bende alacağım bu hafta sonuna kadar...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şevval Sam'dan Muhteşem "Karadeniz" Albümü
Daraltma
X
-
Radyoda Şevval Sam'ın bu albümüyle ilgili yaptığım yayına pek ilgi yoktuŞahsen pek tarzım olmasa da albümü çok beğenmiştim. Albümde Gelevera Deresi dışında tüm şarkılar harika yorumlanmış. Alışmışız Kazım abiden duymaya pek beğenmemiştim Gelevera Deresi'ni.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Çok beğenmedim arkadaşlar ne yazık ki... Öyle bir hevesle aldım albümü ama beklentilerimi karşılamadı. Çay elinden öteye isimli türkümüzde müthiş bir düet yapmışlarTarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak EMine_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütün şarkıları dinledim süper en çok sevduğum AHMEDUM bayıldım buna yaa
lazanist özellikle almamı ısrar ediy
- Alıntı
Yorum
-
BEncede Birol Topaloğlu daha güzel söylemiş.Ama bu durum ŞEvval Sam ın çok güzel bir albüme imza attığı gerçeğini değiştirmez.Daha önce başka albümlerde söylenmiş bir çok şarkıya bu albümünde yer vermiş Şevval Sam.Bence çok güzel bir albüm hazırlamış ve çok güzel seslendirmiş şarkıları.İnşallah devamı gelir,tek albümle kalmaz.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBEncede Birol Topaloğlu daha güzel söylemiş.Ama bu durum ŞEvval Sam ın çok güzel bir albüme imza attığı gerçeğini değiştirmez.Daha önce başka albümlerde söylenmiş bir çok şarkıya bu albümünde yer vermiş Şevval Sam.Bence çok güzel bir albüm hazırlamış ve çok güzel seslendirmiş şarkıları.İnşallah devamı gelir,tek albümle kalmaz.
- Alıntı
Yorum
Yorum