aynen aga paylas gitsin be ya =)
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk sezon Burak, Sosa, Kucka ve Onuru direkt satın maaş bütçesi inanılmaz rahatlıyor ben öyle yaptım. Zaten oyun başında 8 milyon € transfer bütçesi veriyor yönetim ama maaş bütçesi olmadığı için kimseyi alamıyorsunuz ama bunları satınca o da açılıyor. Ben ilk sezon 4. oldum sonraki sezon şampiyon olmayı başardım. 4. sezonumda avrupa liginde final oynayıp Arsenal'e yenildim 3-1. Sonraki sezon tekrar avrupa liginde final oynadım yine Arsenal geldi uzatmalarda 4-3 yendimSüper kupada da Man. City'yi 3-2 yendim
Oyun çok basit geldi bana nedense.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBütün motivasyonum o borç. Bittiği zaman şampiyonluktan fazla sevineceğim muhtemelen
Transfer bütçesi olarak 3M arttırmıştım yeni sezon için. Kulüp üzerine az daha ekler diye bekliyordum bütçeyi sıfırladılar. Kucka falan gidiyor CLde oynatacak adam kalmadı takımda orta saha olarak. Trabzonspor kariyeri çok gerçekçiİlk sezon bende de aynısı oldu hiç bütçe vermediler ama sonradan sıkı maaş kontrolü ile rahatlıyor takım.
4.sezon biterken en yüksek maaş bütçem 1,4 milyon avro idi. 5.sezonda hem Şampiyonlar ligi kazanmak hem de gelen başarılardan dolayı oyuncularımızın sürekli maaş yenileme istekleriyle üst limiti 2 milyon avroya çıkardım. En iyi oyuncum(6 milyon avro maaş istedi) hariç diğer oyuncuları takımda tuttum.En iyi oyuncumu da Juventus'a 1 sene sonra gitmek üzere sattım. Bakalım ŞL de ne yapacağız
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlk sezon bende de aynısı oldu hiç bütçe vermediler ama sonradan sıkı maaş kontrolü ile rahatlıyor takım.
4.sezon biterken en yüksek maaş bütçem 1,4 milyon avro idi. 5.sezonda hem Şampiyonlar ligi kazanmak hem de gelen başarılardan dolayı oyuncularımızın sürekli maaş yenileme istekleriyle üst limiti 2 milyon avroya çıkardım. En iyi oyuncum(6 milyon avro maaş istedi) hariç diğer oyuncuları takımda tuttum.En iyi oyuncumu da Juventus'a 1 sene sonra gitmek üzere sattım. Bakalım ŞL de ne yapacağız( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk sezon şampiyon oldum. Majid, Toure, Nwakaeme maaşa zam istiyorlar. Vermem mümkün değil. Son seneye giriyorlar birde. Bedava gidecekler için darlandi oyuna girmiyorum sırf bu yüzden.Ben satmıştım galiba onları da.FM 19 da sürekli maaş yenileme istekleri sıkıyor cidden.Boştaki oyunculara bakmak lazım. Birde GS Ahmet Çalık ve Ömer Bayram ı çok ucuza satılığa çıkarıyor sende oldu mu bilmiyorum. Gerçekte kötü oyuncular olsa da FM profilleri baya iyi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen satmıştım galiba onları da.FM 19 da sürekli maaş yenileme istekleri sıkıyor cidden.Boştaki oyunculara bakmak lazım. Birde GS Ahmet Çalık ve Ömer Bayram ı çok ucuza satılığa çıkarıyor sende oldu mu bilmiyorum. Gerçekte kötü oyuncular olsa da FM profilleri baya iyi.
( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
Oyunda üçüncü transfer dönemi de benim için bitti denebilir.
İlk sene
Yeni sezon öncesi
Oyunda en büyük sıkıntım manyak gibi maaş istemeleri. Adamla sözleşme yapıyorum 3-4 yıllık. 6 ay sonra ilk imzaladığım oyuncu değilim zam yap diyor. Yok deyince küsüyor arkadaşlarını gazlıyor. Her maçtan önce gündem zam konusuna geliyor. İstedikleri ücretler de en aşağı iki katı falan.
-Hossaini gelmiş bana 1.4 ver diyor. 900 verdim %10 yıllık artış verdim beğenmedi. Şimdiki kulübüyle 600 küsüre anlaşmış %5 artış. CLde oynama fırsatı için bile boş mukavele imzalanır be olm.
-Toure. 1.8 istiyor. 1.1 gibi bir ücret önerdim. Kabul etmedi. Son senesi diye listeye koydum küstü. Bitene kadar oynatacağım sonra gidecek muhtemelen.
-Ansarifard. 2 genç forvetin arkasına üçüncü as oyuncu, tecrübesinden faydalanırım dedim. Tüm takım bunun yüzünden cephe aldı bana. Gerekirse satarım gözünün yaşına bakmam diye röportaj verdim, mutlu oldu manyak.
-Onur. En büyük hayal kırıklığı. Geçen sezon bitmeye yakın gel kaptan görüşelim dedim çağırdım. 2 milyon eurodan 2+1 yıllık sözleşme önerdim. Kabul etmedi Yeni kulübü ile 1.8 mi 1.9 mu neye anlaşmış.
-Onazi. Menajeri manyak çıktı. Hiçbir şey yapmadım ama beni sevilmeyen kişilere eklemiş. Oyuncuya 3 kendine 1.5 milyon euro para istiyor. Oyuncuya 2 kendisine 1 verdim direk iptal etti. Sezon sonu serbest kalacak ama son bir kozum daha var
-Sosa. Yüksek maaşlılar operasyonumda zirve. A.Madrid ile Mensah için Sosa+ bir miktar para anlaştım. Madrid 3.8 maaş verdi, Sosa istemedi. Manyak herif A.Madrid'i reddetti. Maçlara sonradan sokuyorum son 15 dk mutlu oluyor asdasdas.
-Pereira köyünü özlemişti. Önce 1 ay kafa izni verdim. Baktım düzelmedi yolları ayırdık.
-Diğerleri mevzusuz ayrıldılar takımdan. Burak kankası Arda ile CSKA'da buluştu. Rodallega Rusya'ya kapağı attı. Esteban pideye alıştım bari benzeri olsun diye İtalya'ya yerleşti. Kucka değerinin bilidiği yere döndü. Yusuf yeni kulübünde de sakatlanmaya devam ediyor.
Sözleşmelerdeki mecburi serbest kalma maddeleri de can sıkıcı. Koymazsan yenilemiyorlar. Lincoln 20 milyon maddesi istedi. Ağlaya zırlaya onayladım. Seneye gider muhtemelen. Benasser 7,5 opsiyon koydum aşırı iyi oynarsa diye. Erce sırf Türk olduğu için geldi, Bursa Muhammed'e 9 Milyon istiyor manyak mıdır nedir. Bilal Çavuşoğlu Altay'dan regen stoper, bir tane de alt yapıdan sağ açık çıkardım. İlerde yedek oyuncuya para vermemek için bu ikisini kullanacağım.
Ertuğrul profili çok iyiydi, hemde Türk. Dayanamadım harcadım. Başta 5 milyon + sonraki kardan %20 verdim Erol Bulut kabul etmedi. Futbolcu huysuzlaşınca sadece 5 Milyona kabul etmek zorunda kaldılar. 650bine Ahmet Çalık almamak için kendimi zor tutuyorum.
İlk sezon ligde gs'nin 1 puan önünde şampiyon olduk. Kupada gs'ye elendik. Süper Kupa'da kupayı müzeye götürdük. Şimdilik bu kadar. Neyse borç ödemekle, yol yürümekle tükenir diyip kaçıyorum( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
[MENTION=32083]Ufuk[/MENTION] Bu seride maaş istekleri gerçekten can sıkıyor. Ben maaş isteklerini düşük tutmak için hem kendisine hem menajerine imza paraları verdim. Gözümü kırpmadan milyon avroları veriyordum. Ayrıca regenler olmazsa olmazım diğer oyunculara göre daha az maaş istiyorlar.
- Dejan Joveljic ve Lincoln çok iyi iki forvet Joveljic i ben de almıştım. Cesar Carrillo yu tanımıyorum stoper değilse , ilk sezon stoper almaman şaşırttı. Yusuf da iyi fiyata gitmiş.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emre Doğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=32083]Ufuk[/MENTION] Bu seride maaş istekleri gerçekten can sıkıyor. Ben maaş isteklerini düşük tutmak için hem kendisine hem menajerine imza paraları verdim. Gözümü kırpmadan milyon avroları veriyordum. Ayrıca regenler olmazsa olmazım diğer oyunculara göre daha az maaş istiyorlar.
- Dejan Joveljic ve Lincoln çok iyi iki forvet Joveljic i ben de almıştım. Cesar Carrillo yu tanımıyorum stoper değilse , ilk sezon stoper almaman şaşırttı. Yusuf da iyi fiyata gitmiş.
Carillo Kolombiyalı sağ kanat ucuza aldım ama pek kullanamadım Abdus kanat forvette baya iyi oynayınca yedektende olsa sokamadım adamı.( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
Eskiden Trabzon kaybedince PES'te intikam maçı yapardım. Şimdi hemen FM açıyorum. Nasııl bir rahatlama geliyor inanamazsınız asdasdas.
Ligde işler fena. İlk 7 sıranın puanı 33 33 32 31 31 29 27. Maç içinde gol atıp yemeye göre 1. ve 6. sıra arasında gidip geliyorum
Şampiyonlar Liginde grupta Arsenal, Napoli ve RB Salzburg ile eşleştik. Salzburg'dan gelen 6 puan ile 3. olup Avrupa Ligine kaldık. Devre arası gelmek üzere. Kulüp onca borca rağmen zengin ilan etti kendini. Yapmayın etmeyin yapılandırılan borçlar var onu kapatın diyorum, kasadaki parayı görüp Süleyman'a kalmamış diyorlar. 14 Milyon transfer bütçesi verdiler. Başta yok olmaz dedim ama Yusuf Yazıcı ve Ozan Kabak'ı transfer listesinde görünce yapıştırdım parayı. 1 sen önce 20M €ya sattığım Yazıcıyı 4.4 milyona geri aldım. Terim ile tartışan Ozan 2.5M €ya imza attı.
Stoperlerim taş gibi oldu. Hem yerli hem genç. Ertuğrul Ersoy, Ozan Kabak, Gökhan Gül ve Bilal(regen). Toure sezon sonu istediği yere gidebilir. Akbaş'da var. Milli takımın geleceği benim ellerimde
Nwakaeme ve Onazi ile sözleşme yeniledim. Sezon sonu Sosa, Amiri ve Olcay'da gidecekler. Allahım her şey mükemmel gidiyor resmen. Toure ve Amiri devre arası üç beş bir şey getirip ayrılsa üzerine kaymak olur resmen.
Orta sahaya birini arıyorum şimdi. Ortada ikili oynadığım için her alanda mükemmel olmalı. Şuan Onazi-Madinda ve Bennasser(kiralık) dönüşmeli oynuyor. Kucka gitmeden önce baya iyi oynuyordu o tarz birini bulursam bekle beni Avrupa Ligi.( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
uzun bir aradan sonra fırsat bulup FM19 oynayayım dedim ama ya ilerlemiş yaşım yada oyunun fazla detaycılığı artık eski tadı vermiyor. en son FM13 ve 14 oynamıştım onlarda bile detay çok derken...
sonuç olarak 2 saat oynadım bıraktım.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun bir aradan sonra fırsat bulup FM19 oynayayım dedim ama ya ilerlemiş yaşım yada oyunun fazla detaycılığı artık eski tadı vermiyor. en son FM13 ve 14 oynamıştım onlarda bile detay çok derken...
sonuç olarak 2 saat oynadım bıraktım.
2. Uğraşmak istemediğin şeyleri asistanın sorumluluğu olarak ayarla.
3. Soluksuz gecelere hazır ol
Teknik ekip kadrosu en az oyuncular kadar önemli. Trabzonspor teknik kadrosu aşırı kötü mesela. Az para da almıyorlar, neredeyse hepsi ile erkenden yolları ayırıp yenilerini almak lazım. Umarım gerçek hayatta da bu kadar kötü değillerdir.
Oyunun sevmediğim bir özelliği, ikinci sezon sonunda 22 milyon euro transfer bütçesi verdi kulüp. Anlıyorum iki şampiyonluk peşpeşe gelince beklenti de artıyor ama önce şu borcu kapatalım be başkan. Bana güveniyorsun biliyorum, teşekkür ediyorum ama bende insanım. Hata yapabilirim. Sen niye gaza geliyorsun( ゚д゚)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. İyi bir asistan menajer al.
2. Uğraşmak istemediğin şeyleri asistanın sorumluluğu olarak ayarla.
3. Soluksuz gecelere hazır ol
Teknik ekip kadrosu en az oyuncular kadar önemli. Trabzonspor teknik kadrosu aşırı kötü mesela. Az para da almıyorlar, neredeyse hepsi ile erkenden yolları ayırıp yenilerini almak lazım. Umarım gerçek hayatta da bu kadar kötü değillerdir.
Oyunun sevmediğim bir özelliği, ikinci sezon sonunda 22 milyon euro transfer bütçesi verdi kulüp. Anlıyorum iki şampiyonluk peşpeşe gelince beklenti de artıyor ama önce şu borcu kapatalım be başkan. Bana güveniyorsun biliyorum, teşekkür ediyorum ama bende insanım. Hata yapabilirim. Sen niye gaza geliyorsun
ben de yeni aldim indirim falan vardi, editörle birlikte 40€ ((Tl olarak daha uygun sanirim ama geçen sene denemistim hîle hurda falan, yemedi steam, sonrasinda da baska siteler araciligiyla 15€'ya almistim cd key, mis gibi çalisiyor,, bu sene unuttum gittim steamden aldim))
açtim biraz ama arayüz ve yazi tipi falan hosuma gitmedi yau....
18 ile devâm ediyorum, tek bir kariyer yapmistim onunla devâm ediyorum, Everton ile...
19'da da sanirim öyledir, Everton ve Leverkusen saglam gençleri olan zevkle yönetilecek takimlar...
ama bu sefer basladigimda Trabzonspor ile baslarim büyük ihtimalTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
- Alıntı
Yorum
Yorum