Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ne hesabiymis o ?ugrasmayin benimle kardesim ben bise bilmiyom noldu ki selmanççç
    En son ***NiLLYyY*** tarafından düzenlendi; 04.04.2008, 21:02.

Yorum

• la gardeşim.. elendik gene kurtulamadık.. salın da yakamı.. projede zirveye oynuyorum tavla nedu
      Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kaybedenleri superonline'ı protestoya davet ediyorum. Tavlada hile yapan bot istemiyoruz

İyide ben zaten maçlarımı Superonlıne'da oynamadım!... Açılmıyor, güvenlik duvarı nedeni le...Ben maçlarımı msn'de oynadım.Bence çokda gözel, tavsiye ederim...
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hüseyin'i tebrik ediyor, taraftarlarımdan özür diliyorum.Bugün tavla oynama günüm değilmiş, inanılmaz şanssızdım.

Sonuç: Selman 1-7 Kelkitli29
          Selman abi n'aptın!

Şimdi destekleyecek başka biri bulmam lazım.

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3. Turda rakip Alper. Vay be
            Hüseyin kardeş rakip olduk. Üçüncü tur maçları başlasın yaparız hemen maçı. Sıkı oynuyormuşsun duyduğuma göre Sabırsızlıkla bekliyorum.

Yorum

• MSN tavlası gerçekten harika.Ama benim arada hat düştüğünden düşünce bir daha devam etme şansım olmuyor.Superonline da rakip bekleyince devam ediyorsun.O yönden hakikaten süper
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• maç sonuçları nedir. kim kimle karşılaşacak bi güncelleme olsa iyi olur aslında..

Yorum

• İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  aynı pazar günü 3. tur maçlarımızı oynayabilirmiyiz. Pazar güzel bir gün, çoğu kişiye uygun olabilir. rakibimede uygun olursa oynamak isterim şahsen.
                  oynayabilirsiniz özgür. pazartesi yeni startı vermeyi planlıyordum zaten.
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• skor ve tablo güncellemelerini alsak da rakiplerimize göz atsak güzel olur aslında ama.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• skor tablo düzenlemelerini ancak pazartesi ekleyebilirim.
                      2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                      Gerçek budur. ☆

Yorum

• Ben ve rakibim icin kisa bir ek süre talep ediyorum...

İlk olarak La_vie_en_rose tarafından gönderildi
                        Karşılaşma sonucunda rakibiniz ben oldum.Ancak bu bir hafta benim vize haftam, dolayısıyla nete giremeyeceğim, girsem de bi tavla maçı için yeterli vaktim olmayacak.

Bu sebepten ben ancak nisanın 6'sından sonra oynayabilirim sizinle, zaten 2'sine kadar 1.tur maçları için vakit var, en azından bi hafta da 2. tur için vakit verirler, ki o bi hafta bitmeden ben geri dönmüş oluyorum, rahatlıkla yetişiriz diye düşündüm.

Şimdiden haber veriyorum ki sonra rakip kaçtı ortalarda gözükmüyor gibi spekülasyonlar doğmasın

iyi günler
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• 1.Tur Karşılaşmaları
                          Kelkitli29 7-5 Kaya
                          Badaloğlu 7-5 Egemen
                          2. Tur Karşılaşmaları
                          EBRU 7-4 karakuzu61
                          Ozgur Ayar 7-0 Eomer
                          DraGAo 7-3 fromTheRApBZONe
                          unique 7-3 badaloğlu
                          Kelkitli29 7-1 Selman
                          jansoldier 7-5 Çağatay Bahadır

Kalan Karşılaşmalar:
                          TURHAN-forever61
                          La vie en rose-Terzioğlu61
                          En son TURHAN tarafından düzenlendi; 07.04.2008, 00:39.

Yorum

• TURHAN-forever61

maçının galibi rakibim olacak herhalde..

Yorum

• Burçak ile olan karşılaşmamızı dün yapar iken benden kaynaklanan sebeblerden ötürü yarım kaldı.Haftasonu Burçak internete giremiyor sanırım.Pazartesi her iki karşılaşma tamamlanır herhalde.

Yorum

• pazar günü 2.tur tamamlanır. hemen bugün 3.tur maçımı oynarım diyordum ama olmadı malesef. vizelerim de başladı. denk getirecez bir şekilde.

lütfen başlangıç ve bitiş günlerini takip ederken dikkatli olalım arkadaşlar. zaten her geçen tur sayımız azalıyor herkes biraz daha kovalarsa bu başlığı herkes açısından iyi olacak.
                                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X