bak. Hadi Taylan yarım sezon daha erken oynamaya başladı dersin biraz daha iyi yaparsın da bu kadar fark var mı cidden Berat ile aralarında?
Bizim ülkede fazla duygusal bakıyorlar sanırım gözlemciler.
(Profilleri twitter ve facebooktan aldım)( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
Yorum