Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aşık veysel hikayeside süperdi helal olsun ikisinede

Yorum

• Programı daha geniş bir yerde, sürekli olarak Sunay Abi ile yapsalar ya
      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
      İşte BMN!*

Yorum

• dediğin gibi olsa süper olur gülmekten kırılırsın

Yorum

• İzlerken kendimi köyde harmanda tabure üstünde oturmuş bir kaçtane amcanın karadeniz şifesi ile muhabbetini dinliyorum sandım bu kadar sıcak ve içten olabilir.
          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• dün akşamki program izlemeye değerdi.sunay akın ve volkan konak bir araya geldiğinde izlenmez mi be kardeşim......
            Her şey TRABZONSPOR için

Yorum

• Kuzeyin Oğlu [ Volkan Konak ]

Volkan Konağın yeni televizyon programı " Kuzeyin Oğlu " pazartesi akşamları " Kanal 1 " de yayınlanıyor .

Dün sanırım 3. haftasıydı programın bir bölümünü izleyebildim iş dolayısıla , konuk olarak Erdal Erzincan vardı çok güzel bir programdı Volkan abiyi kutlamak lazım .
              " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Sinan kardeşim böyle bir başlık vardı zannedersem geride kaldığı için gözünden kaçmış

Yorum

• Valla abi baya aradım ama 4. sayfaya kadar bende göremeyince zaten şüphelenmiştim böyle bir başlık açılmamasına imkan yok diye
                  " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• başlıklar birleştirilmiştir.
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• Dünki program çok güzeldi.Okuduğu şiiri unuttu, uydurma şeyler söylemeye başladı.Sonrada uyduruyorum sizde dinliyosunuz dedi.

Yorum

• programının canlisini izleyemesem bile sanırım perşembe günleri tekrarı yayınlanıyor. çok güzel konuşuyor çook.. hele de sunay akınla birlikte olduklarında dağıtıyorlar ortalığı.

sunay akın da gerçekten mahya ışıkları programı ile birlikte çok güzel işler yapıyor...

nihat gençte sky turkte coştumu tutabilene aşkolsun.
                        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Dün akşam programı seyredemedim.Tekrarının tam vaktini yazan olursa sevinirim.

Yorum

• İlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Dün akşam programı seyredemedim.Tekrarının tam vaktini yazan olursa sevinirim.
                            Abi, tekrarı Perşembe akşamı saat 22:40'da...

Yorum

• çok keyfli bir programdı..herkezler de bu programdan bahsediyor..

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi, tekrarı Perşembe akşamı saat 22:40'da...
                                Teşekkürler.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X