İlk olmasına rağmen güzeldi.Şimal'de 100 ytl ye izlediğimiz programı evde bedavaya izledik.Bence büyük keyifti.İlerde konuklarıyla beraber çok daha iyi olacağını düşünüyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bir ara baktım, olaya tam adapte olamadım.Kendisi doğal olduğu için bazen sıkıntılı anlar yaşadı.Ne de olsa canlı yayın.Argo ve reklam içeren firma isimlerinde gereksiz yere takılı kaldığı için anlatacağı hikayenin etkisini azalttığını düşünüyorum.
Ama sonuçta o bir usta,işini çok iyi yapıyor.Tv kanallarında bir sürü tırı vırı show proğramlarında salak,saçma şeyleri izlemek yerine,kendisini izlemekte fayda var...Kendini ve ailesini ti'ye alması, onun ne kadar kendisi ile barışık olduğunu,gırgır,muhabbet ve aynı zamanda cesur bir yürek olduğunu gösterir.Bu yürekte ancak Karadeniz'den çıkardı.Helal sana,Volkan Konak...En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 11.09.2007, 10:11.TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
Hayırlı olsun...Sitfahı çok iyi yaptı.Umarım reyting sorunu yaşamaz..
- Alıntı
Yorum
-
gercekten bu kadar sıcak bir program daha gormedim ustelik hem sunucuydu hemde konuktu volkan abi gercek sanatcı tebrik edeirm birde programın bundan sonraki bolumleri şimal barda yaynılanmayacak haberiniz olsun ben arayıp sordum ilk program oldgu için simal den yapmıslarİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
- Alıntı
Yorum
-
ben seyredemedim maalesef... ancak en son Beşiktaş Trabzonlular Derneği'ndeki "Temel Kimdir?" konulu panelde kendisini dinleme fırsatı bulmuştum... orada da kırıp geçirmişti ortalığı... hele bir "Ecevit-Rahşan" hikayesi vardı ki, unutamam...
takip etmeye çalışacağım... hep destek, tam destek..."7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."
- Alıntı
Yorum
-
Dünkü programı izleyemedim inşallah bundan sonraki programları kaçırmayacağım..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehelal olsun volkanıma yüreğine sağlık.bir program bu kadar içten ve seviyeli olur.tv lerdeki bom boş programlardan sonra böyle düzeyli program izlemek beni tyekrardan tv izlemeye ittiadam burnuna sumuğuna kufur etti daha ne olsun.
sonra da "ha pardon canlı yayındayız değil mi " dedi. Hele Bir anne ile babasının muhabbeti.. aman diyeyim.
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
- Alıntı
Yorum
-
Programıda böyle olursa çok eylenceli olur
En son bordobluex tarafından düzenlendi; 18.09.2007, 15:29.
- Alıntı
Yorum
-
Mükemmeldi yahu agustos böcegi,
sen 12 yıl yer altında bekle üstelik yaşayacagı sadece bir ay var "agustos".
Hem onların ötmesinin sebebide başka, ötenler sadece erkekler ve dişi agustos böcegi en güzel öteni seçecek, yani oldu oldu olmazsa sen 12 sene bekle sonra bi halt yiyemeden gitTrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
- Alıntı
Yorum
Yorum