Tabloda ufak bi yanlışlık olmuştur. 3. tur yerine normalde çeyrek final yazılmış olması gerekiyordu. düzeltiyorum. kurallarımız gereği çeyrek final ve sonrası maçlar 5 de bitecek ve 3 oyun olacak şekilde yapılacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Vay bee elenenler içinde rakibimi en çok ben zorlamışım.Gerçi Selman abinin performansı da yabana atılacak gibi değil
Dayak yemeden uzayayım ben bu başlıktan"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak TURHAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTURHAN 7-4 forever61
Taraftarlarım niredeler
Burçak cığım geçmiş olsun....bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
2. Tur Karşılaşmaları
- Eomer 0 -7 Ozgur Ayar
- EBRU 7-4 karakuzu61
- TURHAN 7-4 forever61
- fromTheRApBZONe 3 -7 DraGAo
- jansoldier 7-5 Çağatay Bahadır
- La vie en rose-Terzioğlu61
- Kelkitli29 7-1 Selman
- Badaloğlu 3 - 7 unique
7 yapan kazanır şeklinde değilde, 5 yapan kazanacak artık.
Fakat budefa 3 oyun oynanacak. A kişisi 2 oyun kazanırsa toplamda 3 oyun oynanacağından dolayı 3. oyunu oynamaya gerek kalmayacak.En son Burçak tarafından düzenlendi; 07.04.2008, 12:40.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Uğur abi senin ahın tuttu
Şimdi Tavla Turnuvamız için Çeyrek Finale Kalanların isimlerini ekleyeceğim. Herkes Kimin Şampiyon olacağını düşünüyorsa yada destekliyorsa oylarını ona verebilecek.
Bakalım Favori kim2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
ebru hanım maçlar 5'te biticek şekilde 3 maç olarak yapılıyormuş sevgilerimi saygılarımı iletiyorum çiftsiz zarlar diliyorum
ben hayatımda ebru hanım gibi çif atan biri görmedim. bir elde 8 tane çift attığı oldu. 4-5 çiftten aşşağı inmiyor zaten
neyse bugün oynarız inşallah olmazsa hafta sonu karşılaşırız. dünü yaşanmadı sayıyoruz, nasıl mutlu oldum birdenEn son ÖzGür Ayar tarafından düzenlendi; 07.04.2008, 12:54.
Yorum
-
İlk olarak ÖzGür Ayar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleebru hanım maçlar 5'te biticek şekilde 3 maç olarak yapılıyormuş sevgilerimi saygılarımı iletiyorum çiftsiz zarlar diliyorum
ben hayatımda ebru hanım gibi çif atan biri görmedim. bir elde 8 tane çift attığı oldu. 4-5 çiftten aşşağı inmiyor zaten
neyse bugün oynarız inşallah olmazsa hafta sonu karşılaşırız. dünü yaşanmadı sayıyoruz, nasıl mutlu oldum birden" diyor
Ve aynı sevgi, saygıları Burçak beylere iletiyorççç
Fanatik Pacci
Yorum
-
İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelistede yanlışlık yok deği mi?
forever61 yok da .....
Tolgahan tebrikler.
Ula Çağatay, rakibimin açıklamalarını okusana
Yorum
-
İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelistede yanlışlık yok deği mi?
forever61 yok da .....bende hiç beklemiyordum böyle bişeyi
Ebru neyi haksızlık . Turnuva başladığında kuralın böyle olduğunu taa ozaman duyurmuştum.
ayrıca herkes aynı şartlarda oynayacak2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
Yorum