bir kişi birden fazla hesap almasın diye yapılıyor. eski hattınla aktivasyon alman biraz zor aslında verdiğin numaraya sms'le bildiriliyor aktivasyon kodu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBakacağız ilhan. İnşallah dostça bir mücadele, tarafsız bir javascript olur
Daha önce verdim.
Kullanıcı Adı: bnmbmn
Şifre:123456
Bunu kullanabilirsiniz. Ama kullanmadan önce buraya yazmak şartıyla. Çünkü aynı anda 2 kişi kullanamaz. Şuan muchtar61 kardeşim kullanıyor sanırım..teklif icin tskler ama dedigim gibi yurtdisinda yasayan arkadaslar da alabiliyor
ben aldim mesela
Yorum
-
İlk olarak ****NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehehe samarita ömerteklif icin tskler ama dedigim gibi yurtdisinda yasayan arkadaslar da alabiliyor
ben aldim mesela
Avatarı kaybetmekten yırttın hadi. Gözün aydın.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAldıysan sorun yok
Avatarı kaybetmekten yırttın hadi. Gözün aydın.seninde isin zor benimkide zor
yaw adamlar uyanik cikti
anladilar hattin yurtdisindan oldugunu bana aktivasyon sms i atmayler
Yorum
-
İlk olarak ****NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesagol sagolseninde isin zor benimkide zor
yaw adamlar uyanik cikti
anladilar hattin yurtdisindan oldugunu bana aktivasyon sms i atmayler
Kullanıcı adını Uğurtan verir artık sanaSâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaha da vermiyorum sana kullanıcı adı. Kendin ettin kendin buldun
Kullanıcı adını Uğurtan verir artık sana
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDemin buralardaydı
Senle yarı finalden önce eşleşemiyoruz. Benim de yarı finale çıkma şansım yok. Dolayısıyla bir kez daha hain emellerime ulaşamayacağımbakacaz
Yorum
-
Ben Türkiyeden akrabamin numarasini verdim oda aktivasyon kodunu gönderdi. Sorun yasayanlar bu yola basvurabilir"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstersen şimdi bile oynarız Özgür
Bu arada; ilk tur maçları için 2 Nisan'a kadar yani 1 hafta süre çok fazla.. Bence süreyi kısaltalım..Aksi ahlde ben askere gidene kadar bu turnuva bitmez
Yorum
Yorum