Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İyi en azından 1 el almışsın. Sen gönüllerin şampiyonusun ççç
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• 3. Turda rakip Alper. Vay be
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Tribünden ses gelmiyooooo
        Tebrikleerrrr Hüseyinn!
        Bir bordon var bir de mavin
        Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tribünden ses gelmiyooooo
          Sesi aç
          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• benim hiç taraftarım yokmu berat efendi hariç taraftar desteği olmadan kupayı alıcaz biz

Yorum

• İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tribünden ses gelmiyooooo
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                benim hiç taraftarım yokmu berat efendi hariç taraftar desteği olmadan kupayı alıcaz biz
                Seni desteklemek isterdim ama olmaz, desteklersem kesin yenilirsin
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Seni desteklemek isterdim ama olmaz, desteklersem kesin yenilirsin
                  sen hariç zaten kuzucum sen hariç

Yorum

• Evet jansoldier ile karşılaşmamızı 7-5 kaybetmiş bulunmaktayım.4-0 öne geçmeme rağmen kaybettim.

Kendisini tebrik ediyorum.Etik anlayışım gereği oyun ile ilgili yorum yapmayacağım.

Ama bu kadar da bal olmaz hacı yaaaaaaaaa

Şaka maka bundan sonraki turlarda kendisine başarılar.Keyifli bir oyun oldu..

Herkese iyi akşamlar maç izleyeceğim görüşmek üzere
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Kaybedenleri superonline'ı protestoya davet ediyorum. Tavlada hile yapan bot istemiyoruz
                      Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                      Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                      - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Evet jansoldier ile karşılaşmamızı 7-5 kaybetmiş bulunmaktayım.4-0 öne geçmeme rağmen kaybettim.

Kendisini tebrik ediyorum.Etik anlayışım gereği oyun ile ilgili yorum yapmayacağım.

Ama bu kadar da bal olmaz hacı yaaaaaaaaa

Şaka maka bundan sonraki turlarda kendisine başarılar.Keyifli bir oyun oldu..

Herkese iyi akşamlar maç izleyeceğim görüşmek üzere
                        Uğur abi ile oynadığımız müsabakada şansımın dönmesiyle oyunu kazandığımı kabul etmiştim ama bu sefer daha şanslı olan taraf olduğumu düşünmüyorum. Sadece mars ettiğim el çağatay şanssız zarlar atarak haketmediği bir marsı aldı o kadar.

Kaybettiğim 4 tane el de herşey benim lehime iken pul toplama aşamasında seri çiftler ve halk arasında topla 4er 4er topla merinos diye tabir edilen durum başıma geldi ve kaybettim.

Güzel oyundu. 4-0 malup olduktan sonra son derece açık ve risk alarak oynadım olumlu yansıdı. Çağatay'ı severim. onunla oynamak ayrıca bi keyifliydi.

3.Turdaki rakibimi bekliyorum artık.
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaybedenleri superonline'ı protestoya davet ediyorum. Tavlada hile yapan bot istemiyoruz
                          Beni oyundan atmak ile tehdit etti, yanlis hamle yapip yenildim.... ve zarlar......
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hüseyin'i tebrik ediyor, taraftarlarımdan özür diliyorum.Bugün tavla oynama günüm değilmiş, inanılmaz şanssızdım.

Sonuç: Selman 1-7 Kelkitli29
                            selman kaybettin ha hehe üzüldüm senin adina yaws eee sen elendigine göre senin destek listesi de kelkitliye gitmis oluor herhalde

Yorum

• kelkitli gönüllerin şampiyonu zaten=)
                              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                              - Eomer -

Yorum

• kelkitli'nin değişik bir oyun tarzı var, hafife almayın.Bana ters geldi yani, bir de zar hiç çalışmayınca.Kesin mars yaparım dediğim elde oyun verdim.

Taraftarlarımdan tekrar özür diliyorumNilgün sen konuşma, senle bi hesabım var zaten

Yorum

Yükleniyor...
                                X