Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Katılırdım da zevki kalmazki.

Yorum

king de de oyniyabiliriz arkadaslar..

Yorum

1. ilhan
        2. Egemen
        3. UğuR
        4. fromTheRApBZONe
        5. **NiLLYyY***
        6. mert67
        7. Kelkitli29
        8. Ebru
        9. Karakuzu61
        10. Fanatik pacci
        11. Terzioğlu 61
        12-Lazanist
        13-Fatih Küçük
        14-Luckdown
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

Bensiz olmazBurçak abi bu kez komplo teorilerini gerçekleştirmeyi başaramayacaksın
          Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bensiz olmazBurçak abi bu kez komplo teorilerini gerçekleştirmeyi başaramayacaksın
            ya eminim sen halen balıksındı sımdıden söyluyorum gülnurla oynayan dikkat etsin ya çok balllı yada tavla sitelerinde akrabaları var
            "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

Evet, Nezaman basliyoruz?
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

İlk olarak Beytullah tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ya eminim sen halen balıksındı sımdıden söyluyorum gülnurla oynayan dikkat etsin ya çok balllı yada tavla sitelerinde akrabaları var
                evet şekil-A da benden nasibini alan insan profilini görüyoruzyenilince tüm erkekler bal derbişe bilmiyosunuz sonra tavla biliyorum diye geçiniyosunuz
                Senin Için Kan Akitmak Gerekirse TRABZONUM Dünyanin Atar Damarini Keserim,Yok Olmaz Senin Kanin Olacak Dersen Ben Seni Toprakta Da Severim...

Yorum

Ya abiler ben de katılırdım aslında ama internet düşüyor arada sıkıntı olur he
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Egemen'in ifadesini aldım

Play65'te oynamayalım.

Eğer zar tutmaktan anlıyorsanız önceden hangi zarın gelmesini kestirmeniz pek muhtemel. Mesela zar at demeden önce zarlar "6-4" şeklinde ise kesinlikle 4-4 geliyor. "4-2" şeklinde ise yine çift geliyor Ama diğer sitelerde öyle değil.

MSN de olsun zauahha
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      evet şekil-A da benden nasibini alan insan profilini görüyoruzyenilince tüm erkekler bal derbişe bilmiyosunuz sonra tavla biliyorum diye geçiniyosunuz
                      ya bıraksana ya sen kadar ballı biri varmı gı akraban var itiraf et hem en son ben seni yenmişmiydim ne
                      "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

1. ilhan
                        2. Egemen
                        3. UğuR
                        4. fromTheRApBZONe
                        5. **NiLLYyY***
                        6. mert67
                        7. Kelkitli29
                        8. Ebru
                        9. Karakuzu61
                        10. Fanatik pacci
                        11. Terzioğlu 61
                        12-Lazanist
                        13-Fatih Küçük
                        14-Luckdown
                        15-fanatik_zuzu

Yorum

ya bıraksana ya sen kadar ballı biri varmı gı akraban var itiraf et hem en son ben seni yenmişmiydim ne
                          Bilmiyorum da benim seni yendiklerimin yanında senin beni yendiklerin devede pirebal değil canım bilek bilek

Yorum

bende katılayım ya gülnu'!a bırakmam bu meydanı balık insan bıraksana ya saymaya kalksak ortada sayılır bilekmi yoksam mausemi anlamadım

Yorum

İlk olarak ****NiLLYyY*** tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1. ilhan
                              2. Egemen
                              3. UğuR
                              4. fromTheRApBZONe
                              5. **NiLLYyY***
                              6. mert67
                              7. Kelkitli29
                              8. Ebru
                              9. Karakuzu61
                              10. Fanatik pacci
                              11. Terzioğlu 61
                              12-Lazanist
                              13-Fatih Küçük
                              14-Luckdown
                              15-fanatik_zuzu
                              16-ÖzGür Ayar
                              bende varım. Ama hergün her saat uymayabilir bilginize.

Yorum

bende katılayım ya gülnu'!a bırakmam bu meydanı balık insan
                                Umarım senle eşleşirim

Yorum

Yükleniyor...
                                X