Super Online'da Kaya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerdar ula yaktin kelkitli`yi
Şaka bi yana belki de önemli bişey olabilir ya da bizimkinden korkmuştur Serdær.
Eee, korkmakla da çok haklı aslında. Arkadaşım çok tecrübeli bu konuda. Bol bol oynuyor tavla.. (((Anladın sen onu!:hırr)))
Bir bordon var bir de mavin
Sevgin ömrünü yedi senelerin...
❁
Yorum
-
Yok Hüseyin irtibat halindeydi benle. kaçdefa gelip beklediğine şahit oldum.
en son dün akşam.
Egemenin rakibi de adını yazdırdıktan sonra ilkkez dün gece 00:40 civarında girip hadi oynayalım yazmışTurnuvadan çıkarıldı...
Hüseyin devam edecek .
buna göre yeni rakibi Kelkitli29 -Kaya
Egemen -Badaloğlu yeni rakipler.
Yanlız bugün 1 haftadır sonucunu beklediğimiz bu maçları oynarsanız Turnuva daha bi düzenli halde devam eder.
2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Efsane geri döndüüüüüü... Egemennn, parça pincik edeceğum seni...Nereyesun ola?... Bu tırnıvaya bensiz başlarsınız he!...Ağa geldim, kendimi Danimarka gibi hissediyorum.Adamları plajdan toplayıp Avrupa futbol şampiyonasına son anda Yugoslavya'nın yerine dahil etmişlerdide onlarda kupayı almışlardı...Hehe... Egemen, ne zaman edelum maçi?TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Hüseyin irtibat halindeydi benle. kaçdefa gelip beklediğine şahit oldum.
en son dün akşam.
Egemenin rakibi de adını yazdırdıktan sonra ilkkez dün gece 00:40 civarında girip hadi oynayalım yazmışTurnuvadan çıkarıldı...
Hüseyin devam edecek .
buna göre yeni rakibi Kelkitli29 -Kaya
Egemen -Badaloğlu yeni rakipler.
Yanlız bugün 1 haftadır sonucunu beklediğimiz bu maçları oynarsanız Turnuva daha bi düzenli halde devam eder.
Kaya abi sana da...
=)Bir bordon var bir de mavin
❁
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEfsane geri döndüüüüüü... Egemennn, parça pincik edeceğum seni...Nereyesun ola?... Bu tırnıvaya bensiz başlarsınız he!...Ağa geldim, kendimi Danimarka gibi hissediyorum.Adamları plajdan toplayıp Avrupa futbol şampiyonasına son anda Yugoslavya'nın yerine dahil etmişlerdide onlarda kupayı almışlardı...Hehe... Egemen, ne zaman edelum maçi?Bir bordon var bir de mavin
❁
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2nci tur baslamasaydi ya??? Turnuvadan elenmek istemiyorumTSira_Şimal Yıldızı
Yorum
Yorum