İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNilgün sen elendin di misenin gibi naptigini bilmiyen bi adam bile turu gectiççç
Yorum
-
Bugün 20.00 den sonra oynuyoruz usaklar.
Insallah
Ben bir saat ögreneyim nasil oynaniyor diye bu meret.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Neyse kural neyse uygulayabilirsin Burcak abi. 20 dedi gene yok ortalikta benim rakip. Yarin 12 ye kadar haydi haydi yokum ben, isteyim. Üzgünüm Selman, senide cok beklettik.Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
Aslinda pek oynamam Tavla. Fakat isim yazdirmisken oynamadan elenmek olmaz. Oynayip elensem gam yemem. Is inada bindi
Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Yorum
-
İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda pek oynamam Tavla. Fakat isim yazdirmisken oynamadan elenmek olmaz. Oynayip elensem gam yemem. Is inada bindi
ama benim favorim Turhan
Yorum
-
İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNilgün, 2. turda çetin bir karşılaşma olacak Burçak ile, desteklerini bekliyorumyalniz biliyorsun basdan kontrol ü alman lazim eline .bende oldugu gibi sonradan ön e gecemezsin diym
Yorum
-
1. Tur Maç skorları:- İhan 0 - 7 Eomer
- Özgür Ayar 7-5 Berat Tekke
- Ebru 7 - 1 muchtar61
- karakuzu61 7 - 6 EmreTS
- ***NİLLYY*** 4 - 7 TURHAN
- Lazanist 4 - 7 forever61
- fromTheRApBZONe 7 - 5 yalçın61
- Fatih Küçük 4 - 7 DrAgO
- Uğur5 - 7 Jansoldier
- Luckdown6 - 7 Çağatay Bahadır
- mert67 1 - 7 La_vie_en_rose
- Terzioğlu61 8 - 4 Gökçebey
- Kelkitli29 - Serdar
- Fanatic Pacci 2 - 8 Selman
- egemen - recep_oflu
- fanatik zuzu 5- 7 unique
Turu Geçenlerııııııııı
Hatırlatma:
3. Tura kalan son 8 kişi için başlığa Anket ekleyeceğim. Herkes BMN Turnuva Şampiyonu 'nun kim olacağı konusunda Tahminlerini yapabilecek.
TURHAN çalışmalarıma aralıksız devam ediyorum.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum