Trabzonsporumuza lazim olan yildiz futbolculardan veya buyuk hocalardan once gercek Trabzonsporlu yoneticilerdir,Trabzonspor yonetimindeki kisilerden baskanda dahil son 10 senede kac tanesi kac maca geldi acaba? Baskan birakin maca gelmeyi uyelik aidatlarini bile yatirmamis,neyse Trabzonsporlulugu Volkan Konak a ogretmeye calisan sayin yoneticilerimiz once kendilerini bir sorgulasinlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Burda bir yanlış var, öyle olmalı. Yoksa bu yönetimin Volkan Konak gibi bir değeri bu şekilde kamuoyunun önüne atacağına inanmam.
Sorunu bu şekilde çözmeye çalışmak Trabzonsporluyum diyen hiç bir yöneticiye yakışmaz. Yönetimin parmağı olduğuna inanmıyorum, en azından inanmak istemiyorum.
Henüz kimin kimerden para alıp böyle bir organizasyon yaptığını da bilmiyoruz. O yüzden direkt yönetime yönelmek de yanlış.Taraftarin iyisi
Eski kullanıcı adı : Tslidrist
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonspor çok değerli bir marka ve herkezde bu markanın peşinde...
Ne yazık ki çok çabuk oyuna geliyoruz, volkan konak hatalı olabilir açıkçası olay hakkında hiçbir bilgim yok...
bunun yeri kesinlikle tribün olmamalı...
Arkadaşların dediği gibi Trabzon ve Trabzonspor son zamanlarda hep bu ayak oyunlarıyla gündeme geliyor yazık ediyoruz kendi kendimize...Eskiden Sungu61 idi ....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak erannsimsekk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu iş çok su götürür
bu iş bu yönetimi de götürür
hele bu sezon bitsin gelecek sezon başlasın takım bir iki yenilgi alsın
o zaman görürsünüz siz karayemişiHayat bir gündür o da bugündür.
- Alıntı
Yorum
-
akşam karadeniz tv de 2000m2 alanda iki bin ytl kiraya duruyolar biz 150m2 eve bin ytl kira veriyoruz bizde oraya taşınalım hem deniz manzaralı falan gibisinden konuşma oldu e demeye çalıştılar bilmiyorum ama ortada bişeyler dönüyorŞenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”
- Alıntı
Yorum
-
Volkan KONAK'ın hakkı olmayan bir parayı talep edeceğine inanmıyorum, hele de açıklamalarından sonra (200 bin doları hibe edeceği konusunda) bunu herkesin anladığını umuyorum. Öte yandan yönetimin de bu zor dönemde böyle ayak oyunlarına başvuracağını düşünmek akıl karı değil. Zaten 2-3 yıldan beri takım sürekli skandallarla gündeme geliyorken buna bir skandal daha eklemek istemezler. Bunun dışında şunu görüyorum ki Sadri Başkan'ın yönetim kurulunu iyice röntgenlemesi ve tümünün tam analizini yapması gerekldir. Yönetim kurulu içerisinde rant için, çıkar için hareket edebilecek karakterde insanların olup olmadığını en derinine kadar analiz etmelidir. Yoksa böyle skandallarla başı çok ağrıyacaktır. Önceki Başkan olan Albayrak'ın yöneticilik konusunda acizliği o zamanki mevcut yönetiminin birbirine girmesine (H. Sayitoğlu-İ.Hacıosmanoğlu düşmanlığı), devamında yöneticilerin kulübü rant kapısı olarak kullanmasına sebep oldu. Bu kaos tamamen Trabzonspor'un zararına olmakla birlikte, son seçimde eski yönetimin ibra edilmeyerek, Trabzonspor'un yanısıra Albayrak'ın kendisi adına da bir skandala sebep olmuştur. Kendi dönemi başında para ile kendisine pankart astıranlar, yönetimlerinin son dönemlerinde aleyhlerine asılan pankartlara engel olamadılar. İşte Sadri Başkan'ın dikkat etmesi gereken en önemli konu budur.
Bir söz de pankartçılara;
Pankartta yazdığınıza ve yaptığınız işe bir bakın.
Trabzonlu olan MERTTİR, parayla pankart açan NAMERT oğlu NAMERT'tir.
- Alıntı
Yorum
-
Ayıptır be..
Volkan konak ve Trabzonspor'u böyle karşı karşıya getirmekte ne oluyor?
Bu klübü bu kadar zarara sokan bu kadar sömüren onlarca başkana pankart açmadınzda hakkı olan parayı isteyen bir adama neden bu tepki ?
Bilet parası bile vermeyen 3-5 dengesiz yüzünden ne hallere düşüyoruz..Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak dderelee tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYener'den Volkan Konak Açıklaması
Hasan Yener tribünlerde açılan pankartlarla yönetim kurulunun bir ilişkisi yok dedi.
21 Nisan 2008 / 10:15
Trabzonspor'un Genel Sekreteri Hasan Yener bir açıklama yaparak Gençlerbirliği karşılaşmasında tribünlerde açılan pankartlarla yönetim kurulunun herhangi bir ilişkisinin olamayacağını vurguladı.
Ünlü sanatçı Volkan Konak'ın Trabzon'un yetiştirdiği önemli değerlerden biri olduğuna dikkat çeken Yener, “Yönetim kurulumuz Sayın Konak'la bir itilaf yaşıyor olabilir ancak bu itilafın çözüm yeri H. Avni Aker Stadyumu tribünleri değil, yasal prosedürlerdir. Bizim çalışma anlayışımızda tamamen bu çerçevededir. Bunun dışında yapılan değerlendirmelerin gerçekle ilgisi yoktur” diye konuştu.
Yener, söz konusu pankartlarla yönetim kurulunun ilişkilendirmeye çalışılmasının kendileri tarafından kabul edilemez olduğunu da sözlerine ekledi.
trabzonunsesi
hadi ufak kartona yazılmış bir yazı olsa neyse ama koskoca baskılı pankart için hiçbir taraftar para vermez bu işin ardında başkaları var.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
Haksızlık
Volkan Konak Trabzonu,Trabzonsporu layıkıyla temsil eden bir sanatçımız,bizim insanımızdır.Kaldı ki haklı durumda..
Pankartı açanları şiddetle kınıyorum!
- Alıntı
Yorum
-
Volkan Konak bölgemizin yetiştirdiği en önemli sanatçılarımızdan, her zaman arkasında olalım..
Pankartları yapanlar gerçek TRABZONSPORLU mu? sanmam.
Yinede bizi biz yapan TRABZONSPOR'lu oluşumuzdur. Hiç kimse TRABZONSPOR'un önünde olmamalı.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir hafta önce çıkıp, "Trabzon'un 1 milyonunda gözün mü var, bu nasıl Trabzonsporluluk" diye manşet atan internet sitesi, maç günü "Trabzon'da ilginç pankartlar" diye manşet atabiliyor. Ayıp be!
Demekki bu pankartın yapılacağından birilerinin haberi varmış!
- Alıntı
Yorum
-
Ben Volkan Konak'ın para için Trabzonspor ile ters düşeceğini sanmıyorum.Olayı tam bilmediğim için oyun yapmak istemiyorum ama mantıklı düşünen taraftar Volkan Konak'a küfür ettirmez."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
Kamuoyuna duyuru
Son günlerde yaşanan bazı gelişmeler nedeniyle kulübümüzden aşağıdaki açıklamanın yapılması uygun görülmüştür:
“Yönetim kurulumuzun yaptığı temaslar sonrasında şehrimizde bulunan Türkiye Futbol Federasyonu’na ait tesislerin özel bir protokolle kulübümüze kazandırılması konusunda son aşamaya gelinmiştir. Buna göre kısa süre içerisinde devir teslim töreni gerçekleştirilecek ve söz konusu tesislerin kullanım imkanı kulübümüze kazandırılacaktır. Trabzonspor Kulübü olarak federasyona ait bina ve sahaların yanı sıra kendi olanaklarımızı da kullanarak özellikle amatörlerimizin tesislerden faydalanma imkanlarını arttırmak, onlara daha geniş bir platformda altyapı hizmeti sunmak adına gerekli önlemler de alınacaktır. Bu amaçla hedefimiz amatör kulüplerimizin bugünden çok daha rahat ve kapsamlı koşullarda hizmet almalarını sağlamak olacaktır.
Son dönemde kamuoyunda İstanbul Kartal’da bulunan tesislerimizle ilgili haber, yorum ve değerlendirmeler artmakta ve maalesef birçoğu bilgiden yoksun beyanatlarla gündem meşgul edilmeye çalışılmaktadır. Kulübümüzün Kartal Tesisleri içerisinde bulunan Karayemiş isimli mekanla ilgili yaptırım girişimi kişisel bir takım sebeplerden değil, kurumun ekonomik faydası düşüncesinden doğmuştur. Trabzonspor’un menfaatleri açısından bakıldığında söz konusu mekanın kulübe daha fazla kaynak aktarması gerekirken ortaya çıkan tablo maalesef bu değerin son derece uzağındadır. Üstelik Kartal Tesisleri’yle ilgili sözleşmenin imzalanmasının ardından mevcut yönetim kurulumuzdan önce Sayın Özkan Sümer, Sayın Atay Aktuğ ve Sayın Nuri Albayrak dönemlerinde de gerek görüşme gerek yargı anlamında çeşitli girişimlerde bulunulmuş, başlayan süreç bugünkü aşamaya gelmiştir. Gerçekler bu yöndeyken; Trabzonspor’un çıkarlarını önde tutmak adına hareket eden yönetim kurulumuzla mevcut işletmeyi karşı karşıya getirme çabalarını doğru bulmadığımızı vurgularken, bu konuda değerlendirme yapanların da öncelikle meselenin bu yönünü dikkate almalarını öneriyoruz.
Yine bu günlerde özellikle medya aracılığıyla, futbolcularımızın aldığı ücretlerle performansları arasında sık sık ilişki kurulmaya çalışıldığını ve bunun zaman zaman maksadını aşarak rencide edici boyutlara taşındığını üzülerek müşahede etmekteyiz. Futbolun profesyonel dünyası içinde ortaya çıkan ekonomik değerler, kurumla futbolcu arasında yapılan sözleşmelerle kayıt altına alınmakta ve karşılıklı vecibelerin yerine getirilmesi sonucunu doğurmaktadır. Doğruluğu ve yanlışlığı tartışılmaklar beraber oyuncularımızın ekonomik değerleri arz - talep dengesi anlamında bu şekilde oluşmuş ve bugüne gelinmiştir. Elbette profesyonel yaşam içerisinde kulübe katılımlar ya da ayrılıklar olabileceği gerçeği de ortadadır. Yönetim kurulumuz da yapacağı planlama çerçevesinde bu yönde bir tavır sergileyecektir. Ancak Trabzonspor Kulübü olarak, takımımızın formasını giyen her sporcusunu bir değer olarak görmekte ve medeni koşullar içerisinde bu sürecin işletilmesini sağlamakla görevli olduğumuzun bilincindeyiz. Bu anlamda futbolcularımızın aldıkları ücretlerin kendilerini toplumun önüne atar bir anlayışla kamuoyunda seslendirilmelerini doğru bulmadığımızı belirtirken, bu anlamda tüm kesimleri daha duyarlı davranmaya çağırıyoruz.onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!
- Alıntı
Yorum
Yorum