Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN istanbul olarak Volkan Konak'ın Programına seyirci olarak bir organizasyon düşünülebilirmi bilmiyorum?

Yorum

• Bu programda " oy Trabzon " şarkısını söylerken birtane Trabzonspor atkısı gördüm öyle bi organizasyon olursa bizide unutmayın
      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Trabzona Volkan konak ve Sunay Akın kadar katkısı olan başka kimse bilmiyorum...Volkan gerçekten 90'ların başından bugüne kadar başarıyla sürdürdüğü sanat hayatının yanında hep memleketine fayda sağlayacak işler yapıyor, o bizim için çok mühim..
        Sunay Akın da her fırsatta Trabzonu öne çıkaran memleketimizin yetiştirdiği sanatçıların en önemlilerinden biri, dün akşam yine Trabzondan bahsetti...

Yorum

• Program bu haftadan itibaren perşembe günleri yayınlanacak.

Yorum

• hangi saatte bence kötü oldu reyting açısından

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hangi saatte bence kötü oldu reyting açısından
              Raitingleri yüksek çıkınca daha güçlü programların karşısına çıkardılar.Fakat dediğin gibi perşembe günleri işi zor.

Yorum

• Şu anda kanal 1 de tekrarı var.Erkan oğur ve İ.hakkı Demircioğlu var.İnanılmaz bir ekip

Yorum

• Teşekkürler abi,ben de programı kaçırdım diye üzülüyordum.Gidip izleyeyim

Dipnot;

Erkan Oğur & İsmail H. Demircioğlu ikilisinin 17 Kasım 2007 Cumartesi günü akşam 20:30'da Kadıköy Halk Eğitim Merkezi'nde konseri vardır.

Yorum

• Konser'den haberdar ettiğin için ben Teşekkür ederim Gamze.

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Program bu haftadan itibaren perşembe günleri yayınlanacak.
                      ben işte oldugumden izliyemiyorum gece tekrarını kaçta veya hangi gün veriyorlar bilen varmı demin vardı izledim acaba hepmi o saatte veriyorlar yoksa şansa mı denk geldi bana
                      BMN | ANTALYA
                      Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

• pztsi yayınlanırken perşembe 22:40 taydı tekrarı herhalde artık bugün olur

Yorum

• yarın saat 15:00 da kanal 1 de
                          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şu anda kanal 1 de tekrarı var.Erkan oğur ve İ.hakkı Demircioğlu var.İnanılmaz bir ekip
                            Volkan biraz daha az konuşsaydı keşke,birkaç türkü daha dinleyebilseydik.
                            Her daim TRABZONSPOR!
                            Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                            "7"

Yorum

• İlk olarak eys_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Volkan biraz daha az konuşsaydı keşke,birkaç türkü daha dinleyebilseydik.
                              Hak vermemek mümkün değil,senle aynı fikrirde olmak hoşuma gitmese de Ama buna da şükür Volkan Konakın komik olaylar anlatışı ve şiir okuyuşuna hayranım...Sesleri susmasın hiç
                              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Son programındaki konukları şahaneydi.

Volkan Konak "bu akşam" söylemini biraz azaltsa çok iyi olur.
                                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                                Malik bin Dinar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X