Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şevval Sam'dan Muhteşem "Karadeniz" Albümü

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bende alacağım bu hafta sonuna kadar...

Yorum

Radyoda Şevval Sam'ın bu albümüyle ilgili yaptığım yayına pek ilgi yoktu Şahsen pek tarzım olmasa da albümü çok beğenmiştim. Albümde Gelevera Deresi dışında tüm şarkılar harika yorumlanmış. Alışmışız Kazım abiden duymaya pek beğenmemiştim Gelevera Deresi'ni.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Bütün şarkıları güzel ama en güzeli Detliyium Kederliyum..
        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

arkadaslar albüm süper herkese tavsiye !!!!!

Yorum

Beklediğim bir albümdü,çok sevindim çıkmış olmasına.
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

güzel düzenlemeler yapılmış
              çayelinden öteye de özellikle

Yorum

bütün şarkılarını dinledim,gerçekten çok güzel album yapmış,inşalla bol satış yapar
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

Albümün kapağı,açtığım zaman gördüğüm ilk foto,sayfalardaki fotoğraflar beni kendimden geçirdi zaten...Ses hakkında yoruma zaten gerek yok! Çok güzel bir albümümüz daha oldu sayende Şevval! Yüreğine sağlık!
                  "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

bütün şarkıları dinledim süper en çok sevduğum AHMEDUM bayıldım buna yaa
                    lazanist özellikle almamı ısrar ediy
                    "Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
                    VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."

Yorum

Çok beğenmedim arkadaşlar ne yazık ki... Öyle bir hevesle aldım albümü ama beklentilerimi karşılamadı. Çay elinden öteye isimli türkümüzde müthiş bir düet yapmışlar
                      Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

İlk olarak EMine_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bütün şarkıları dinledim süper en çok sevduğum AHMEDUM bayıldım buna yaa
                        lazanist özellikle almamı ısrar ediy
                        ahmedum'u birol topaloğlundan dinlemek çok daha güzel bence

Yorum

BEncede Birol Topaloğlu daha güzel söylemiş.Ama bu durum ŞEvval Sam ın çok güzel bir albüme imza attığı gerçeğini değiştirmez.Daha önce başka albümlerde söylenmiş bir çok şarkıya bu albümünde yer vermiş Şevval Sam.Bence çok güzel bir albüm hazırlamış ve çok güzel seslendirmiş şarkıları.İnşallah devamı gelir,tek albümle kalmaz.
                          Sen ağlat biz severiz seni...
                          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                          ts_mania

Yorum

İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BEncede Birol Topaloğlu daha güzel söylemiş.Ama bu durum ŞEvval Sam ın çok güzel bir albüme imza attığı gerçeğini değiştirmez.Daha önce başka albümlerde söylenmiş bir çok şarkıya bu albümünde yer vermiş Şevval Sam.Bence çok güzel bir albüm hazırlamış ve çok güzel seslendirmiş şarkıları.İnşallah devamı gelir,tek albümle kalmaz.
                            tabi ki. albümün kötü olduğunu söylemedim zaten. düzenlemeleri de güzel yapmışlar. çoğu karadenizli sanatçının albümünden kaliteli bir albüm olmuş..

Yorum

güzel bir albüm olmuş
                              __iMZASIZ__
                              "Republic of OF"

Yorum

albümü bugün aldım çok güzel olmuş gerçekten ağzına sağlık Şevval Sam

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X