Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şevval Sam'dan Muhteşem "Karadeniz" Albümü

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Albümün tanımından yola çıkarak ben de öyle düşündüm ama değil..
    Aytekin Ataş Bu Dünya Bir Pencere'yi söylerken eşlik eden isim olmalı. Onun sesini Fırtına dizisinden de biliyorum.
    Fuat Saka'yı zaten biliyoruz.
    Kemal Sahir Gürel kaval çalıyor..
    Sunay Özgür ise reklam müzikeri yapan bir isim.
    Cengiz Onural da yanlış bilmiyo isem Karadenizli bile değil..
    Bu isimler düzenlemeleri yapmış..
    Eşlik eden başka biri..
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Albümün tanımından yola çıkarak ben de öyle düşündüm ama değil..
      Aytekin Ataş Bu Dünya Bir Pencere'yi söylerken eşlik eden isim olmalı. Onun sesini Fırtına dizisinden de biliyorum.
      Fuat Saka'yı zaten biliyoruz.
      Kemal Sahir Gürel kaval çalıyor..
      Sunay Özgür ise reklam müzikeri yapan bir isim.
      Cengiz Onural da yanlış bilmiyo isem Karadenizli bile değil..
      Bu isimler düzenlemeleri yapmış..
      Eşlik eden başka biri..
      Bir önceki sayfada yazmıştım ben oysa ki kim olduğunu
      Hatta düet yapmakla kalmamış aynı şarkıya kemençesiyle de eşlik ederek albümün en başarılı çalışmasına imza atmıştır
      Futbol taraftardır!

Yorum

Üstadım Allah razı olsun..
        Ben mesajım gittikten sonra sizinkini ögrdüm.
        Biraz uzun yazdığım için hatta araya üç-beş mesaj bile girmiş..
        Çok teşekkür ederim!
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

İlk olarak Tuğba ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şevval Sam

Doğum Yeri : İstanbul
          Doğum Tarihi : 11 Kasım 1973

İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Şevval; liseyi İsov Yapı Meslek Lisesi'nde bitirdi. Üniversite'yi Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nde okudu. 1994 - 1996 yılları arasında Beşiktaş'ın eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı. Aynı zamanda ünlü şarkıcı Leman Sam'ın kızı olan sanatçı; sade yaşamıyla dikkat çekerken, işi dışında kamera karşısında yer almaktan hoşlanmamaktadır. tarık adında bir de oğlu var

Şevval Samla Metin Tekin'in evlilik hikayesi çok komiktir, zamanında Metin Tekin ünlü bir futbolcuyken Şevval Sam liseye gidiyormuş ve bir gün Metinle röportaj yapmışlar..Şevval Sam o zaman kafaya koymuş ben bu metinle evleneceğim diye

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tek eleştirim; İsmail Hakkı Demircioğlu'nun albümündeki derlemeye hiç dokunmadan seslendirmiş. Çalgılarda farklılık katsaydı iyi olurdu.
            ALbümü begendigimi daha önce belirtmistim.
            Evet haklisiniz bu konu beni de rahatsiz etti.
            Sadece Oy Benum Sevdicegum degil,
            Gelevera Deresi, Ben Seni Sevdugumi ve suan aklima gelmeyen bir cok parcayi orijinal haliyle seslendirmis.
            Bence güzel olmamis.
            Zaten daha önce seslendirdigi bir parcayi aynen albüme koymaktan ziyade biraz renklendirseydiler, tadindan yenmezdi.
            Bu türküleri bize tekrar defalarca dinletirdi o zaman.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

'Karadeniz' albümüyle bütün dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı ve oyuncu Şevval Sam, çıktığı Karadeniz turnesine Trabzon'da start verdi.

Bu yaz çıkardığı 'Karadeniz' albümüyle bütün dikkatleri üzerine çeken ünlü sanatçı ve oyuncu Şevval Sam, çıktığı Karadeniz turnesine Trabzon'da start verdi. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konserde iki saat sahnede kalan güzel şarkıcı SAM rüzgarı değil, Anadolu rüzgarı estirdi.

KTÜ Atatürk Kültür Merkezi'nde sahneye çıkan genç ve güzel sanatçı pek bilinmeyen 'İstanbul Secret's' albümündeki kendi eserleriyle başladığı konserini Karadeniz türküleriyle bitirdi. Daha önce annesi Leman Sam'dan dinlediğimiz ve çok beğendiğimiz “ Gül Güzeli” şarkısını bestecisinin ağzından dinleyen Trabzonlular, genç sanatçıyı ayakta alkışladı. Merhum Kazım Koyuncu'nun ısrarları sonucunda Karadeniz türkülerinden oluşan bir albüm yapmayı planladığını söyleyen Şevval Sam, “ Çok sevdiğim arkadaşım Kazım bizleri bir yerlerden dinliyordur. Kendisine huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyor, rahmet diliyorum” dedi.

İstanbul, Ege, Orta Anadolu ezgilerinin yanı sıra Karadeniz türküleriyle dop dolu bir program hazırlayan Şevval Sam, bir ara seyircilerin içine de girip onlarla birlikte türkü söyledi. Son bölümde sahnede hayranlarıyla birlikte horon tepen Sam, “ Bu coşkunuza ve hareketliliğinize hayranım. Hepinizi çok seviyorum” diye konuştu.

Sam, Trabzon'da başlattığı Karadeniz gezisini Ordu ve Samsun'da devam ettirecek.
              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

şevval sam metin tekin ile mi evli ???

Yorum

Şarkilarini İndİremedİĞİm kÖtÜ oldu
                  BORDO-MAVİ REKLERİMİZ ŞAMPİYONLUK HEDEFİMİZ

Yorum

Ama gÜzel sesİ var

Yorum

ama tsli deiller bir çocuğun üstünde her halde çocuğu bjk forması giyiyor

Yorum

dün akşam Habertürkte ismini hatırlayamadığım bir bayanın konuğuydu, performansı , orketstrası çok iyiydi..bir kere daha söylemiş olduğu türküleri zevkle dinledim....

Yorum

Hangi takımlı şevval sam.
                          Ben Buradayım Tehlikenin Farkıdamısınız...

Yorum

Muhteşem bir albüm olmuş.Tebrikler Şevval Sam.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

erkan ocaklınında albümü çıkıyor pazartesi kendiside bir şarkı söylüyor volkan konak ismail türüt ve ibrahim can gibi sanatçılarda şarkısını söylüyecek

Yorum

"Karadeniz sanatcisi" kisvesi altinda karsimiza cikan Karadenizlilerden cok daha güzel bir albüm cikarmis. Ancak beni pek doyuramadi. Kazim Koyuncu dan kalma bir hatira olarak arkadaslarin cogunun "muhtesem" seklinde yorumlar yaptigini düsünüyorum.

Sanki cogu parcada sesini yanlis kullanmis gibi bir izlenimim var. Potpori de sesi müzikle daha uyumlu gibi. Cayelinden Öteye parcasinin düet kismi cok güzel olmus. O kisimdaki gayde de, cok güzel bir Macka gaydesi. Ne zaman dinlesem cosarim :-)
                                Tomurcuk derdinde olmayan ağaç odundur!

N. F. Kısakürek

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X