Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yeni yetmelere pabuk birakacak adam mi Ahmet abi
    Heyy gidi Egemen, sen giderken o dönüyordu

Yorum

• Bu turnuvadan erken elendim ne yazık ki.Bundan sonra Ahmet Abi yi destekliyorum.
      bu turnuva ne zaman bitecek yenisine başlayalım yani.

yoksa elenenler ve katılamayanlar olarak bir turnuva yapabiliriz....
      bordomavi.net
      Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Yenilenler bu başlığa fazla uğramak istemiyor.Forever61 bu turnuvanın organizasyonuyla ilgilendiği için ben kendimi bu turnuvanın devamlılığı için feda ettim!!!

Gelelim asıl konuya.Bu saatten sonra maç yapmadan elenen olursa ve yerine adam alınacaksa bunun benim olması gerek.:meşale1:

Yorum

• İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2. Tur için Başlangıç olarak Çarşamba demiştik.
          Son Gün, gecede dahil Pazar

2-3 defa yazdım ama haalaa özel mesaj yoluyla skorları göndermemişsiniz. sizinde biraz yardımcı olmanız gerekiyor. okadar sayfada tek tek skor arayamam yani.
          maçını oynayan skoru göndersin çok mu zor.
          aynı pazar günü 3. tur maçlarımızı oynayabilirmiyiz. Pazar güzel bir gün, çoğu kişiye uygun olabilir. rakibimede uygun olursa oynamak isterim şahsen.

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim arkamda BIR kisi var. Yeter bana.
            Tesekkür ediyorum kendisine.
            Haydi Hemşo Haydi Hemşo Haydiii Tam zamanı Tam zamanı şimdiii
            Başarılar dilerim...
            Bir bordon var bir de mavin
            Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• İlk olarak La_vie_en_rose tarafından gönderildi
              Karşılaşma sonucunda rakibiniz ben oldum.Ancak bu bir hafta benim vize haftam, dolayısıyla nete giremeyeceğim, girsem de bi tavla maçı için yeterli vaktim olmayacak.

Bu sebepten ben ancak nisanın 6'sından sonra oynayabilirim sizinle, zaten 2'sine kadar 1.tur maçları için vakit var, en azından bi hafta da 2. tur için vakit verirler, ki o bi hafta bitmeden ben geri dönmüş oluyorum, rahatlıkla yetişiriz diye düşündüm.

Şimdiden haber veriyorum ki sonra rakip kaçtı ortalarda gözükmüyor gibi spekülasyonlar doğmasın

iyi günler
              Bu duruma göre rakibim Pazar gününe kadar gelemezse ne olacak?
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak TSeda tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni yetmelere pabuk birakacak adam mi Ahmet abi
                Heyy gidi Egemen, sen giderken o dönüyordu
                Sorma Seda, Egemen dün bayağı bir havaya girmişti.Durum 4-1 olunca zaten mest oldu ama bilmeyiki habı uşak sağa avansa verdi Yanlız bir adamın bu kadar mı şansı olur kardeşim! Hayatımda bu kadar çift atan birine denk gelmedim...Bir elde 6-7 kere çift gelir mi? Hemide düşeş!!!

Yeni rakibim Alper, seni bekliyorum nereyesun? Hade edelum maçımızı...
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu duruma göre rakibim Pazar gününe kadar gelemezse ne olacak?
                  Rakibine ulaşamıyorsan nişanlısına (Gökçebey) ulaş.O senin rakibine bir şekilde ulaşır.En azından durumunuzu oynayıp oynayamayacağınızı netleştirirsiniz.
                  Sen ağlat biz severiz seni...
                  Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                  ts_mania

Yorum

• unique:7 badaloğlu:3

Valla Ahmet Abi'yi yendim ama pek de içime sinmedi; işyerinde olduğu için çok yoğundu pek motive olamadı olaya. Neyse, yine de yenmek güzel; artık üçüncü turdaki rakibimi bekliyorum.
                    En son unique tarafından düzenlendi; 04.04.2008, 17:50.

Yorum

• çağataycığım gözünü seveyim pazar akşamına kadar kendini ayarla oynamadan elenmek istemiyorum .
                      Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Selman kardes
                        Kizilmaske ye gel. Masa 47. Nickim bnmbmn. Pekleyrum
                        En son kelkitli29 tarafından düzenlendi; 04.04.2008, 18:16.
                        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Super online dayım bekliyorum ...
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak unique tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            unique:7 badaloğlu:3

Valla Ahmet Abi'yi yendim ama pek de içime sinmedi; işyerinde olduğu için çok yoğundu pek motive olamadı olaya. Neyse, yine de yenmek güzel; artık üçüncü turdaki rakibimi bekliyorum.

Alper'i tekrardan tebrik ediyorum.Maalesef bugün Cuma günü olduğu için bizim işler biraz yoğun olur.Hatta şu anda bile şirketteyim.Patronların toplantısı daha bitmedi.Bir taraftan telefonlar, diğer taraftan şirkete gelenler haliyle biraz konsantremiz kayboldu yapılacak hamleleri acele ile yanlış oynadık; bu sonuç da kaçınılmaz oldu...Tekrardan tebrikler...BU demek değildirki Alper beni yenemezdi.Tabiki yenerdi ama biraz daha sıkı bir maç olacağını garanti edebilirdim.Kısmet artık bir dahakine diyelim...

Adamım Egemen, hayatım biz hep senle oynayalım.Seni herhalde hep yenebilirim
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Kelkitli29 7-1 Selman
                              1-0
                              1-1
                              3-1
                              4-1
                              5-1
                              6-1
                              7-1

Cok sansliydim cook. Tebrik ederim Selman
                              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Hüseyin'i tebrik ediyor, taraftarlarımdan özür diliyorum.Bugün tavla oynama günüm değilmiş, inanılmaz şanssızdım.

Sonuç: Selman 1-7 Kelkitli29

Yorum

Yükleniyor...
                                X