Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ayrıca o iklim bölgesi falan olan soruda hatalı değil mi ?

ulan iklimler bozuluyor değişiyor nasıl değişmez iklim bölgesi ?
    Küresel ısınmayı düşünmemiş adamlar

Yorum

• İklim sorusunda onun dışındakiler hiç olmuyor ama sonuçta kötünün iyisi. O sorunun iptal edilmesi imkansız.

Yorum

ayrıca o iklim bölgesi falan olan soruda hatalı değil mi ?

ulan iklimler bozuluyor değişiyor nasıl değişmez iklim bölgesi ?
        O sorunun cevabı Cevabı hangisi diye açıklandı ki?
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O sorunun cevabı Cevabı hangisi diye açıklandı ki?
          İklim Bölgesi

Yorum

• Ha evet ya ben maden bölgesi yaptım o soruyu değiştirirlerse çok iyi olur. Maden bölgesi nasıl değişir be arkadaş altınlar başka bölgelere mi göç ediyor
            Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben varım ben Dil'ciyim. Forumda benden başka dilci yok mu yahu?
              Edit.
              Sınava girdin sanırım.

Nasıl netler?
              İstediğin okul / bölüm nedir?
              En son Gamze tarafından düzenlendi; 16.06.2009, 17:52.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Edit.
                Sınava girdin sanırım.

Nasıl netler?
                İstediğin okul / bölüm nedir?
                Türkce 27/3
                Sosyal 24/6
                Mat 18/5
                FEn 8/4

Netler çok iyi gözükmesede genele göre çok iyi. İstediğim bölüm öncelikle eğitim fakültesi olmazsa dil edebiyata gitmeyi düşünüyorum. Aile baskısından dolayı Mersin'de üni okuyacam. Okul puanım pek iyi değil 71-72 civarı. YDS'de 90-92 arası yaparsam sanırım en azından 2. öğretim ing öğretmenliğine giderim mersin.

not:1 haftadır ing ellemediğimden dolayı bugün denemede 85 yaptım

Yorum

• Netlerin iyi.
                  YDS'deki puanına göre yine de aileni yokla ve Ankara'yı düşün.
                  Öğretmenlikte rahat okursun.
                  Dil edebiyat yoğun çalışma istiyor, zorlanacaksındır. Ama seviyorsan edebiyatı keyifli geçer.
                  Sanırım tercümanlık hiç yok aklında.

Deneme sonucunu kafana takma. Sınava kadar da elini sürme zaten boşver.
                  Bunca ayın emeği var, zannetme ki bir hafta boşluk bıraktın da hamladın. Bir şey olmaz.
                  Sınav esneasında ilahi bir güçle dolacaksın sanki. )
                  Her zamankinden çok daha uyanık, çok daha dikkatli olacaksın. Bunun için de ekstra bir çaba göstermen gerekmiyor, kendiliğinden olacaktır.
                  Sen rahat olmaya çalış.

Birçok üniversitenin çeşitli bölümlerinde okuyan arkadşlarım var.
                  Tercihlerin sırasında yardımcı olabilirim.

Allah muvaffak etsin.

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Netlerin iyi.
                    YDS'deki puanına göre yine de aileni yokla ve Ankara'yı düşün.
                    Öğretmenlikte rahat okursun.
                    Dil edebiyat yoğun çalışma istiyor, zorlanacaksındır. Ama seviyorsan edebiyatı keyifli geçer.
                    Sanırım tercümanlık hiç yok aklında.

Deneme sonucunu kafana takma. Sınava kadar da elini sürme zaten boşver.
                    Bunca ayın emeği var, zannetme ki bir hafta boşluk bıraktın da hamladın. Bir şey olmaz.
                    Sınav esneasında ilahi bir güçle dolacaksın sanki. )
                    Her zamankinden çok daha uyanık, çok daha dikkatli olacaksın. Bunun için de ekstra bir çaba göstermen gerekmiyor, kendiliğinden olacaktır.
                    Sen rahat olmaya çalış.

Birçok üniversitenin çeşitli bölümlerinde okuyan arkadşlarım var.
                    Tercihlerin sırasında yardımcı olabilirim.

Allah muvaffak etsin.
                    Çok teşekkür ederim Sınav sonrası dönemde özelden rahatsız ederim yine

Yorum

Ha evet ya ben maden bölgesi yaptım o soruyu değiştirirlerse çok iyi olur. Maden bölgesi nasıl değişir be arkadaş altınlar başka bölgelere mi göç ediyor
                      Remzi bende aynı senin gibi düşündüm.Umarım iptal edilir.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• İnşallah seneye bilişim yönetim sistemlerini kazandığımı buraya yazarım.

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İnşallah seneye bilişim yönetim sistemlerini kazandığımı buraya yazarım.

umarım her şey gönlünce olur
                          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

Ha evet ya ben maden bölgesi yaptım o soruyu değiştirirlerse çok iyi olur. Maden bölgesi nasıl değişir be arkadaş altınlar başka bölgelere mi göç ediyor
                            Kullanılıp bitebilir ya da yeni maden bulunduğu zaman yeni bir maden bölgesi eklenebilir.

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              6 soruya hatalı diyorlar. Momentum sorusunun hatalı olduğu kabak gibi ortada zaten sınavda da aklıma gelmişti ama doğru yaptım inşallah iptal etmezler Elektroskop sorusu tarzı bir soruyu ilk defa gördüm ama düz mantıkla çözünce doğru çıktı inşallah onu da iptal etmezler Biyoloji sorusunu ise tabiki yanlış yaptım inşallah iptal ederler
                              Biyolojiden hangi soru imiş ya benim ikisi doğru birde fizikten ağırlık merkezi sorusu var homojen dememiş..Elektrostatik de sığa cidden ilk kez görüyorum düz mantık tuttu ama
                              İlk olarak Maniack61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              NeTLer gayet güzeL özeLLikLe bir sayısal öğrencisi olmana rağmen Sosyalden 18,5 Trkçeden 27,5 yapman gayet sevindirici...
                              Sosyalden 7 tane boşum var çok kötü idi benim yetişteremedim.....
                              Twitter Adresim

Yorum

Evet hocam

Babürname anı
                                aynen hatta edebiyatımızdaki ilk anı diye öğrendik onu.. ben de yanlış yaptım onu babürname işaretledim..
                                TRABZON SPOR

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X