Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Volkan Konak | Kuzeyin Oğlu

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gelse okurmu acaba Şalvarun destanini..

Sadece o şarkı Reyting rekorları kırar orası bi gerçek..
    Halen daha o şarkıyı tam çözümlemiş değilim , öyle bir anlatış tarzı yok arkadaş.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Volkan Konak ekranlarda olmayı pek sevmediğini ve bu nedenle kısa programlar yaptığını söylemiş. Geçenlerde bir yerde izlemiştim. Benim yerim halkın içi, konser meydanları diyordu.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Volkan Konak ekranlarda olmayı pek sevmediğini ve bu nedenle kısa programlar yaptığını söylemiş. Geçenlerde bir yerde izlemiştim. Benim yerim halkın içi, konser meydanları diyordu.
        Evet aynen böyle. Dün Radyoya canlı yayına bağlandı ve aynen bunları söyledi.
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Bu hafta Erkan Oğur konuk olacak diyor içimden bir ses.

Hiç de fena olmaz hani hatta süper ötesi olur.

Yorum

• İlk olarak LazAnisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aramızda hala bir şarkıya bile tahammül edemeyen arkadaşların olması hakikaten çok üzücü.
            Üstüme alınarak söylüyorum.

Tahammül edememek değil. Sadece eleştri. Eğer bir program yapıyorsan ne orada ne buradan birşeyler oku. Kimin ne görüşte olduğunun herkes farkında. Siyaset ile de zerre alakam yoktur. Zorla soğutacaklar insanı programdan. O bazı arkadaşlar tahammül edemez olsaydı şiirleri de dinlemezdi.
            En son Samet Türkmen tarafından düzenlendi; 28.02.2010, 18:03.

Yorum

• Hem siyasetle alakam yoktur diyorsun hemde siyasi bir şey yüzünden eleştiri yapıyorsun.

Onlarca yıllık İşçi marşını Tekel işçileri için söyledi bunda bu kadar büyütülcek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Yarın bugün Cumhuriyet marşını söylerse onada tepki olacaktır.

Cumhuriyet'in,demokrasini hüküm sürdüğü(!) güzel ülkemin hali ortada.
              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Maç etkilemiş olabilir...
                Konuk etkilemiş olabilir...
                Rakipleri daha iyi idi belki de bilemiyorum... O da etkilemiş olabilir...

Cuma'yı sabırsızlıkla beklediğimi iyi biliyorum ama...

Yorum

• Bu başlığın böyle olacağı belliydi.

İğreniyorum siyasetten..

Hangi parti,hangi ideoloji,hangi yöne olursa olsun !

Volkan Konak'ı dinleyin sadece.
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hem siyasetle alakam yoktur diyorsun hemde siyasi bir şey yüzünden eleştiri yapıyorsun.

Onlarca yıllık İşçi marşını Tekel işçileri için söyledi bunda bu kadar büyütülcek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Yarın bugün Cumhuriyet marşını söylerse onada tepki olacaktır.

Cumhuriyet'in,demokrasini hüküm sürdüğü(!) güzel ülkemin hali ortada.
                    Ben hiçbirşey bulaştırmasın diyorum. Ne demek istediğim gayet açık. Kendin demişsin benim demek istediğimi ilk cümlende zaten Eğer o şey siyasi ise bende siyasi olana karşıyım.

Yorum

• Ben hiç rahatsızlık duymadım marştanda şarkılardanda, hatta Edip Akbayram'ın şarkıları da eskimez benim için özellikle "zor iş" şarkısı yalnız cuma akşamki program biraz gövde gösterisi gibi oldu yalan değil.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak macka61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bizimde akrabamız oluyor dedemin uzak akrabalarından bahçekapalılardan
                        İlk olarak büyükdurmuş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ozaman Emre de bizim özevlatlarımızdan desenize
                        İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Okan Buruk'ta bizim köylüdür..
                        Ola bu Trabzonluların hiç mi Trabzonspor'a katkısı olmayacak? Bu arada ben Ayşem şarkısını kaçırdım Yok mi kaydeden?
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Cumartesi günü Saat 21:00'de Bostancı Gösteri Merkezinde başladı konseri. Daha konserin başlamasına yarım saatten fazla vardı ki doldu o koskoca salon. Zeynep BAŞKAN ile birlikte "Ömer Maçka'ya" şarkısıyla başladı konsere. Sonrasını hatırlamıyorum zaten. Mest olmuş bi vaziyette izledim ve dinledim konseri. Sahnede duruşu, mütevaziliği ..... daha ne diyebilirim ki.
                          Bir standup çıya taş çıkarır gibi yaptığı espriler. ( Bi ara zannettim standup izlemeye geldik biz herhalde..) bol bol resim video çektik. Bide mimoza çiçeği verdik kendisine. Volkan KONAK için ayrı bir yeri olduğunu biliyodum mimoza çiçeğinin. Mütevazi ve kalbi aşkla, sevgiyle dolu insan teşekkür etti bize. Bazı sanatçılara çiçek verirsin teşekkür etmeyi bırak yüzüne bile bakmazlar çiçeğin. Karadenizli olmak böle birşey işte.
                          O gün doğum günüymüş. Çoştu çoşturdu bizi. Konser hiç bitmesin istedim. Hala belleğimde yaşıyorum konseri.
                          Rahmetli Kazım KOYUNCU'nun konserine gidememiştim hiç. İçimde buruktu hep bu yüzden. Ama Volkan KONAK ile Kazım'da odaymış gibi hissettim. ( Hatta bi ara yukarı tavana doğru bakıyordum. Arkadaş ne bakıyorsun yukarı die sordu. Tabiki bişey söyleyemedim. Ama eminim ki Kazımım da ordaydı.) Dido şarkısını Kazım KOYUNCU için okudu.
                          Yüreğine sağlık Volkan ım. Harika insan iyiki varsın. İyi ki bizden birisin.
                          KAZIM KOYUNCU, SENİ ASLA UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ; UNUTTURMAYACAĞIZ.....

HOŞGELDİN DÜNYAMIZA DOĞUŞTAN TRABZONSPORLU.(10/05/2009)

Yorum

• Bu haftaki konuğu Cengiz Kurtoğlu'ymuş.

Tam emin olmadığım için "-muş" ifadesini kullandım.
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu haftaki konuğu Cengiz Kurtoğlu'ymuş.

Tam emin olmadığım için "-muş" ifadesini kullandım.
                              İnşallah doğru değildir.
                              Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                              Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X