Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Valla, turnuvayı organize eden arkadaşlarım bu konuda sıkıntıları aşamadığımızı kendilerine ilettik.Ama görüyorumki; ne bize bu konuda yardım eden var! ne de rakibim Egemen'in buralara geleceği var!
Nasıl edeceğuk habı işi benda bilmıyrım!...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla, turnuvayı organize eden arkadaşlarım bu konuda sıkıntıları aşamadığımızı kendilerine ilettik.Ama görüyorumki; ne bize bu konuda yardım eden var! ne de rakibim Egemen'in buralara geleceği var!
Nasıl edeceğuk habı işi benda bilmıyrım!...Fanatik Pacci
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaya bitane ortak adres var ama aklımda değil. bnmbmn
şifre 123 galiba denermisin bi.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Ebru abla pek anlamıyordu sözdeTebrik ediyorum.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
Yorum