Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bende sınava gireceğim hayırlısı artık Strese girmezsem yaparım Marmara bekle beni olmazsa İst. Üniv. İnş. inş. tüh tüh komşulara dua okutturayım
    Hngi bölüm istiyoısun.Yardımcı olabilirim.
    Özkan SÜMER

Yorum

• makina okuyun
      İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Uiyyy az kaldı zaten sınav giriş yerleri de bir türlü gelmedi, bir yandan transferler Stres stres
        la halit Bugün kocaeliye dağıtılmış olması lazım sınava giriş belgesinin.Geldi mi seninki
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• benım kı bugun geldı
          "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• Arkadaşlar;

Allah yardımcımız olsun...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• ahh ben de gireceğim bakalım ne olacak

Yorum

• Fatih Egitim Fakültesi Web Sayfasina Hoş Geldiniz
                Fatih Yüksek Ögretmen Okulu ,11 Kasim 1981 tarih ve 2547 sayili kanun hükmünde kararname ile "Fatih Egitim Fakültesi" adiyla Karadeniz Teknik Üniversitesi bünyesine alinmistir.
                Fatih Egitim Fakultesi'nin çekirdegini 1963-1964 egitim-ögretim yilinda açilan iki yillik Fatih Egitim Enstitusü olusturur. 1968 yilinda ögretim süresi uç yila çikarilmistir. 1978 yilinda egitim süresi dört yila çikarilarak Fatih Yüksek Ögretmen Okulu adini almistir.
                Fakülte Akçaabat Sögütlü beldesindeki K.T.Ü'nun Fatih Kampüsüne 1984 yilinda tasinmistir. Fakültenin dershane ve ögretim elemanlarinin odalarinin bulundugu A, B, C, D ve E olarak adlandirilan beş blok binasi disinda dekanlik binasi, kütüphane, oditoryum, kapalispor salonu, erkek ve kiz ögrenci yurtlari, ögrenci kantinleri, ögrenci yemekhanesi, ögrenci sosyal tesisleri ve ögretim elemanlarina tahsis edilen lojmanlar mevcuttur.

burayı tercih edecem galibaa
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim.
                  Allah'ını seven mühendisliklerlerden uzak dursun , okul bittikten sonra 5 yıl stajer çalışan olma gibi bir durum söz konusuydu (son durumdan pek haberdar değilim ). Zaten iş bulmak zor ,birde 5 yıl boyunca amele olmak daha da zor
                  TSira- Şükran
                  "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Herkese sınavda başarılar diliyorum.
                    Akdeniz Üniversitesini tavsiye ediyorum tüm BMN kardeşlerime...
                    Sadri başkan Sultan'ı tahta oturtsana...
                    http://www.sonlimit.com/forum

Yorum

• Ula durun adamı stresse sokmayın haman Daha 2 haftadan fazla var
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi ona daha çooook var benim gözümde

Zaten bizim üniversitenin tus kazandırma oranı yüzde 7 mi neymiş. Direk kendimi hazırlıyorum ben sağlık ocağına

Tus'la Öss'nin arasındaki en önemli fark Tus'da kazanamasan da maaş almaya devam edeceksin. Bu da bir yönden kötü bir yönden iyi bence.
                        kazansaydın ya bizim okulu

tus kazandırma oranı %50 gibi birşeydi bi kaç sene önce
                        Hadi eyvallah..

Yorum

• Canlar, şimdiden arkadaşlara "Şuraya gelmeyin. Buraya gitmeyin." demeyelim, sonuçlar açıklandıktan sonra kanlarına girelim.

Yorum

• Bende gireceğim Allah izin verirse .

Gerçekten hemen heyecan yaratmayın , daha çok var .

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Canlar, şimdiden arkadaşlara "Şuraya gelmeyin. Buraya gitmeyin." demeyelim, sonuçlar açıklandıktan sonra kanlarına girelim.

Ben uyarayımda ona göre hazırlasınlar kendilerini ,ben/biz yandık bari geri kalan gençlik kurtulsun

Şaka bir yana haklısın daha "gelme,gel, seç ,seçme "vs. için çok erken

Uşaklar;girin,yapın,çıkın,keyfinize bakın
                              TSira- Şükran
                              "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi ona daha çooook var benim gözümde

Zaten bizim üniversitenin tus kazandırma oranı yüzde 7 mi neymiş. Direk kendimi hazırlıyorum ben sağlık ocağına

Tus'la Öss'nin arasındaki en önemli fark Tus'da kazanamasan da maaş almaya devam edeceksin. Bu da bir yönden kötü bir yönden iyi bence.
                                Ömer, boşver okulun ortalamasını. Sen halledersin bence...

Genel cerrrahide birinci sene asistanı ilk 3-4 ay, ayda 17 nöbet tutuyor. Yuh be...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X