İyi en azından 1 el almışsın. Sen gönüllerin şampiyonusun ççç
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
-
İlk olarak guci_29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTribünden ses gelmiyoooooTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim hiç taraftarım yokmu berat efendi hariçtaraftar desteği olmadan kupayı alıcaz biz
Seni desteklemek isterdim ama olmaz, desteklersem kesin yenilirsin
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeni desteklemek isterdim ama olmaz, desteklersem kesin yenilirsin
Yorum
-
Evet jansoldier ile karşılaşmamızı 7-5 kaybetmiş bulunmaktayım.4-0 öne geçmeme rağmen kaybettim.
Kendisini tebrik ediyorum.Etik anlayışım gereği oyun ile ilgili yorum yapmayacağım.
Ama bu kadar da bal olmaz hacı yaaaaaaaaa
Şaka maka bundan sonraki turlarda kendisine başarılar.Keyifli bir oyun oldu..
Herkese iyi akşamlar maç izleyeceğim görüşmek üzere"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak Çağatay Bahadır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet jansoldier ile karşılaşmamızı 7-5 kaybetmiş bulunmaktayım.4-0 öne geçmeme rağmen kaybettim.
Kendisini tebrik ediyorum.Etik anlayışım gereği oyun ile ilgili yorum yapmayacağım.
Ama bu kadar da bal olmaz hacı yaaaaaaaaa
Şaka maka bundan sonraki turlarda kendisine başarılar.Keyifli bir oyun oldu..
Herkese iyi akşamlar maç izleyeceğim görüşmek üzere
Kaybettiğim 4 tane el de herşey benim lehime iken pul toplama aşamasında seri çiftler ve halk arasında topla 4er 4er topla merinos diye tabir edilen durum başıma geldi ve kaybettim.
Güzel oyundu. 4-0 malup olduktan sonra son derece açık ve risk alarak oynadım olumlu yansıdı. Çağatay'ı severim. onunla oynamak ayrıca bi keyifliydi.
3.Turdaki rakibimi bekliyorum artık.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaybedenleri superonline'ı protestoya davet ediyorum. Tavlada hile yapan bot istemiyoruzSaldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHüseyin'i tebrik ediyor, taraftarlarımdan özür diliyorum.Bugün tavla oynama günüm değilmiş, inanılmaz şanssızdım.
Sonuç: Selman 1-7 Kelkitli29hehe üzüldüm senin adina yaws
eee sen elendigine göre senin destek listesi de kelkitliye gitmis oluor herhalde
Yorum
Yorum