ben iddaalıyım. Tavlanın Ustasıyım diyen yok mu?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2. BMN Tavla Turnuvası Şampiyonu: UNİQUE
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende elendim birdahaki turnuvaya artık.. Karşıma çiftçi zarcıları vermeyin kardeşim insana asabiyet yapıyor.. Skor 7-6 yenildik.. Çağatay'a bundan sonrası için başarılar.. Zarların daima böle gelsin inşallah
ççç
Abi bişey diyim mi aslında çok şanssızımdır dün yerinde geldi zarlar.
Ama sen de gördün kaç tane elde 2 yerde kapın varken giremedim.6 ve 5 kapalı 6-5 attım 2-3 defa ççç
Hem 2 defa da oyunun azizliğine uğradım
Ama 7-6 sonuçta bundan sonra konuşmaya gerek yok
Bir favori daha gitmiş bakalım ne olur"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak SelmaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBmn'de ki ilk yenilgimi farklı bir skorla aldım Burçak abiyi tebrik ediyorum.
Turnuvada karşıma çıkma
yanlız egemeni Turnuvaya hiç almamalıydık. hazırlık maçında bana diyor ki zar nasıl atılıyo,
benim pullar siyah seninkiler niye beyaz,2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Ayrıca 3. Tura Kalan isimler için bu başlıkta Anket açacağız. Herkes Kimin Şampiyon olabilceğini Tahmin etmeye çalışır desteklediği oyuncuya oy verir.
Ankete sadece 3. Tura kalanlar katılacaktır.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
Oynamak isteyenle oynarımTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlız egemeni Turnuvaya hiç almamalıydık. hazırlık maçında bana diyor ki zar nasıl atılıyo,
benim pullar siyah seninkiler niye beyaz,
yada az sora print screenle açıklayabilirimHadi eyvallah..
Yorum
-
ula selman ne güzel atışıyoduk
2yüzünden habu gada iş açtın başıma
teşekkürler efenim.. zar yuvarlaktır.. kazanandan ziyade kaybedenin de kazanacagı çok şey oldugunu biliyor ve söylüyoruz.. teşekkürler BMN.. muhabbetle..En son Egemen tarafından düzenlendi; 27.03.2008, 12:12.Hadi eyvallah..
Yorum
Yorum