Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şevval Sam'dan Muhteşem "Karadeniz" Albümü

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şu kızın Albümünü almayanı Allah affetmez

Ati Araba işi kolay yeterki susmasını bil

Yorum

www.sevvalsam.com.tr

bazen bakışları yüz ifadesi bana Jennifer Aniston u hatırlatıyo
      En son Burçak tarafından düzenlendi; 12.08.2008, 10:54.
      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
      Gerçek budur. ☆

Yorum

Çok güzel olmuş.

Yorum

Ben hala alamadım. Korsan da dinlemeyeceğime yemin ettim. Çok çok merak ediyorum. Bir iki gün içinde almam lazım.
          Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Çayelinden öteyede vokal yaptığı ses şarkıya girince aslında Şevval'in sesinin karadeniz müzüği için ne kadar yavan kaldığı anlaşılıyor ama biz onu bu haliylede seviyoruz

Yorum

sultan-sultan makamı adlı şarkısı çok güzel kazım koyuncunun işte gidiyorum adlı parçasının müüziği var çoooooooooooooookkkkkkk güzel
              ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.
              ---ist. kültür üniversitesi---İKU TS---

Yorum

Hayırlı olsun...
                Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

albümü şevval samın sitesinden dinledim hemen almak istiyorum harika olmuş en kısa sürede inş.
                  çok güzel olmuş ya karAdenizli değil ama bize çok benzior ve çok da güzel
                  ''Konu Trabzonspor olunca,orada oynayan futbolcuların,kendini özel hissetmesi ve insanlara bişeyler vermek zorunda olduklarını bilmeleri gerekir.Bu duygu saf bir duygu olabilir;Ama ben böyle düşünüyorum.'' Kazım KOYUNCU.

Yorum

Karadeniz muziğini doğru durus yapan bir elin parmağını gecmez,sevval sam karadenizli olmamasına rağmen guzel album yapmış doğrusu

Yorum

Yahu ben bir soru saracağım ama çekiniyorum..
                      Çayelinden Öteye türküsünü bilikte söylediği türkücümüz kimdir bilene var mı?
                      En son Kasım Hilal tarafından düzenlendi; 18.09.2008, 12:14. Sebep: Yazım hatası...
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Albümde Kemal Sahir Gürel, Fuat Saka, Sunay Özgür, Cengiz Onural, Aytekin Ataş gibi usta düzenlemecilerin yorumları Şevval Sam’a eşlik ediyor...

bunlardan biridi herhalde bende bilmiyorum ama bulunur

Yorum

şevval sam nerelı?

Yorum

İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yahu ben bir soru saracağım ama çekiniyorum..
                            ÇAyekinden Öteye türküsünü bilikte söylediği türkücümüz kimdir bilene var mı?
                            Onay Şahin'dir kendisi
                            Futbol taraftardır!

Yorum

Şevval Sam

Doğum Yeri : İstanbul
                              Doğum Tarihi : 11 Kasım 1973

İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Şevval; liseyi İsov Yapı Meslek Lisesi'nde bitirdi. Üniversite'yi Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde okudu. 1994 - 1996 yılları arasında Beşiktaş'ın eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı. Aynı zamanda ünlü şarkıcı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı; sade yaşamıyla dikkat çekerken, işi dışında kamera karşısında yer almaktan hoşlanmamaktadır. tarık adında bir de oğlu var

En son Tuğba ÖZTÜRK tarafından düzenlendi; 18.09.2008, 11:59.

Yorum

İlk olarak kurafspeedy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                şevval sam nerelı?
                                Hakkarili'dir kendisi
                                Futbol taraftardır!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X