Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet bazı söleri çok tekrarlıyo

Yorum

• Bir arkadaşım şaka yapmadıysa bu akşamki konuğu ismail türüt

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bir arkadaşım şaka yapmadıysa bu akşamki konuğu ismail türüt
        yok yok kesin şaka yapmıştır

Yorum

• vay be perşembeye alınmış demek geçen hafta perşembe gününe alınmasının sebebini bayrama denk geldi diye öne aldılar sanıyordum bende.Böylede olur gayet kaliteli bir program.
          Program Maltepe Kartal ARasında atalardaki karayemiş Tesislerinde yapılıyor.ŞiMaL Barda.Hemen önündede karting pisti var gelip karting yapabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bir arkadaşım şaka yapmadıysa bu akşamki konuğu ismail türüt
            Yok artık daha neler!!!! :

Bence bunu Poetricus hocamın açtığı başlığa yazın;orada daha mantıklı durur
            "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Volkan Konak

TRABZON LU OLAN MERTTİR KARAYEMİŞTE GÖZÜ OLAN NAMERTTİR..!!

TRABZON LUYUM DİYE ÖVÜNÜYORSUN TRABZONSPORDAN 1 MİLYONMU İSTİYORSUN?

Trabzonspor’a ait olan Kartal’daki Karayemiş tesislerinden çıkmak için 1 milyon dolar hava parası isteyen sanatçı Volkan Konak’ı taraftarlar pankartlarla protesto etti..
              Bordo mavili tribünler tesislerden çıkmak için hava parası isteyen sanatçı Volkan Konak’ı pankartlarla protesto etti.

Gençlerbirliği maçı öncesi pankartlarını açan bordo mavili taraftarlar ”Trabzonlu olan merttiR Karayemişte gözü olan Namerttir” “Trabzonluysan bilirsin Trabzon’un acısını Volkan Konak bıraksana Trabzon’un yakasını” yazılı pankartlar astı.

Yorum

• Ortada yapılmış bir anlaşma varken kulübün anlaşmayı bozmak istemesi etik olarak yanlış bir davranış.Volkan Konak a destek veriyorum.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Bu Bmn'nin organizasyonu değildir.Neden Bmn Organizasyon bölümüne açılıyor?Taşıyorum.

Yorum

• bu pankartları açanlar aciz kişilerdir boş insanlardır birilerinden nemalanmaya çalışanlardır

Yorum

• Taraftar yine birilerinden nemalanmış....

Herşey bittide volkan konak kaldı...

Yahu bu taraftarı anlamak algılamak mümkün degil..
                      Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• volkan konak yöneticilere iyi gider yapmış braavo valla kim trabzonlu meydana çıkın ben oradaki 200 bin dolarlık hissemi Trabzonspora hibe edeceğim yöneticilerde 200 bin hibe edeceklerbiiiiii. yok volkan bu yöneticilerden okadar para çıkmaz sen yanlış kişilere gider yaptın

Yorum

• Bu Taraftarı Anlamak Harbi Zor Sizemi Kaldı Bu Mesele..
                          ....::::TRABZONSPOR::::....

Yorum

• İlk olarak Şehzade tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Taraftarı Anlamak Harbi Zor Sizemi Kaldı Bu Mesele..
                            kardeş o pankart taraftarın işi değil yönetimin acizliği

Yorum

• Yener'den Volkan Konak Açıklaması
                              Hasan Yener tribünlerde açılan pankartlarla yönetim kurulunun bir ilişkisi yok dedi.
                              21 Nisan 2008 / 10:15

Trabzonspor'un Genel Sekreteri Hasan Yener bir açıklama yaparak Gençlerbirliği karşılaşmasında tribünlerde açılan pankartlarla yönetim kurulunun herhangi bir ilişkisinin olamayacağını vurguladı.

Ünlü sanatçı Volkan Konak'ın Trabzon'un yetiştirdiği önemli değerlerden biri olduğuna dikkat çeken Yener, “Yönetim kurulumuz Sayın Konak'la bir itilaf yaşıyor olabilir ancak bu itilafın çözüm yeri H. Avni Aker Stadyumu tribünleri değil, yasal prosedürlerdir. Bizim çalışma anlayışımızda tamamen bu çerçevededir. Bunun dışında yapılan değerlendirmelerin gerçekle ilgisi yoktur” diye konuştu.

Yener, söz konusu pankartlarla yönetim kurulunun ilişkilendirmeye çalışılmasının kendileri tarafından kabul edilemez olduğunu da sözlerine ekledi.

trabzonunsesi

Yorum

• Söz savunmanın..

Kartal'da bulunan Karayemiş Tesisleri'ni işleten sanatçı Volkan Konak’ın, Trabzonspor yönetimi tarafından hedef adam haline getirilmesi Konak’ı kızdırdı. Konak, Karayemiş Tesisleri’nden 10 yıldır çıkmak istediğini belirtirken, “Trabzonspor yönetimi, kiranın arttırılmasını istedi. Ben de zarar ettiğim yerde durmak istemediğimi ve Trabzonsporlu olarak 6 ortak arasında kendi hakkım olan %20 hissemi Trabzonspor’a bağışlayacağımı söyledim. Diğer iş yeri sahipleriyle de medeni bir şekilde konuşup anlaşırlar” diye konuştu.

HERİFLİKSE İLK BAŞA
                                Konak, Trabzonsporlu yöneticiler ile aralarında bu diyaloğun geçtiğini belirtirken, “Ancak G.Birliği maçında yaptırılan pankartları görünce üzüldüğünü belirtirken, “Bu mantıktaki yönetim yok olmaya mahkumdur. Benim Trabzonsporluluğumu tartışmaya kalkmasınlar. Sibel Can İstanbul’da Trabzonspor gecesinde 64 milyara sahneye çıkarken, ben Trabzonspor için fenik almadan söyledim. Hem de Sibel Can’a alacağı para için kefil oldum. Heriflikse ilk başa benim ismim yazılacak” dedi.

KAMPANYA BAŞLATACAĞIM

Konak, “Ben zaten Karayemiş’den çıkmak istiyorum. Karayemiş tesislerinde yönetimdeki bazı arkadaşlar iş yeri yapmak istiyor. Bu yapılanlanlardan sonra ben de kampanya başlatıyorum. Trabzon’a geleceğim ve Divan Başkanı Nizamettin Algan’a gidip, Karayemiş’de ki 200 bin dolar değerindeki hissemi noter huzurunda bağışlayacağım. O pankartları hazırlatan yöneticiler de benim gibi 200 bin dolar Trabzonspor’a bağışlasınlar bakalım kim daha fazla Trabzonsporlu herkes görsün. Ben yere düşersem çok ses çıkar benden, boş adam değilim ben” diyerek yönetimi eleştirdi.
                                Trabzonspor √
                                Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                                İki Renk ve Asalet √
                                BordoMavi.Net √

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X