BMN istanbul olarak Volkan Konak'ın Programına seyirci olarak bir organizasyon düşünülebilirmi bilmiyorum?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzona Volkan konak ve Sunay Akın kadar katkısı olan başka kimse bilmiyorum...Volkan gerçekten 90'ların başından bugüne kadar başarıyla sürdürdüğü sanat hayatının yanında hep memleketine fayda sağlayacak işler yapıyor, o bizim için çok mühim..
Sunay Akın da her fırsatta Trabzonu öne çıkaran memleketimizin yetiştirdiği sanatçıların en önemlilerinden biri, dün akşam yine Trabzondan bahsetti...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehangi saatte bence kötü oldu reyting açısından
- Alıntı
Yorum
-
Teşekkürler abi,ben de programı kaçırdım diye üzülüyordum.Gidip izleyeyim
Dipnot;
Erkan Oğur & İsmail H. Demircioğlu ikilisinin 17 Kasım 2007 Cumartesi günü akşam 20:30'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde konseri vardır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProgram bu haftadan itibaren perşembe günleri yayınlanacak.BMN | ANTALYA
Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu anda kanal 1 de tekrarı var.Erkan oğur ve İ.hakkı Demircioğlu var.İnanılmaz bir ekipHer daim TRABZONSPOR!Türkiye Kyoto'yu imzaladı"7"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVolkan biraz daha az konuşsaydı keşke,birkaç türkü daha dinleyebilseydik.Hak vermemek mümkün değil,senle aynı fikrirde olmak hoşuma gitmese de
Ama buna da şükür
Volkan Konakın komik olaylar anlatışı ve şiir okuyuşuna hayranım...Sesleri susmasın hiç
"Orada birisi farklı yürüyordur."
- Alıntı
Yorum
Yorum