Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şevval Sam'dan Muhteşem "Karadeniz" Albümü

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

yok böyle bir albüm..
    çıktığı günden beri her daim dinlemekteyim

gerçekten potpori şarkısını çok beğendim
    bi de çay elinin sonlarına doğru ir düeti var

kemençe sesi gibi sesi var gerçekten şevval ablamızın maşallah diyelim

devamını bekliyoruz
    *Gamze Melâl Tokay

Yorum

ben bu albümü 1 hafta önce aldım ve gerçektende çok güzel..albümün kapağında Kazım Abi'yi anmasıda ayrı bir güzellik katmış
      Belki Çoğu Şey Yolunda Gitmedi, Ama Hiçbir Şey Beni Yolumdan Edemedi.

Yorum

Sevdiğim bi sanatçı, albümü en kısa zamanda edinicem..
        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Şimdi BMN radyo-Kaya saolsun dinleme fırsatı verdide farkında oldum.

Harika yorumlamış.

Helede özbe öz karadenizli olup şivemizi katledenlere ders verir nitelikte okumuş türküleri.

Harika olmuş,helal olsun.
          Hani derler ya;çalışılmış.

Evet çalışmış kadın ve başarmış.

Mutlaka arşivimizde olmalı.

Yorum

yalnız gülbeyaz dizisi zamanında şivesi bu kadar iyi olsaydı çok daha güzel olurdu.

Yorum

Aynı fikirdeyim.
              Ama albüme iyi çalışmış belliki.
              Profesyonellik bu.
              İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yalnız gülbeyaz dizisi zamanında şivesi bu kadar iyi olsaydı çok daha güzel olurdu.

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben de böyle bir albüm çıkarılmış olmasına çok sevindim en kısa sürede edinmeye çalışacağım...
                Biz aldık bir adet Nedim'in arabasında duruyo ilk bindiğinde dinleme şansın olur...

Şevval Sam'in yorumu bu albümde oldukça farklı, şiveyi oturtmuş iyice ama direk Helesa'nın etkisinde kalmış Aysenur Kolivar gibi söylemeye çalışmış (dinleyiniz çayeli türküsü) fena da olmamış hani ama şarkı seçimlerini hiç başarılı bulmadım 10 üzerinden 6 paunlık bir albüm bence...bir de orjinal albüm aldığım için biliyorum karadeniz otoyolunu yapanlara gönderme yapmayi da ihmal etmemistir!
                En son ezgi cubukcu tarafından düzenlendi; 08.08.2008, 17:44.
                Futbol taraftardır!

Yorum

çok güzel bir albüm olmuş...ellerine sağlık..

Yorum

Şevval Sam şu anda Trt1'de Sayısal Gecen'nin konuğu.Trabzon'dan canlı yayın, canlı performans.Kaçırmayın

Yorum

Albüm güzel, ama bu kadar Karadeniz Müziği ile iç içe olup, eziktaş'ı tutmanı yediremedim, Şevval hanım. Forma hediyenide aldın, eh bu saatten sonra doğru yolu bul yani!
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şevval Sam şu anda Trt1'de Sayısal Gecen'nin konuğu.Trabzon'dan canlı yayın, canlı performans.Kaçırmayın
                        Evet kaçırmadık evde teptik horonumuzu Trabzon'da olsam bu geceyi kaçırmazdım ama biraz ilgisiziz galiba haftaiçi bu konuyla ilgili hiçbir başlık görmedim, zapp yaparken de rastlamasak haberimiz olmıyacak
                        Tesekkurler
                        Futbol taraftardır!

Yorum

süper bir prpgram oldu bana göre çok keyifle izleidm. son dakika başlığına yazmıştım umarım haberi olmayanlarda haberdar olup izlemiştir. güzel bir tanıtım oldu TRABZONUMUZ için. VALİMİZİ tekrar tebrik ediyorum TRABZONSPORUMUZA getirdi lafı ve ondan bahsetmeden geçmedi. sonundatki atkı ve forma hediyeleri bence mükemmeldi.

barış ta ne zmaan kanka oldu ceyhun yılmazla
                          öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                          MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                          BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

Bu akşamki canlı performansın güzelliğinin yanı sıra bölgemizdeki hidroelektrik ve nükleer santral projelerine de değindi Şevval Sam ayrı bir tebriği de hakediyor kanımca,tebrikler.

Albüm için söylenebilecek pek fazla şey yok,kısaca anasının kızı .
                            Her daim TRABZONSPOR!
                            Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                            "7"

Yorum

Albümü ben de edindim. Özellikle 4-5 parçayı sürekli dinliyorum...

Tek eleştirim; İsmail Hakkı Demircioğlu'nun albümündeki derlemeye hiç dokunmadan seslendirmiş. Çalgılarda farklılık katsaydı iyi olurdu.

Genel olarak 100 üzerinden 85-90 arası bir notu hakediyor bu albüm...
                              “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                              Malik bin Dinar

Yorum

Dinlemedim,

En kısa zamanda temin edeceğim.

Kendimde eksiklik olarak diye düşünüyorum..
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X