Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kariyerime Trabzonspor'u alarak başladım.

Castillo ve Mehmet Ekici gerçekten de takımın en iyileri keza Perreira da öyle. 19. hafta oldu ve dördüncü sıradayım, liderle aramda dört puan fark var.
    Sardı mı bari oyun Murat abi?

Yorum

• Yetersiz bellek uyarısı alıyorum bazı anlarda. Ram aldıracak oyun bana. Zaten yeni oyunları oynayamiyorum bari bundan geri kalmayayim
      "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben ilk sezon 1 puanla kaçırdım şampiyonluğu 2. sezon 29. hafta şampiyon oldum Cengizi mutlaka alın sol kanatta yardırıyor adam Yusuf Yazıcı, Okay, Ramil ve Bero da çok gelişiyor.
        @M.berke Gayretli taktikleri indirmişsin tabi internetten
        Trabzonspora asla kendi taktiğim işlemiyor. O kadar uyumsuz bir oyuncu kadrosu var ki internetteki taktikler de işlemiyor. Mecbur...

Ne kadar toparlarsak o kadar kâr.
        And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Her takımla kariyer yaptım, çoğunda ilk 3'ün altına düşmedim. Hull City ile ilk sene 6.lık 2. sene 2.lik kazandım.

E, gurbete dayanamayıp tekrar bi' Trabzonspor kariyeri yapalım madem öyle dedik. İki hafta oldu lige başlayalı. Hücum ve topa hakim olan yüksek derecede pas ağırlıklı bir oyun oynatıyorum. Yusuf-Okay-Onazi-Olcay-Pereira bağlantısı çok işe yarıyor bu bağlamda. Castillo'nun yaratcılığı da ekstrası.

İki hafta oldu. İlk maç 4-0 Alanyaspor'a karşı, ikinci maçı da 2-0 kazandım Gaziantep'e karşı.

Mehmet zaten serbest kalacak bari bedavaya gitmesin diye de 4 milyon euro'ya Leicester'a sattım. İyi oldu, kasaya da para girdi
          Ekici'yi bende Hull City'e 6.75'e sattım.
          Kulüplere öner diyerek 4 milyonu peşin Geri kalanı 36 ay vadeli teklif önerince teklifler geliyor.
          Damdoy'u da satmak istedim ama teklif gelmedi.
          İlk sezon için kadro fazlasıyla yeterli başarı elde edilir.

Ayrıca bilmeyenler için bilgilendireyim; PayDay 2 Steam'de şuan ücretsiz paylaşılıyor. Kütüphanenize ücretsiz ekleyebilirsiniz.

Yorum

• veee kacirmisiz süreyi. yapcak bisey yok

İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu an 33 liraya inmiş durumda ancak akşam 8 gibi indirim bitecek.
            http://store.steampowered.com/app/48...017/?l=turkish

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              veee kacirmisiz süreyi. yapcak bisey yok
              Voidu'da hala 30 TL. Bende 16 var, 17 almamak için kendimi zor tutuyorum
              ( ゚д゚)

Yorum

• Şu an Hamburg'dayım. Göztepe'de rekorlarla dolu bir sezonun ardından, 1 yıllık ara verdik. Çok sancılı bir transfer sezonu geçirdik. Şimdi istikrarsız da olsa bir seyler yapıyoruz. Bilgisayarımız antika olduğu için süreç yavaş ama emin adımlarla ilerliyor

Yorum

• rehber falan gibi bir şey önerebilir misiniz ?
                  takımı sahaya sürmekten başka bir şey yapmıyorum

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sardı mı bari oyun Murat abi?

Sardı sardı, yalnız oynamak için çok vaktim olmuyor, şu anda 25. haftadayım. İşler falan derken fırsat bulamıyorum.

Ben oyuna başlarken İspanya, Almanya ve Brezilya liglerini de açtım, özellikle Almanya ve Brezilya liglerinde gençl yeteneklerin peşine düşmek istiyorum ama bir türlü adam gibi gözlemci bulamadım. Gönderdiğim yerli gözlemciler de hep eli boş döndü. Eski oyunlarda en zevk aldığım şey genç oyuncuları bulup geliştirip satmaktı.
                    En son Murat' tarafından düzenlendi; 10.06.2017, 12:15.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      rehber falan gibi bir şey önerebilir misiniz ?
                      takımı sahaya sürmekten başka bir şey yapmıyorum
                      Burayı tavsiye ederim güzel anlaşılabilir rehberler mevcut.

Yorum

• Ben de bir Trabzonspor kariyeri açtım. Uefa mali önlemleri ve başkanımız sağolsun pek para vermediği için ilk transfer dönemi pek iyi geçmiyor. Transferlerimi paylaşayım dedim transfer dönemi yeni bitti. Bu süreçte geçlerbirliğini yendik içerde beşiktaşla 3-3 berabere kaldık.

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: Untitled-1.jpg 
Görüntülenme: 1 
Boyut: 39.5 KB 
Kimlik: 11210325

Öncelikle her ne kadar özellik olarak en iyi oyuncu ekici olsaydı bile iticiler kontenjanından kendisine de yok verdim fena da olmayan bir para kazandık. Asıl hedeflerim ofansif orta saha ve forvet transferleriydi ama bu şartlarda gerçekleştirmesi gerçekten zordu kiralıkları da kaptırdık. Transferlere gelince: Gabriel'den memnunum işe yarar bir sağ kanat transferi oldu. Jensen'den ümitliyim şu haliyle Okay'dan iyi ama potansiyeli Onazi'yi bile geçemeyecek sanırım. Marcel biraz hayal kırıklığı oldu gözlemcilerimiz sağolsun potansiyelsiz bir herifmiş aslında kiraya verdik fırsat bulunca da elden çıkarmayı çalışacağız. Bilal'i 2 seneliğine bedavaya kiraladım iyi bir alternatif ve potansiyel de aynı zamanda feyenoord'la sözleşmesi de 2018'de bitecek uzatmadığı takdirde kadroya katmayı planlıyorum. Aranda ise 21 yaşında bir forvet son anda aldım biraz inat transferi oldu çünkü kulübüyle bir türlü anlaşamadım opsiyonlu kiraladım pek gelecek görmesem de işe yarar diye düşünüyorum. Damdoy kadar oynar en azından onu elden çıkarmak lazım çünkü maaşı gerçekten çok fazla ve sözleşmesi sürüyor elden çıkartamıyorsunuz.
                        En son Yiğit Sarı tarafından düzenlendi; 10.06.2017, 15:35.

Yorum

• Hamburg'u kümede tutma konusunda başkanla mutabakata vardık Bütçemiz orta seviyelerde bir bütçeydi ama piyasası yüksek olan birçok oyuncunun olması elimi rahatlattı. Düşme potasındaki İngiliz kulüpleri de bir dediğimi iki etmedi sağ olsunlar . MRA'nın "İstediğini alamazsan elindekini seveceksin" prensibine karşı olan biri olarak yine takımı taktiğime uydurabilmek için ciddi bir sirkülasyon gerçekleştirdim kadroda.

Takımlarımda 30 yaşına gelen oyuncuyu barındırmamayı şiar edinsem de genç oyuncuların anlamsız pahalılığı ve rollere uyumsuzluğu karşısında iki tane 30 yaş üstü stoper transferi yaptım. Totalde 4 büyük transfer ile kilit mevkileri güçlendirdim. Forvet fiyatları el yaktığından orta seviye iki forvet bir de Roma'dan aldığım genç yetenekle oyuna devam ediyorum. Ne yazık ki gözlemcimiz potansiyeli konusunda yanıldığından boşuna bir yük oluşturmuş oldum ancak şansım o ki Empoli'e kiraladım ve orada daha iyi bir genç forvet keşfedip kadroma kattım (1 ocakta buraya yansır 7,5 milyon bedel) . Özellikle portekiz liginden yaptığım transferler Pele ve Slachev çok uygun fiyatlara inanılmaz bir derinlik kattı kadroma ve elimi son derce rahatlattı. Her fm kariyerimin hayal kırıklığı Cheryshev yine üstüne düşeni yapıyor ve form tuttuğu anda sakatlanmaya tam gaz devam ediyor. Timo Horn ve Meli dışında ise ilk 11 transferlerim vasat bir görüntü çiziyor. Şu an 9 maç 6G 1B 2M ile lider Leverkusen'in arkasında Bayern ile 2. sırayı paylaşıyoruz. Deplasmanda Wolfsburg ve Schalke'yi geçip Köln'e deplasmanda yenilmek. İçeride Bayern Münih'i yenip Hoffenheim'a yenilmek de enteresan oldu doğrusu Çılgınca saldıran takımları affetmiyoruz kısaca
                          En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 10.06.2017, 16:17.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            veee kacirmisiz süreyi. yapcak bisey yok

22.06.2017 steamsale basliyacakmis.Tekrar düser.
                            Sen zaten euro olarak alacan
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk sezonda şampiyon oldum. İnternetten hazır bir taktik buldum, takım ile tam uyum sağladı diyebilirim. Más, Perreira, Yazıcı, Castillo, Rodellaga oyunda gerçekten çok iyi. İlk sene Brezilya'dan Leo Duarte ve Lyanco diye iki tane stoper kiraladım, ikisinin toplam maliyeti 500 bin lira civarındaydı, özellikle Leo Duarte inanılmaz katkı verdi. İkinci sene başlarken Roma Mas'a önce 15 milyon liralık teklif yaptı, reddettim sonra da 36 milyon liralık teklif yaptılar ve yönetim satmayı kabul etti.

Bu arada steam hesabım: muratdinc1967
                              En son Murat' tarafından düzenlendi; 11.06.2017, 12:07.

Yorum

• evet fiyatlar € oluyor. neyse sen gelirken eli bos gelmezsin. direkt magazadan alirsin

İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                22.06.2017 steamsale basliyacakmis.Tekrar düser.
                                Sen zaten euro olarak alacan

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X