Normal degil. Adam gene kayip. Kardes 23.30 a kadar geldin geldin. Yoksa cikiyorum. Yeter yahu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben kaciyorum usaklar. Erken kalkacagim yarin. Yarismada geriye kalan tüm oyunculara basarilar diliyorum. Serdar gelirsede selamimi söyleyin bizahmet.
Hayirli geceler hepinizeBen Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kelkitli arkadaşımızın yarışmadan çıkartılmamasını rica ediyorum. Şahidim her gece buradaydı neredeyse. Serdar sorun çıkardı. Bence Serdar'ın yerine yedek bir rakiple oynamalı..Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben kelkitli arkadaşımızın yarışmadan çıkartılmamasını rica ediyorum. Şahidim her gece buradaydı neredeyse. Serdar sorun çıkardı. Bence Serdar'ın yerine yedek bir rakiple oynamalı..
Serdaer gelmedi ,Onun ne suçu var.....?bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
Değerlendirilecektir.
Organizasyonu düzenleyen kişi olarak geçen 1 haftalık süre içinde tamamlanmamış maçlar konusunda , kimlerin maçlarını oynamak için çaba sarfettiğini özel mesajlar ile beni haberdar ettiğini biliyorum. bütün bunlar değerlendirilip ona göre ufak bir hakemlikte yapacağım.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Arkadaşlar
Ne yazık ki Turnuvadan zamanın ayıramadıklarından dolayı çıkarılacak olan Serdar ve recep_oflu arkadaşların yerine 2 kişiyi dahil edeceğiz.
daha önce liste dolması sebebiyle Turnuvaya katılamayan Ahmet abi yi yazdım.
1-Badaloğlu
2-?
ismini ilk yazdıran kişi Turnuvaya dahil olacaktır.
Maçımı zamanında yaparım diyen bir kişi tercih edilir.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum